10 måter å vite om forholdet ditt er verdt å holde

Når det går tøft, kan du spørre om forholdet ditt fortsatt er verdt å kjempe for. Her er de 10 tegnene som vil fortelle deg å holde på det! Av Lianne Choo

Ifølge American Psychological Association er "40-50 prosent av ektepar i USA skilsmisse". I en alder som verdier kaste ting bort i stedet for å fikse dem, gjør vi det også i forhold til våre relasjoner?

Tallene ser ut til å si slik som i følge et stykke som er publisert på Huffington Posts nettsted, "Mer enn 200 ganger antall parskildringer i dag enn for hundre år siden, til tross for at færre par giftes."

Så hva sier dette om samfunnet vårt? I min ydmyke mening betyr dette ganske enkelt at vår svakhet har røvet oss om vår evne til å sette pris på våre relasjoner.

Alt er for raskt nå, selv våre tanker. Vi trenger å roe ned, senke og virkelig ta deg tid til å tenke på hva vi vil ha fra våre romantiske forhold, og om de er verdt å holde hvis ting blir dårlige. [Les: 14 vanlige årsaker samtaler mislykkes]

Hvordan kan du fortelle om du skal være i ditt forhold?

Hvert forhold er annerledes, hver partner er annerledes, alles erfaringer er forskjellige. Men hvis du ikke vet hvor du skal begynne, her er 10 generelle tegn som kan indikere opphold er en god ide. Vær oppmerksom på disse pekene når du går ned for å veie inn i fordeler og ulemper med å holde forholdet.

# 1 Du har investert mye. Investering i forholdet ditt er en naturlig del av å være i ett. Det kan være tid, penger, tårer og alt annet. For eksempel, hvis du var i langdistanseforhold med partneren din, og du endelig fant ut hvordan du fysisk skal være sammen, så må du absolutt gi ditt nåværende forhold en sjanse. Det er ingen måte du gjorde alt som sliter og ofrer for ingenting.

Et annet eksempel er å ha finansielle investeringer sammen, ikke bare i forholdet, men i andre aspekter av livet som eiendeler og bedrifter. Mange langsiktige par kjøper eiendom sammen, og det samme kan sies om en mann-kone slags forretningsteam. Jo mer du har investert, jo vanskeligere bør du tenke på å gå bort.

# 2 Du har vært sammen en stund. Hvis dette forholdet har vært på lang sikt, vil du kanskje suge det opp og drive gjennom. All den tid og energi som du har satt inn i å få det til å fungere så langt, er ikke å bli scoffed på. I denne situasjonen må du også tenke på partneren din. Det er ingenting verre enn å dedikere kjærlighet, tid og krefter til noe, og så ha den du bryr deg om, kaste det hele bort.

# 3 Du har forpliktelser. Du bør seriøst vurdere å bo hvis du og partneren din allerede har bygget et liv sammen og deler flere ansvarsområder. Et eksempel er barn. I motsetning til møbler som lett kan kastes eller splittes, er barna en helt annen historie. Hvis du har barn sammen, må trekk for å bli sammen, være mye sterkere.

Utallige forskere og adferdsmenn har vitnet om at barn trenger en stabil og kjærlig husholdning å blomstre. Andre forpliktelser som kjæledyr og økonomiske ansvar bør også vurderes.

# 4 Youâ € ™ re for mer enn bare å avverge ensomhet. Hvis du er sammen med partneren din bare fordi du er redd for å være alene, så er det ikke et godt tegn. Men hvis årsakene du er sammen strekker seg utover ensomhet, så er det et tegn på at du skal bli.

Å være sammen med noen er mer enn bare å fylle et tomrom og avhengig av en annen person for å få deg til å føle deg helt. Det omfatter ulike nivåer av emosjonelle og fysiske aspekter, og hvis du trygt kan liste ned de myke positive grunnene du er med partneren din, er det sikkert viktig å holde forholdet levende. [Les: 5 måter å føle seg tryggere på i ditt forhold]

# 5 Du løfter opp hverandre. Du tenker nok om å bli eller gå fordi du går gjennom en vanskelig tid med partneren din. Før du tar den beslutningen, se tilbake på alle tider du brukte sammen, og avgjør om du løfter hverandre opp mer enn å bringe hverandre ned. Hvis negativitet gjennomsyrer alle aspekter av forholdet ditt og mangler støtte, kan du pakke opp akkurat nå.

På den annen side, hvis du finner ut at du bringer ut det beste i hverandre til tross for alle problemer og bickering, kan du krite det opp som et tegn på at du bør holde forholdet i gang. Husk at det å være med noen er ikke alltid regnbuer og sommerfugler. Det vil være grimme tider i blandingen, men hvis regnbue og sommerfugler skinner ut mørket, så har du det bra.

# 6 Du kan være deg selv. Det faktum at du kan være deg selv når du er rundt partneren din, bør være nok av en indikasjon på at du skal holde deg sammen. Vi har en tendens til å skjule hvem vi virkelig er i hverdagen. Det kan være på jobb, på skolen, i supermarkedet, på fester eller andre steder i det offentlige. Det er tydelig i måten vi kle på, tenker, snakker og oppfører seg på.

Enten det fører andre til å tro at du tjener mer penger enn du egentlig gjør ved å kjøre en fin bil, eller la andre tro at du er smartere enn du egentlig er ved å uttrykke meningsløse meninger, er vi alle skyldige i å projisere noe av en farce rundt andre. Men hvis du helt kan la ned vakt og fortsatt bli elsket og akseptert av partneren din, er det et tegn på at du bør holde forholdet levende.[Les: 13 unike måter å bygge intimitet på i forholdet ditt]

# 7 Du ler fortsatt sammen. Kjære amerikanske essayist og biograf Agnes Repplier sa en gang: "Vi kan egentlig ikke elske noen som vi aldri ler." Hvis du fortsatt kan le og ha det gøy med partneren din etter mange år, vet du at forholdet er verdt å holde .

Ingenting er bedre enn å kunne dele lette hjertelige øyeblikk med personen du bryr deg om. Hvis positiviteten er tydelig, bør du være takknemlig for det og smitte sammen med forholdet, til tross for alle de vanskelighetene du må tåle som et par. [Les: 12 ting glade par snakker om å føle seg nærmere]

# 8 Du kan ikke forestille deg livet uten din partner. For å være ærlig har jeg tenkt på å forlate partneren min i seks år ved flere anledninger. Disse tankene skjæret opp under spesielt dystre og urolige perioder med negative følelser som mistillit, paranoia, misnøye, irritasjon og så videre. Imidlertid blir disse følelsene alltid kuttet hver gang jeg forestiller livet mitt uten ham. Til tross for de sporadiske vanskelighetene som kommer opp, sammenligner jeg hva livet mitt var før jeg møtte ham og hva det er som nå.

Jeg kan ærlig si at selv om vi har våre forskjeller og engasjere oss i en og annen kamp, ​​er livet så mye bedre med ham rundt. Ingenting kan overskygge latter, gode tider, glede og kjærlighet som vi deler. Hvis du føler på samme måte om partneren din, vet du at forholdet ditt er verdt å kjempe for.

# 9 Det er ærlighet og tillit i forholdet ditt. Ærlighet og tillit er to svært viktige verdier i relasjoner. Uten dem vil ditt forhold mislykkes, og begge parter vil ende opp med å drukne i elendighet. Hvis dere begge tror at tillit og ærlighet er svært viktig for samarbeidets helse, bør dere definitivt fortsette å gå.

Forhold er en toveis gate, så hvis bare ett parti verdsetter ærlighet og tillit, vil det ikke fungere uansett hvor mye du vil fortsette å gå. [Les: 12 tegn på sann kjærlighet i forholdet ditt]

# 10 Det er fortsatt litt kjemi mellom deg. Hvis du fortsatt lust etter kjæresten din, vet du at det er et godt tegn. Ikke mange par er i stand til å beholde flammene av lidenskap, etter å ha brukt en betydelig tidsperiode sammen, men hvis du to er i stand til, hvorfor ikke gi forholdet en annen gang? Kanskje alt du trenger er en sexy tromme i høen for å få deg til å sette pris på hvor fantastiske ting er.

[Les: 11 tips for å ha det lykkelige noen gang siden]

Det er lett å vurdere å forlate partneren din når du går gjennom en grov patch. Men når du ser tilbake og ser at du har en veldig god ting å gå, kan det forhindre deg i å gi opp og presse deg til å fortsette å jobbe sammen.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar