8 måter å lage en fyr på hælene, gal på deg

Er det en garantert måte å få en mann til å bli helt forelsket i deg? Du er heldig fordi vi har 8 prøvde og testede måter!

Du er klar til å treffe dating scenen, va? Gratulerer med det, dame! Enten du ser på å knytte en fyr, har du mer enn vennlige følelser for eller du vil lokke en sexy fremmed i kveld, tror jeg jeg vet hvilket spørsmål som plager deg mest.

Er det en garantert måte å blåse på sinnet og gjøre han gal til deg?

Det er ingen ting som en "garantert måte" for å få ham til å falle over hælene for deg. Det er imidlertid noen få tips som, hvis de blir vurdert og fulgt på riktig måte, kan gjøre din nye kollega fra jobb, eller den fyren du møtte i kveld, blir forelsket i deg.

Hvordan lage en ny fyr forelska seg i deg

En sterk parfyme og varm kjole er viktige hovedenheter, men akkurat nå trenger vi sterkere ammunisjon enn det. Ta notater, damer.

# 1 Tillit. Et smil, hvitt, sexy kropp eller noen sass - hva tror du du trenger mest for å tiltrekke deg mannen din? Ingen av dem! Jeg mener ja, din sexy kropp og varme kjole kan tegne ham inn, men for å få ham til å knytte seg til deg, trenger du noe annet - selvtillit. [Les: 14 enkle måter å føle seg sexy og trygg på hele tiden]

Bare en trygg kvinne vet at hun er verdt det. Når du er trygg, vet du at du er god, og hva er viktigere, han vil se tillitssvibber rundt deg. La oss innse det, menn vil føle at de har scoret, som de er den heldigste mannen i rommet. Hvis din holdning er selv-deprecating og usikker, ville han føle at han vant premien?

Mitt poeng nøyaktig.

Tillit er alt når det gjelder attraktivitet og sexklager. Å være super trygg er flott, men uansett hva du gjør

# 2 Ikke vær desperat. Han vil ikke føle at din lykke er avhengig av ham. Pass på at du holder alt under kontroll fordi mange handlinger forårsaket av desperasjon er en avslag for menn.

Det er tre viktige donâ € ™ ts ved siden av de ikke-desperate rådene: Donâ € ™ t bli for full. Ikke dans for sexig rundt ham. Og ikke la meg for mye av de vitsene han gjør.

Hvis du nevner noe som ekteskap etter de første datoene, kan du også ha ordene "gosh, jeg er så desperat for kjærlighet" skrevet på pannen din. Gjør som om du allerede har vært her før. Eier plass rundt deg som om du virkelig mener det. På denne måten blir han naturlig tiltrukket av deg, uten at du må utføre magiske triks for å fange hans oppmerksomhet. [Les: 8 tegn på at du kommer på vei for sterk]

Og når han merker deg, er det tid for vårt neste lure. Jeg presenterer deg, stemningen bak den feminine

# 3 Vis poise. Visste du at tiltrekker menn er nært knyttet til kvaliteter som kommer fra deg? Faktisk, hver gang du kommer over en person du vil tiltrekke seg, trenger du ikke å prøve så mye. Det handler om ditt elegante og grasiøse lager. Når du viser disse egenskapene i alt du gjør, vil han være din.

Poise kan defineres på forskjellige måter, men alle forklaringer kommer til en ting: berolighet av måte og verdighet. Hvis du klarer å utstråle din verdi fra begynnelsen, vil mannen din oppsummere deg før du selv sier hei. Sørg for at fokus ligger på deg, og vær oppmerksom på bildet du viser i hvert øyeblikk. På denne måten blir det lettere for deg å lage en mystisk aura og få ham til å finne ut mer om deg. [Les: 10 små endringer som kan gjøre deg mye mer grasiøs og elegant]

Det viktigste for deg her er å være subtil fordi ellers kan du se ut som du er desperat etter hans oppmerksomhet eller komme for sterk og selvabsorbert.

# 4 Flørt. Vil du vite hvordan å få noen fra bartenderen til din nye kollega til å gjøre hva du sier? Med bare noen få flørtende tips kan du få noen som smelter i armene dine. Når du ser ham, se hans vei et par ganger, og la han fange deg i handlingen. Å, og for å gjøre ting klart fra begynnelsen, se veien, ikke stirre på ham. Det er to viktige regler når det gjelder flørting:

Den første regelen i flirten klubben er å unngå å være skumle.

Den andre regelen av flirten klubben er å unngå å være skumle.

Både menn og kvinner er store fans av flørting. Noen menn kan imidlertid være nervøse vrak, og dermed kan de være redd for å flørte, så de venter på et tegn. [Les: Hvordan fange en fyrs oppmerksomhet uansett hvor du er]

Så ja, la ham fange deg i handlingen, gi ham et sjenert smil, se på ham for et sekund eller to og så se bort. Han er allerede din - han vil vite at du er interessert i ham, noe som betyr at det meste av jobben din er ferdig.

Når du flørter, må du kontrollere at kroppsspråket ditt er på punkt. Dine trekk kan fortelle mange ting. Bruk øynene, smilet ditt og dine feminine, flirty ansiktsuttrykk til din fordel, og jeg forsikrer deg om at ordene ikke behøver å imponere ham. Jeg vet at du er på det tidspunktet når alt du vil gjøre er å hoppe på ham, men vær så snill, motstå trang. [Les: 10 flørtende jenter tenker er søte, men gutta hater]

Vi kan ikke snakke om flørting og ikke nevne ...

# 5 Øyekontakt. En liten fugl fortalte oss at ingenting blir menn på mer enn når de sitter over en kvinne de er tiltrukket av, og de ser rett inn i øynene hennes, og hun ser tilbake forførende. Hver mann ønsker en kvinne som elsker utfordringer og er ikke redd for å være seg selv.

Vil du få ham til å bli fascinert av deg? Bruk øynene dine! Han vil lure på hva du tenker på, og tro på meg, som vil gjøre ham gal. Han elsker det når du er deg og ikke redd for å vise den. Han elsker det når han har skrudd på fysisk og mentalt. Han elsker det når han ikke vet hva du tenker på.

Ikke være en av de kvinnene som unngår å stirre i mannens øyne. Dessverre tror noen kvinner der ute at øyekontakt fjerner sin makt, da faktisk ingenting er kraftigere enn lang og forførende øyekontakt.

Ikke glem, forførelsen starter med øynene dine. Men husk, forførende øyekontakt, ikke et skummelt utseende. De to av dere ser på hverandre i riktig øyeblikk, kan skyve ting fremover. [Les: Alt-i-kvinnens veiledning for å få øyekontakt med menn]

# 6 være tilnærmet. Vær så snill å ikke si at du er en av de kvinnene som klandrer menn for ikke å ha initiativet. Vi lever nå i en tid da rådene â € œbe approachableâ € er ikke lenger rart og nylig. Kvinner som er mer tilnærmet, ser ut til å lyse fordi deres kroppsspråk er mer innbydende.

Nå, hvis du er omgitt av mer enn en eller to venner, ser du mindre tilnærmet fordi han vil være redd for å bli avvist foran vennene dine. Det er derfor du burde gi ham sjansen til å nærme deg alene.

Hvordan kan du gjøre det? Tilbyr å ta tak i neste runde med drinker til jentene. Finn ham i mengden, blikk i øynene hans, smil litt, og før du vet det, vil han vente på deg i baren. Vis denne mannen at du er trygg og komfortabel med ham nærmer deg.

Når han slår en samtale med deg, fortell ham om deg selv. Å åpne med ham vil få ballen til å rulle. Deretter spør han noe om seg selv, for husk at avsløringen skal komme fra begge sider. [Les: 15 enkle samtale forretter du kan bruke med en fyr]

Jo mer de to deler deg, jo nærmere kommer du til hverandre. Dessuten blir det lettere for deg å bli bedre kjent med ham. Hans favorittregissør er David Lynch? Ta litt popcorn og se Mulholland Drive i kveld, jente! Han nyter NBA? Pensler opp hvilke spillere som spiller for hvilket lag.

Å være tilnærming resulterer i utveksling av telefonnumre. Så husk å smile, le, kompliment ham med hilsen, og ha det gøy. [Les: 13 sjarmerende måter å være mer approachable for guys]

# 7 Berør. Uansett hva du gjør, må du ikke undervurdere kraften i en nær og mild touch, spesielt hvis han ikke er forberedt på det. En uventet touch vil skape en positiv fysisk forbindelse som ikke bare vil la ham ha lyst til mer, men noe han vil huske i flere dager.

Flere studier har funnet det rørende mens flørting skaper tiltrengning og smak. Enkelt sagt, når du 锟 斤 拷 er i ferd med å berøre din fyr, blir han mer tiltrukket av deg. Så vær alltid på utkikk etter de søte, men flørtende øyeblikkene til å berøre ham "ved et uhell." Disse snikeanfallene når du berører hendene fungerer som en sjarm. [Les: 30 subtile, åpenbare og altfor seksuelle flørtende bevegelser for jenter]

Mens du setter hjertet og sjelen inn i samtalen og beskriver noe veldig spennende, berører du hånden eller armen. Dette lille, uskyldige trikset er ikke trengende eller det er greit, men det kan gjøre magi. Ikke tenk to ganger, beit armen når du kommer over ham for noe.

Og til slutt, mens du holder deg til disse syv manøvringene, ikke glem å?

# 8 Være feminin. I motsetning til hva mange tror, ​​er "en av gutta" ikke hjelp til å "gjøre ham gal av deg" taktikk. Så, vær ikke en av gutta - være det motsatte av det! Ja, det er gøy å være litt gyselig for sporty ting du to kan gjøre på noen av de første par datoene dine, men mens du fortsatt er i første fase, må du holde det enkelt, søtt og girly. [Les: 25 måter å se søte og smelte en fyrs hjerte]

Vis ham dine beste feminine kvaliteter, men vær ikke så opptatt av det. Vri håret ditt og vis nakken. Det er riktig, nakken din. Menn finner den kroppsdelen veldig attraktiv. Utsett nakken, flytt håret til den ene siden, og lene seg litt inn i ham mens du snakker tett, og han vil bli tvunget til å gjøre det samme.

Din femininitet vil få ham til å føle seg maskulin. Vis ham din øm, følsomme, yndefulle, positive, nærende og selvsikker ånd. Vær forsiktig med hele selvtillit og selvsikkerhet, skjønt. Pass på at du gjør disse små feminine triksene på en ekte og moderat måte, ikke se på meg. [Les: 20 hot tips: Den ultimate veiledningen til å være mye mer feminin]

Oh, andâ € |

Sist men ikke minst, stopp mens det er fortsatt morsomt. Flørting handler om å ha det gøy, men husk å alltid forlate det flirte samspillet mellom dere to mens du fortsatt føler deg seirende.

Hvis du sier farvel mens samtalen er på høydepunkt, vil mannen tenke på deg ofte, og han vil gjøre alt for å se deg igjen.Jeg vet at farvel til denne kjekke mannen er det siste du vil gjøre nå, men vi vil at han skal se frem til å se deg igjen, ikke sant? Pass på at farvel er trygg, sexy og flørtende!

[Les: Ting du aldri bør gjøre for å få en fyr til å like deg]

Med disse triksene kan du forføre noen fyr du vil. Og mannen i korset ditt har ingen anelse om hva som kommer, men jeg forsikrer deg om at han vil være over deg før du selv kan bestille din neste.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar