15 søte måter å gjøre en gutt føler nødvendig og ønsket

Forteller kjæresten din at du er for uavhengig? Her er 15 enkle måter å få din mann til å føle seg mer trengt og ønsket i livet ditt.

Du kan være sterkt uavhengig og i kontroll over livet ditt.

Men gjør din livsstil noen gang kjæresten din føler seg unødvendig eller uønsket?

Hver fyr ønsker å danse en jente som har kontroll over livet hennes.

Og ingen fyr liker en jente som er for klossete eller trengende hele tiden!

[Les: 13 tegn på en klamrende kjæreste og måter å unngå å være en]

Men noen ganger kan din uavhengige stripe gjøre din fyr uønsket, eller til og med få ham til å føle at han er uønsket bagasje i livet ditt.

Og hvis det noen gang skjer, er det et sikkert tegn på at ting ikke kan forbli så glatt i forholdet ditt.

Hvordan få din mann til å føle seg nødvendig og ønsket

En fyr trenger å føle seg ønsket i et forhold.

Når han føler at han er ønsket og trengte, føler han seg bra om seg selv og forholdet.

Han antar at han spiller en viktig rolle i livet ditt, og det gjør ham vanskeligere å være en finere kjæreste fordi han mener at hans oppførsel mot deg har en innvirkning på livet ditt.

[Les: 16 gjør og ikke gjør at kjæresten din vil ha deg mer enn noensinne!]

Dramatisk sett vil fyren din tro på at livet ditt ville bli ødelagt hvis han ikke eksisterte i det.

Nå er det selvfølgelig altfor dramatisk, men jeg håper du får det jeg mener!

Hvorfor menn elsker å føle seg nødvendig

En mann vil føle seg som en mann. Og han føles som en mann når han trengte og ønsket av en spesiell noen, du. Det er i hans evolusjonære gener, han elsker rollen som å være en protektor. Og han føler seg bra om seg selv når han ser seg som leverandør av lykke og sikkerhet.

Men hvis du noen gang får ham til å føle seg som et unødvendig vedlegg i livet ditt, er sjansen sjelden, han vil ubevisst begynne å lete etter noen som trenger ham og vil ha ham dårlig i sitt liv! [Les: 25 tips for å få kjæresten din til å smile og føle seg ønsket igjen!]

15 søte ting du kan gjøre for å få ham til å føle seg nødvendig og ønsket

Det er ikke vanskelig å få en mann til å føle seg nødvendig og ønsket. Og nesten alltid er det de små tingene som har størst innvirkning.

Bare hold disse 15 tingene du kan gjøre for ham i tankene, og så lenge du bruker disse tipsene for å vise behovet for ham, vil du la ham stråle med stolthet og lykke, alt for at du fikk ham til å føles mer som en ekte mann !

# 1 Ikke avvis ham. Aldri avvise hans forsøk på å gjøre deg glad. Hvis kjæresten din sniker seg på deg bakfra for å klemme deg, eller hvis han knuser kjøkkenet bare en stund mens du forbereder frokost for deg, må du ikke bestride ham for det. Han vil føle seg dum for å prøve å gjøre noe bra for deg, og han hater deg for det. [Les: 10 ting jenter burde aldri si til gutta noensinne!]

# 2 La ham få vite at du respekterer ham. Til din fyr, din respekt og hva du tenker på ham spiller en stor rolle i hvordan han føler om seg selv. Hvis du tror han er verdiløs, eller ikke i stand til å gjøre noe, vil det slå ham vanskeligere enn hans største kritikere. [Les: Hvordan gjøre mannen din lykkelig på 20 søte måter]

# 3 Setter pris på ham. Oppskatt de små tingene han gjør, selv om han ikke forventer bekreftelse for det. Hvis han fyller et glass vann for deg, eller gjør klesvasket ditt, ikke bare ta det for gitt selv om det bare er en vanlig oppgave. Takk for det. Du vil legge merke til at han smiler til seg selv når han tror du har gått bort!

# 4 Vis ham at du elsker ham. Fortell kjæresten din eller ektemannen at du ofte elsker ham. Selv om de sier at disse ordene virker overvurdert, føles det alltid bra å høre det. Og ikke bare stopp med ord, vis kjærligheten til ham gjennom dine bevegelser også. [Les: 25 virkelig romantiske ideer for å få din mann til å smelte!]

# 5 Spør ham om hjelp. Tillat deg å være sårbar foran ham. Så sterk og i stand som du er, la vakt deg ned foran ham og la ham se din sårbare og myke side. Snakk med ham om ting som plager deg, og få ham til å innse hvor mye du trenger hans støtte også.

# 6 Få besittende. Du kan stole på kjæresten din helt. Men nå og da, avslør din besittelse, spesielt når han skal møte en pen jente på jobb eller en gammel venn. Viser din besittelse kan få ham til å smile eller le, men dypt inne, det vil få ham til å se at du fortsatt er redd for å miste ham, noe som viser hvor mye du vil ha ham i livet ditt. [Les: 30 super sexy måter å holde en fyr interessert og slått]

# 7 Gjøre opp uten å fortsette å telle. Ta initiativ til å beklager først og fremst mannen din nå og da. I kjærlighet, spiller ingen rolle hvem som startet en kamp eller som ender det, så lenge dere begge føler seg nærmere etter kampen.

Selvfølgelig bør du ikke være en dørmatte som aksepterer feil hver gang dere begge kjemper. Men nå og da, la han se at du elsker ham nok til å svelge din stolthet og gjøre opp med ham selv om det er hans feil.

# 8 La ham se at du savner ham. Du savner din fyr når han ikke er i nærheten, ikke sant? Fortell ham hvor mye du savner ham og hvor ivrig du venter på å se ham igjen. Du kan til og med skrive ham noe søtt å få ham til å smile. [Les: 36 søte og søte ting å skrive en fyr og få ham til å smile]

# 9 Han er en god kjæreste. Hvis du virkelig liker mannen din og ser ham som en god partner, fortell ham om det. Gutter føler seg bra når de er komplimentert om hvor bra en kjæreste de er. Og han vil prøve vanskeligere å være en enda bedre fyr og vinne mer ros!

# 10 Takk til ham. Takk kjæresten din og gi ham et prisverdig kyss når han gjør noe for deg, selv om det er så enkelt som å få deg til mobiltelefonen din. Når du er i et forhold, er det lett å overse de små bevegelsene og ta dem for gitt. Vær alltid takknemlig for alt han gjør for deg. [Les: 25 kvaliteter om en fyr som gjør ham til en veldig god kjæreste]

# 11 Kontakt ham. Rådfør deg alltid med ham og ta viktige beslutninger sammen. Det kan hende du allerede har gjort deg selv, men ta deg tid til å diskutere det med mannen din og be ham om hans synspunkt. Og hvis det ikke er forskjellig fra deg, prøv å forstå hvorfor han ikke er enig med deg, og forklar hvorfor du har det. Ved å gjøre det, ville han innse at hans meninger betyr noe for deg, og du tar dem ganske seriøst.

# 12 Ikke sjef over ham. Ikke bli bossy eller oppfør deg som han er den som trenger deg, og du trenger ikke ham tilbake. Du kan anta at å vise uavhengighet til ham ville vise at du kan leve livet ditt uten han. Men det kan komme tilbake mot deg og kjør ham lenger unna! [Les: 14 ting du sier eller gjør som emasculates mannen din umiddelbart!]

# 13 Vis din kjærlighet. Nå for hendene mens du går nedover en gate. Klikk på ham mens han snakker til en av vennene sine. Kutte ham opp eller løp fingrene gjennom håret når han virker søt. Han kan late som å hate det, men dypt inne, han elsker det faktisk!

# 14 Del hemmelighetene dine. Når en jente stoler på en fyr nok til å dele sine innerste følelser, avslører det ubevisst for ham hvor viktig han er for henne og hvor spesiell han er i hennes liv. Snakk om hemmelighetene dine med kjæresten din, og han kommer nærmere deg! [Les: Den riktige måten å snakke om tidligere relasjoner og exes]

# 15 Spør ham om råd. Hvis du ønsker å få din mann til å føle seg nødvendig og ønsket, bare spør ham om råd. Det er så enkelt! Å spørre ham om råd viser mannen din at du respekterer ham og verdsetter ham nok til å gjøre noe basert på hans dom og mening. Og han kan ikke få et større løft enn det. Han vil svulme opp med lykke, og han vil føle seg veldig god om seg selv i løpet av få minutter!

[Les: 23 forholdstips og råd som alle kvinner trenger å vite]

Ved hjelp av disse 15 tipsene om hvordan du får en mann til å føle seg nødvendig og ønsket, vil han definitivt føle seg mer elsket og trygg i forholdet. Og han vil sikkert også bli forelsket i deg også!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar