8 måter å elske kroppen din, ingen betydning dens størrelse

Med alle disse standardene for skjønnhet, er det lett å plomme inn i en spiral av kroppshating. Don? T succumb til trykket! Elsker kroppen din, uansett hva!

Body shaming er dessverre en trend i disse dager. Du har sanger som hater på de tynne jentene fordi «virkelige kvinner har kurver». Da har du sanger om å skamme folk som ikke har en kroppstype av en Victoria's Secret-modell. Vi vet alle at ingen er perfekt, men det er fortsatt noen som insisterer på å fortelle folk hvordan de skal se, hvordan de skal handle, hvilken størrelse de burde være, hva deres hårfarge skal se ut. Gi meg en pause.

Alle har rett til å elske sin egen kropp. Enten du er tynn, feit, høy, kort, mangler et lem, mørkhudet, blekhudet, hva har du, hver eneste kropp i verden fortjener å bli elsket. Det er bare synd at så mange mennesker insisterer på å hate på kroppene deres, bare fordi de ikke overholder de urealistiske standarder som samfunnet fastsetter.

Hvordan elsker huden du er i

Så hva om du er en størrelse 0 med olivenhud eller en kort størrelse 10 med blek hud? Det gir deg ikke mindre rett til å elske kroppen din og skjemme bort det med alt du har! Hvis du ikke har noen ide om hvordan du elsker den kroppen du ble født med, så er det hvordan du kan gjøre det.

# 1 Unn deg selv. Hvis du er en av de menneskene som aldri tar tid for deg selv, er det tid du stopper, og begynner å lage tid. Det trenger ikke å være noe ekstravagant eller 24/7, men avhengig av din livsstil, hver måned eller 3 måneder, bør du behandle deg selv for noe og bare deg.

Dette kan innebære å ha en spa-dag, eller å gå på turen et sted, men det bør virkelig innebære å gjøre noe som slapper av deg, og noe som forynger deg også. Alle dagene du bruker, vil ta sin bompenge på kroppen din, så du må la den slappe av og gjenopprette. [Les: 14 stressbustere for å berolige et slitent sinn]

# 2 Splurge. Stopp besatt og føl deg skyldig i å spise 2 stykker pizza, eller for å ha det ekstra glass vin. Det er greit. Jeg lover. Hvis du fortsetter å frata deg selv om alle de flotte tingene livet har å tilby, spesielt de enkle tingene som et glass vin eller pizza, vil du være elendig! Åpenbart bør du ikke spise pizza hver dag, eller drikke en flaske vin hver kveld, men hvis du noen ganger vil ha litt mer enn normalt, gjør det med moderat!

# 3 Unn deg selv. Unn deg den måten du vil at andre skal behandle deg med respekt. Hvis alt du gjør er ting din kropp med junk food og jobbe i 12 timer om dagen, det er ikke respekt, det er tortur! Du må lære at kroppen din ikke er uovervinnelig, og at den må behandles med forsiktighet, både fysisk og mentalt.

Gi deg selv en pause når du er trøtt. Få en avslappende massasje for å berolige dine ømme muskler. Stopp mentalt å slå deg opp for litt trivial ting du gjorde i forrige uke. Kutte deg litt slakk, forsyn din kropp med næringsstoffene du trenger, og du vil høste fordelene ti ganger, jeg lover deg!

# 4 Finn noe å elske om deg selv. Finn noe om deg selv som du elsker, og minn deg selv om det når du kan. Det kan være noe så enkelt som å minne deg om at håret ditt er nydelig, eller at du har fine hender eller at bena dine tåler å løpe i lange perioder.

For eksempel kjenner jeg denne jenta som sliter med sin vekt, og hun dokumenterer alt på hennes sosiale medier. Men en ting som virkelig skiller seg ut med henne, er måten hun elsker visse egenskaper og kvaliteter om seg selv. Hun kommer til å elske øynene, som er store, runde og veldig blå.

Hver dag, og jeg tuller ikke når jeg sier dette, vil hun alltid legge inn en selfie og nevne noe om øynene hennes. Jo, det kan være irriterende, men jeg må gi det til henne, øynene hennes er vakre, og hun vet det, og hun klipper det. Finn det du elsker om deg selv og rock det også!

# 5 Angi mål. Når du setter mål for deg selv, har du bare ansvaret for å møte dem eller ikke. Du har ansvaret for deg. Tenk på alt nyttårsoppløsningen du sa at du ville gjøre det du ikke har gjort. Kanskje det er på tide å sette seg ned og lage et visjonskort av dem alle, og gjør dette året året du møter minst halvparten av dem! Hvis du har lyst til å miste 10 pund, miste det! Stopp å snakke og begynne å gjøre.

Jo mer du fokuserer på deg selv, og hva du vil, desto mer vil du begynne å elske hvem du er. Det er ikke noe mer gledelig enn å vite at du oppnådde noe alt på egen hånd, fordi du ville, og du gjorde det for deg og ingen andre. Din selvtillit vil skinne så lys at folk vil lure på hvor du har skjult hele tiden. [Les: 25 tips for å motivere deg til å trene]

# 6 Omgir deg med kjærlighet. Det er sant, hvis du er rundt negative mennesker, vil du sikkert finne deg selv å være litt mer negativ. Akkurat som om du er rundt positive mennesker, vil du sannsynligvis ha en pep i ditt skritt. Energi er smittsom, og du får det du gir. Har du noen gang gitt noen et kompliment, og det fikk deg til å føle deg bra, fordi du visste at du fikk den andre personen til å føle seg bra? Det er den slags følelse.Omgir deg med folk som elsker deg for hvem du er på innsiden, og du vil elske hvem du er på innsiden og utsiden også! [Les: 10 giftige venner du trenger å bli kvitt]

# 7 Gå hvor du aldri har gått før. Hvis du er kjent med det nye hit-reality-tv-showet på TLC, kalt "My Big Fat Fab Life," vil du sannsynligvis forstå hva dette betyr. Kort sagt følger showet en overvektig kvinne med polycystisk ovariesyndrom, som hadde en dansrutinvideo på YouTube som gikk viral. Showet fokuserer på helsen hennes, hun danser sin vei til å være i form og viktigst av alt, hennes evne og lyst til å møte alle mobber og negativitet ved å stå opp for seg selv.

For eksempel bestemmer hun i en episode endelig å gå til stranden, som hun ikke har vært siden hun var som 8 år gammel. Og ikke bare det, hun har et todelt. Visst, hun kan være stor, men hun er lei av å gjemme hvem hun er. Hun møter endelig frykten hennes og slutter å bekymre seg for andre, og lever livet for seg selv. Og hun går ikke bare til stranden: hun svømmer og har en freaking blast!

Hun er et pust av frisk luft, og påminner alle om at bare fordi noen kan være fett, betyr det ikke at de er lat eller ikke prøver. Vi vet aldri hva noen andre går gjennom, og det er på tide å ta seg og stå opp for deg selv! Hun er en motivasjon for oss alle, store eller små. [Les: 7 livsleksjoner du lærer på en biltur]

# 8 Finn noe du er glad i. Hvis du har en karriere, eller drømmer du om å ha en, gjør det. Gjør det til en realitet. Hvis du er veldig glad i noe, finpuss dine ferdighetssett, og gjør det perfekt. Uansett om du tror du vet alt det er å vite, kan jeg fortelle deg akkurat nå, det gjør du ikke.

Aldri slutte å lære, og vokse, og lære deg mer og mer om ting du er lidenskapelig om. Hvis du er god til å skrive, fortsett å lese og skrive. Hvis du er flott på tegning, må du aldri slutte å dolle og leke med ideer. Bli den beste versjonen av deg, og du vil bli forelsket i deg selv. [Les: 5 måter å se deg selv i et bedre lys og forkaste lav selvværd]

Det spiller ingen rolle om du er petit, pluss størrelse, scrawny eller bygget som en Kardashian, sannheten er at vi alle har ufullkommenheter. Det vil alltid være noen vakrere enn deg, styggere enn deg, smartere, høyere, kortere, uansett. Itâ € ™ s liv, og det er det som gjør livet vakkert. Stopp å plukke deg selv fra hverandre, og la deg blomstre.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar