14 Små måter å få jenta til å føle seg spesiell og elsket

Innholdsfortegnelse:

14 Små måter å få jenta til å føle seg spesiell og elsket
14 Små måter å få jenta til å føle seg spesiell og elsket
Anonim

Det er ikke vanskelig å få en kvinne til å føle seg spesiell. Faktisk er det vanligvis de små tingene hun setter mest pris på, fordi de lar henne få vite at du virkelig bryr deg.

Når par har vært sammen i lang tid, vokser de ofte fra hverandre. Det skjer med det beste av oss, men det må ikke være slik. Du kan vise din kvinne hvor mye du bryr deg ved å gjøre små ting for å gjøre henne lykkelig og holde forholdet levende.

Når du tar det første skrittet mot å vise din dame hvor mye hun betyr for deg, starter du en kjedereaksjon som ikke kjenner til slutt. Hun er sikker på å være så overveldet av kjærlighet og takknemlighet for den omtenksomheten du har vist at hun vil returnere kjærligheten og kjærligheten.

Det er lett å glemme at et godt forhold ikke skjer. Det tar ARBEID! Det er mer lykke å bli funnet i et forhold når begge partnere tror at å gi er mye bedre enn å motta, og det er hva denne funksjonen handler om. [Les: En sann historie om å gi og tenåring ubetinget kjærlighet]

14 enkle måter å få en jente til å føle seg spesiell og elsket

Hvis du tror kvinnen i livet ditt er den mest fantastiske personen du har kjent, og du vet at du gjør noe for henne, vis henne hvor mye hun betyr for deg ved å ta deg tid til å gjøre litt av det lille ting på denne listen. Stol på meg når jeg sier at innsatsen din ikke blir ubemerket, og de vil være vel verdt det!

# 1 Ikke nøl med å fortelle henne hvor flott hun ser eller lukter. Ikke bare antar at hun vet at du finner henne attraktiv. Fortell henne hvor flott du tror hun ser eller lukter, spesielt hvis du vet at hun har tatt ekstra smerter for å gjøre det. Alle liker å bli komplimentert, og hun liker å gjøre deg glad, så gjør det et poeng å la henne få vite at du setter pris på hennes innsats.

# 2 Tilfeldig forlate kjærlighetsnotater for henne å finne. Kvinner elsker overraskelser, og det er en fantastisk måte å overraske henne på å finne et hjertefilt kjærlighetsnotat uventet. Det behøver ikke å være en lang, uttalt helling av følelser. Bare et klebrig notat med et par ord av kjærlighet skravert over det og plassert inne i frakklommen vil gjøre. Når hun finner det, vil hun skryte til vennene sine og medarbeidere om hva en fantastisk partner hun har. [Les: 50 virkelig søt en liners å si til kjæresten din]

# 3 Husk navnene på vennene sine. En av jobbene dine i et forhold er å høre når partneren din snakker. Det kan være vanskelig å gjøre, spesielt når ting hun snakker om ikke involverer deg direkte. Imidlertid husker vennene sine navn i stedet for å henvise til dem på måter som "den med den store nesen" lar henne vite at du hører når hun snakker.

# 4 Plukk opp etter deg selv. Hvis du er i et forhold, vil caveman-mentaliteten ikke fly. Hun er heller ikke din hushjelp. Det er tre scenarier her som kan gjelde:

en. Du bor i ditt eget sted. Hvis hun besøker, vil hun like at du holder den ren.

b. Du bor sammen. Hun vil virkelig sette pris på at du gjør din andel for å holde stedet rent.

c. Hun bor på sitt eget sted. Hvis du tilbringer tid der, er det ekstremt viktig at du plukker opp etter deg selv og legger den slik du har funnet den. Dette alene kan gjøre eller ødelegge forholdet.

Det er enkelt, egentlig. Ryd deg opp etter deg selv, uansett situasjonen, og hun vil virkelig sette pris på det. [Les: 13 typiske kjæreste egenskaper som virkelig irriterer jenter]

# 5 Del dine følelser. Jeg vet at det er vanskelig, spesielt hvis du er en mann. Menn er ikke kjent for å ha på seg hjerte på ermene. Hun er imidlertid ikke en tankeleser, så hvis du virkelig vil komme på sin gode side, la henne få vite hvordan du føler deg en gang i mellom. Hun vil like at du er komfortabel nok med henne til å åpne opp.

# 6 Send hennes tekster. Hvis du ikke vet hvordan du skal skrive tekst, lær. Tekster er en enkel måte å overraske henne tilfeldig på gjennom dagen med ord av kjærlighet og hengivenhet. Den vakre tekstingen er at hvis du er litt sjenert om å uttrykke deg selv, kan du gjøre det over tekstmelding, og ingen kan høre deg! Du kan ha en privat samtale med din elskede at ingen andre kan høre. Når hun sender en tekst ut av det blå, får hun vite at du tenker på henne mens du er fra hverandre. [Les: 50 flørtende tekstmeldinger som er sikker på å få henne til å smile]

# 7 Donâ € ™ t bruke skyld turer for å få det du vil ha. Å presse kvinnen til å gjøre noe hun ikke vil gjøre, blir aldri bra. Hun kan til slutt gi inn og gjøre det du vil, men hun vil bare irritere deg litt på grunn av det. Det spiller ingen rolle hvor stort eller lite spørsmålet er, donâ € ™ t skyld henne i å gjøre det.

# 8 La henne kontrollere fjernkontrollen for en endring. Du kan ikke gi to shakes om hvem som sover med hvem som er på sitt favorittprogram, men hun gjør det. Du vil score poeng hvis du lar henne velge hva du skal se på TV en gang imellom. Faktisk, sett deg ned og se på med henne, og du vil score store poeng og kanskje til og med hente den neste filmen du to ser.

# 9 Gi henne en massasje uten å legge til strenger. Enten hun har en hard dag eller ikke, er massasje av nakken og skuldrene en fin måte å hjelpe henne med å slappe av. Youâ € ™ re sannsynligvis tenker, â € œHvorfor trenger jeg å bli påminnet om å ta kontakt med min partner? â € Â men tenk på det. Når var den siste gangen du masserte skuldrene uten å foreslå det, gå videre? Ja, jeg trodde det. Gjør det.Hun vil sette pris på den ikke-seksuelle gesten. [Les: 16 ikke-seksuelle berøringer som får kvinnen til å føle seg mye mer elsket]

# 10 Få henne noe også. Hvis du kjører inn i nærbutikken for å ta en kopp kaffe, få en for henne også. Komme opp for å få noe å drikke eller spise? Husk å ta med noe tilbake for henne også. Hun har kanskje ikke aktivt ønsket noe, men hun vil elske din omtanke.

# 11 Bare hør. Når en kvinne vents, vil hun bare at du skal lytte. Hun leter ikke etter svar eller råd. Hun vil bare at du forsøker å forstå hennes synspunkt og å tilby støtte. Bare hør og vær der for henne da hun teller ting ut for seg selv.

# 12 Kyss henne offentlig. Du tror kanskje ikke PDAer er kule, men de fleste kvinner elsker det når andre ser at deres signifikante andre elsker dem. Hvis du ikke har kysset damen din offentlig i løpet av en stund, gjør det nå. Stopp hvor du er, ta ansiktet i hendene dine, se på øynene hennes, og plant en på henne foran alle. Vis henne og verden hvor stolt du er at hun er i livet ditt. [Les: 36 søteste ting du kan gjøre med kjæresten din]

# 13 Bruk oppføringene din mamma lærte deg. Til tross for all likestilling mumbo-jumbo som går rundt i disse dager, elsker kvinner fortsatt den gammeldags behandlingen. Åpne dører for henne, dra ut stolen, og la henne bestille først på en restaurant. Disse små tingene viser at du respekterer henne.

# 14 Gå og handle med henne. Jeg vil aldri forstå hvorfor gutta finner det så vanskelig å handle med sine kvinner, spesielt når de ikke gjør noe uansett. Hvis du ikke er opptatt, og hun vil gå til kjøpesenteret, gå med henne. Hjelp henne å plukke ut klær som ser bra ut på henne og tilbyr å bære posene sine. Bare ikke klage mens du er på shoppingturen - oppfør deg som du vil være der, og du kan bli overrasket med sin takknemlighet senere.

[Les: 20 enkle måter å gjøre kjæresten din utrolig glad]

Å gjøre en kvinne føler seg spesiell er mye mindre komplisert enn du tror. Du trenger ikke å bruke massevis av penger eller gjøre noen store gestus. Hun setter pris på de små tingene du gjør fordi de krever en innsats fra din side, noe som viser at du bryr deg.

Populært emne