9 måter å få brystene dine lagt merke til uten å se Trashy

Damer, vi får naturens gaver som våre eiendeler når vi finner en passende kompis. Men hvordan bruker vi det til vår fordel uten å se skanky?

Brystene er vakre. Stor eller liten, de er en av de beste tingene vi kan være stolte av som kvinner. De er en del av kroppene våre, så mye som alt annet er. Vi trenger ikke å forandre dem, forstørre dem, redusere dem - men vi respekterer beslutningene til de som gjør det.

Fordeler med å ha bryster

Den gode tingen om å ha bryster har kraft til å bruke dem til din disposisjon. Du kan bruke dem til å pleie de unge. Du kan bruke dem til å maksimere din glede mens du har sex. Du kan til og med bruke dem som puter til dine kjære. Men den beste bruken for dine bryster er deres evne til å fascisere det motsatte kjønn.

Menn innrømmer å være slaver til bryster. En mann kan være oppmerksom på dem så mye som noen del av kroppen, men brystene er vei der ute. Hvis de vet at du er en jente, vet de at du har bryster. For den grunnen kan du bruke tvillingene dine til å få folk til å gjøre nesten alt du vil. [Les: 12 ting gutter elsker andre jenter enn hennes utseende]

Ulemper ved å ha bryster

Så mye som vi ønsker å tro at vi har hatt 100% fremgang i kjønnets seksualitet, kan det være uheldig å ha bryster. Fra nå av blir en stor prosentandel menn betalt mer enn kvinner. Misogynister eksisterer fortsatt. Det er fortsatt mange seksuelle rovdyr og misbrukere som roaming verden, og å ha bryster gjør deg til et hovedmål for de fleste.

Bortsett fra det, har samfunnet fortsatt en tendens til å fordømme kvinner som flaunt deres seksualitet ved hjelp av kroppsdelene, dvs. ben, mage, støv og bryster. Uansett hvor takknemlige folk er av dine bryster, vil det være tider når du har for mye, eller i dette tilfellet viser for mye, kan det være bra for deg å være en god ting.

Hvordan å få dine bryster lagt merke til den stilige måten

Så, hvordan kan du presentere damene dine i det beste lyset, uten å få feil type oppmerksomhet? Når kan du vise frem dine bryster uten å være søppel?

# 1 Form-passende kjoler. Jeg vil si at dette er ditt beste alternativ. En kvinne kan understreke den nakne formen uten å vise noen hud i det hele tatt. Du trenger bare å ha en fin kjole som klemmer kroppen din på alle de riktige stedene.

Hylle ut litt mer penger kan få deg en fin antrekk som er konstruert for å skjule stygge bulger, mens du fortsatt gjør din rump og bryster ser fantastisk ut. Nøkkelen er å dekke så mye hud som mulig, men fremdeles synes det som om andre kan få et glimt av figuren.

# 2 Tett topp, løse bunner. Du kan ikke alltid ha på deg en kjole, så det er best å bruke en tettsittende skjorte eller topp uten å vise spalting. Pass på at buksene eller skjørtet er løs, så all oppmerksomhet vil gå til overkroppen. Et eksempel på et godt par består av en form-passende bluse og et frittflytende skjørt. Du kan også velge løst tilpassede jeans som den trendy "jeans til kjæresten".

# 2 God holdning. Å ha god holdning er som å bære din egen trofé sak. Du kan vise frem de beste kroppsdelene når du har god holdning som beina, nakken, din rumpe og dine bryster. Det beste er at boblene dine er det første folk vil legge merke til når du går opp til dem. [Les: 25 ting folk finner sexy om kvinner]

# 3 Underwire, underwire, underwire! Jeg vil si at dette er den beste innovasjonen som har blitt gitt til kvinner. Uansett hvor liten bryster er, kan underwires få dem til å se ut som gyldne glober av herlighet! De er spesielt designet for å klemme på undersiden av brystene for maksimal løft og komfort.

Ikke bare bidrar de til å hindre at boobene dine faller, de gjør også dine bryster ser vakre og jevne ut. Menn er ikke bare bekymret for størrelse, vet du. De setter også pris på estetikk.

# 4 Henger halsen mens resten er dekket. Dette er et triks som mest stilige kjendiser bruker. Hvis du virkelig ønsker å lage brystene dine, må du sørge for at de får en rimelig eksponering. Hvis du vil beholde det stilig, bruk en ankellengde frittflytende kjole med ermer.

Kjole må være eventyrlystne nok til å vise en betydelig spaltning, men bør ikke tillate andre deler av kroppen din å overskygge brystene dine.

# 5 Sexy topper med cover-ups. Hvis du vil få brystene dine til å merke seg ved hjelp av sexy topper, samtidig som du beholder poise og decorum, må du kombinere den med en blazer, jakke, cardigan eller alt som fungerer med antrekket ditt. På denne måten kan du fremdeles vise frem dine bryster uten å se søppel.

# 6 Marker spaltningen din. Du trenger ikke å vise for mye spaltning på dette tidspunktet. En tomme er nok fordi det du søker etter er en subtil måte å fange folks oppmerksomhet på. Bruk uthevingspulver på de store delene av spaltningen. Når lyset rammer dem, må alle i din umiddelbare nærhet stoppe og se. [Les: Hvordan tiltrekke seg menn på en måte de ikke kan motstå]

# 7 Legg håret ditt opp. For at du skal trekke oppmerksomheten til dine eiendeler, må du ta bort noe som hindrer utsikten. Jeg sier ikke at du skal ta på deg klærne dine. Bare børst håret til side eller sett det opp i en hestehale eller bun. På den måten vil folk legge merke til nakken og torso.

# 8 Bruk et forsiktig nakkestykke. Et annet triks å skjult bringer oppmerksomheten til at bryster er å plassere noe som vil trekke oppmerksomhet til området rundt det. Finn et iøynefallende anheng eller kjede for å gå med antrekket ditt, og sørg for at det henger lavt mellom brystene dine. Forsikre deg om at antrekket ditt er lavt, slik at du ikke gjør nakken din høydepunktet.

# 9 Bruk kroppsspråk. En nakke gni her, en kragebenge skrape der - bruk kroppens bevegelser for å trekke oppmerksomheten på brystet ditt uten å måtte bære skitne antrekk. Bevegelsene som trekker oppmerksomheten til brystet ditt, vil gjøre enhver person du snakker for å følge handlingen og legge merke til hva som er rett foran dem.

Damer, det er greit å bruke brystene dine for å få oppmerksomhet, men vær forsiktig med hvorfor du gjør det i utgangspunktet. Hvis du gjør det fordi du vet at jentene dine er kjempebra, og de fortjener å være stjernene på showet, så fortsett og flaunt dem.

Hvis du imidlertid gjør dette bare slik at du kan validere deg selv foran menn og andre kvinner, må du sjekke prioriteringene dine. Å bruke den til å manipulere menn er også et nei-nei fordi det kan ende dårlig hvis du klarer å gi dem feil ide. [Les: 16 tegn på at du er en oppmerksomhetshore]

Det er bra at du lærer å sette pris på kroppen din og vil gjøre det beste ut av det, men sørg for at du gjør det for deg selv. Du gjør deg ikke glad, hvis du gjør det for andre mennesker. Du kan til og med ende opp med å beklage din beslutning, når du skjønner at deres underholdning skjedde på bekostning av din egen usikkerhet.

Bare elsk deg selv og kroppen din, og hold deg unna med hvordan folk oppfatter deg. Trashy eller ikke, å ha kontroll over din egen kropp vil gi deg den beste følelsen noensinne.

[Les: 15 super enkle måter å holde seg sexy i alle aldre]

Det spiller ingen rolle hvilken størrelse eller form boobene dine er. Flaunt hva mammaen ga deg ved å prøve ut disse tipsene for å trekke mer oppmerksomhet til de vakre dameklumpene dine!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar