9 måter å få din dovne kjæreste bort fra henne!

Motivere henne til å stå opp og gjøre noe kan ikke være lett, men det er ikke umulig. Her er hvordan du kan gi henne en hjelpende hånd.

Å henge rundt dovne mennesker er ikke akkurat den morsomste måten å tilbringe tid på. Dette forsterkes ytterligere når den mest kjedelige av partiet er kjæresten din. Så mye du elsker henne, er det ingen benektelse at du vil at hun skal se og føle seg best, ikke bare fysisk, men også følelsesmessig. Du vet bedre enn noen andre at en lykkelig kone betyr et godt liv, og det er ingen benektelse at du skal gjøre alt som trengs for å være lykkelig i forholdet ditt.

Du kan ha brutt dette følsomme emnet med henne til ingen nytte, eller du kan ikke ha nok mot til å fortelle henne at hun ser litt jiggly ut og blir til en stor sofa potet. Uansett, ditt forhold kommer ikke til å vare hvis du ikke gjør noe med det snart. Du må endre, ikke bare hennes holdning, men din også. Husk at du er hennes beste venn, partner i kriminalitet og fortrolige, og hvis du ikke kommer til å gi henne en våkne samt ringe henne og få henne på føttene, er ingen andre.

Enten det har å gjøre med å kaste bort noen pund, få en jobb å bidra til husstanden, eller bare være aktiv og nyte livet utenfor sofaen, har jeg listet ned tre forslag per kategori om hva du kan gjøre for å oppmuntre din dovne kjæreste å få av henne rumpa.

Gå ned i vekt

Har hun for mye arbeid på platen hennes? For opptatt med barna og husholdningen? Er hun bare lat? Oftere enn ikke, det har å gjøre med mangel på motivasjon, så her er noen ting du kan gjøre for å få henne begeistret for å flytte hennes rumpe. [Les: 25 tips for å motivere henne til å trene]

# 1 Bli med en aktivitet sammen. Hvis hun er en av de millioner av mennesker der ute som hater å trene, må du vite hvordan du gjør det morsomt for henne. Jeg anbefaler å delta i en aktivitet sammen.

Tennis er et godt alternativ fordi det krever mye fokus, for ikke å snakke om å løpe rundt retten. Squash og badminton er de samme. Du kan også forstørre det, og registrere deg for danseklasser eller Zumba. Vandring er også en annen hyggelig aktivitet som du kan gjøre sammen. Jo mindre aktiviteten virker som trening, jo mer tilbøyelig vil hun være å ha det gøy og holde fast i det.

# 2 Bly av eksempel. Selv om du har en freakish metabolisme som gjør at du kan forbruke en milliard kalorier om dagen, men vær fortsatt tynn, må du lede med eksempel hvis du vil at hun skal gjøre en vane. Begynn å trene med henne.

Hvis du trener regelmessig, inviter henne til å bli med deg neste gang du går for en jogge eller sykkeltur. Dra henne sammen for treningsøktene dine, eller hopp i en fitness DVD hjemme, og brenne den sammen. Celebrity Fitness Guru Jillian Michaels 'utvalg av videoer er utmerket, og krever bare at kvinnen skal ofre 30 svette minutter om dagen. Gå til YouTube, velg en serie, og overbevis henne om å starte i dag.

Jeg anbefaler Yoga Meltdown til å begynne med, da det ikke krever noe utstyr, så fortsett til Ripped i 30 etterfulgt av vanskeligere regimer. Selv om hun presenterer deg med et surt ansikt, ignorerer det og makt gjennom.

# 3 Gjør sex til kardiovaskulær trening. Alle som gjør det riktig, forteller deg at sex er en treningsøkt. I stedet for at du gjør alt arbeidet, hva med å få henne til å flytte henne rumpen neste gang du er i sekken? Ikke bare vil hun nyte assertive stillinger og få det hun vil ha i soverommet, hun vil også brenne en ublu mengde kalorier som gjør gjerningen.

Kvinne på toppen er en prøvd og sann metode, og det er også knepposisjonen. Bla gjennom nettet for ideer om hva som ville fungere for dere begge.

Få en jobb

Det er to grupper kvinner som velger å ikke jobbe. Den første gruppen har det faktum at deres kjærester eller ektemenn bringer hjem mer enn nok bacon, noe som gir dem sjansen til å leve livet av luksus. Den andre gruppen virker ikke, fordi de rett og slett ikke vil. Det spiller ingen rolle hvilken kategori kvinnen din faller under. Her er noen tips om hvordan du kan overbevise henne om å få en jobb. [Les: 10 irriterende kjæreste vaner som kjæresten din kanskje har]

# 1 Snakk om fremtiden. Det er ingenting skremmere enn en fremtid med utilstrekkelige midler. Gi henne beskjed om at uansett hvor hardt du jobber for å sørge for de to, vil det ta altfor lang tid for deg å nå dine mål. Å støtte noen andre er ikke en enkel bedrift, hva mer når du har barn, kjøpe hus og bil, starte en spareplan og så videre.

Fortell henne at hun trenger å bidra. Hvis hun ikke gjør det, må du revidere livsplanene dine og fortsette med noen andre som er villige til å låne ut en hånd. Ikke ta opp dette på en truende måte. Bare la henne få vite at hvis hun ønsker å bygge et liv med deg, trenger hun å sette på seg sin harde hatt og bli i bevegelse.

# 2 Stopp å gi pengene sine. Kanskje en av grunnene til at hun ikke vil jobbe, er fordi du gir henne et komfortabelt liv. Det er absolutt ingenting galt med det, og jeg applauderer deg for din generøsitet, men hvis du vil at hun skal ta av henne, må du stanse kontantstrømmen.

Enten slash hennes godtgjørelse, ta bort hennes kredittkort eller gi henne et budsjett som er så liten at hun må supplere hennes inntekt gjennom arbeid. Hvis hun kaster en passform og truer med å forlate, la henne gå rett ut. Du fortjener bedre enn noen som utnytter deg.

# 3 Gi henne den "uavhengige kvinnen". Fortell henne at hun trenger å leve som Beyoncé, og stolthet på at hun er en kyndig kvinne som kan tjene sin egen bolig.Selg henne den "uavhengige kvinnen" spiel, og kryss fingrene dine at din motiverende tale kommer til henne.

Du kan også introdusere henne til høydrevne kvinnelige kolleger og familiemedlemmer. Kanskje møte og hilse kvinner i makt vil motivere henne til å gå av henne og begynne jobbjakt. Send hennes artikler og TED-snakk om kraftige kvinner som skifter verden, og hun vil få tak i din drift snart nok.

La oss bare håpe at hun gjør noe med det. Hvis alt annet mislykkes, skremme henne litt og la henne få vite at du ikke kan være rundt for alltid og at livet er kort. Hun trenger å være økonomisk uavhengig, hvis ting ikke virker slik du planla begge.

Å være mer sosial

Er kjæresten din en homebody? Foretrekker hun seg på sofaen i stedet for å gå på tapas og vin med venner? Så søt som det kan være, de to av dere trenger å leve det opp mens du kan. Her er noen ting du kan gjøre for å gjøre henne mindre av en sosial slouch og være mer av en sosial sommerfugl.

# 1 Vertsfester hjemme. Hvis hun ikke er en fan av overfylte barer og høye restauranter, planlegg en natt med noen venner. Organiser en potluck, cocktail natt eller spillnatt hjemme. Dette vil gi henne sjansen til å sosialisere med nære venner fra hjemmet, for ikke å nevne gi henne sjansen til å planlegge og prep for en morsom kveld.

# 2 Sett deg for hver andre helg. En enkel måte å få henne av hennes rump og ut av huset, er å kompromittere med henne, og bosette seg på en tur hver annen helg. For eksempel får hun velge hva du gjør i helgen, og du har ingen rett til å klage. Selv om hun ønsker å bestille takeaway og chill med Netflix, la henne planlegge kvelden og nyte hvert minutt med henne.

Neste helg kommer du til å bestemme hva du skal gjøre. Enten det er på vei ut med å klatre med venner eller ta en campingtur, er denne tiden den som ikke har rett til å klage.

# 3 Frivillige aktiviteter. En måte å holde henne aktiv og sosial på, er å oppmuntre henne til å frivillig. Det kan være på det lokale dyret eller hos en ideell organisasjon. Uansett hva som oppfordrer henne til å låne en hjelpende hånd til andre, vil motivere henne til å komme seg ut av huset.

For eksempel holder de fleste aids-fundamenter en årlig AIDS Walk og andre veldedighetshendelser for å samle inn penger. Finn ut hva samfunnets organisasjon planlegger for det kommende året, og oppfordrer kjæresten din til å låne en hånd til årsaken. [Les: Visste du at det er 5 måter som frivillig arbeid kan hjelpe til med depresjon?]

Noen ganger trenger du bare å tjene den rett ut.

Hvis ingenting annet fungerer, vær bare ærlig med henne. Hvis du tror hun trenger å miste vekt, fortell henne hvor mye du elsker henne og vil at hun skal være sunn. Gi henne beskjed om at det ikke handler om hvordan hun ser ut, men hvordan hun føler. Hvis hun bekjemper ærligheten din ved å si at hun føler seg bra, utfordrer hun henne til å ta av seg rumpa og bevise at hun faktisk kan føle seg mye bedre enn hun for øyeblikket gjør. Gi henne beskjed om at shedding pounds og toning up er helt en del av å lede et sunt og vakkert liv.

Hvis du vil at kjæresten din skal få jobb eller bare gå ut av huset, bruk samme taktikk. Fortell henne at hennes sofa potet måter ikke gjør hennes fysiske og mentale helse noe bra, og at hun må begynne å bli mer aktiv, mentalt og fysisk. Gi henne beskjed om at det er god tid til fjernsyn og lur over helgene. Livet er for kort til å være gjennomsyret av angre og skitne TV-programmer.

Vær så tålmodig som du kan når du arbeider med kvinnen din. Det siste du vil, er å forverre henne. Kvinner er kjent for å ha en sta strikke, og du burde ved nå vite at hvis du ikke er delikat mens du sprer sensitive emner, vil du pådra deg sin vrede. Uansett hva det er, ikke lyver for henne og bare vær ærlig i stedet. Hun kan rive på deg en stund, men vil komme over det i god tid. Stol på meg på dette.

[Les: Kjæresten din sliter med lav selvverdi? Her er 5 måter å bekjempe dette på!]

Oppfordre henne til å komme seg ut og virkelig begynne å leve livet hennes, kan være vanskelig først. Din lat kjæreste kan være motstandsdyktig mot dine forslag. Men når hun kommer rundt, kan du være sikker på at hennes nyfødte motivasjon vil forbedre forholdet ditt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar