13 Ned til jorden måter å uttrykke din kjærlighet uten ord

Innholdsfortegnelse:

13 Ned til jorden måter å uttrykke din kjærlighet uten ord
13 Ned til jorden måter å uttrykke din kjærlighet uten ord
Anonim

Å si "Jeg elsker deg" er et monumentalt skritt. Men kan du uttrykke det uten å si det direkte? Her er 13 måter å uttrykke din kjærlighet uten å bruke ord.

I denne dag og alder har kjærlighetens yrke tatt form av en narcissistisk oppmerksomhetsfanger. Du har kanskje sett minst en av de utallige virusvideoene med flash mob-bryllupsforslag, eller forseggjorte scener for noen mann å bekjenne hans følelser for en jente han har likt siden grunnskolen. I dag virker det som romantisk skrik å bli hørt og vil til tider kreve et publikum å bli verdsatt.

Tar en annen tilnærming

Mens store bevegelser betraktes som søte, fordi våre standarder for kjærlighet krever å forlate kinnene rødmet og hjerte racing, trenger du ikke virkelig et filmproduksjonsfirma eller en gjeng med hyggelige venner for å gjøre kjærligheten kjent.

Det er en slags kjærlighet som er stille, men sant, den typen som ikke skriker for oppmerksomhet, men hvisker forsiktig. Det er den slags kjærlighet som føltes, selv om den går usynlig. Vi er alle kjent med ordtaket "Actions snakker høyere enn ord." Her er noen enkle, men meningsfulle bevegelser for å la dine handlinger vise din spesielle person som du virkelig bryr deg om.

# 1 Lytt til din spesielle person fullt og oppriktig. Kommunikasjon er ryggraden i et sterkt forhold, og kommunikasjon er ikke mulig hvis du ikke hører. Det kan være noe så enkelt som å lytte til partneren din når de forteller deg hvordan dagen gikk, eller lytter til noe du kanskje finner uinteressant eller repeterende.

Lytten handler om å knytte sammen med partneren din i seg selv, da det gjør at du blir bedre kjent med dem. Så lene deg tilbake, ikke forstyrr, og lytt - selv om du har hørt historien mange ganger over. [Les: 25 små og søteste romantiske gestus du kan bruke hver dag]

# 2 Gjør deg tid til din spesielle noen. Tiden er den mest dyrebare tingen du kan tilby til en person du elsker. Bevegelsen blir mer meningsfylt hvis du gir den lille tiden du har forlatt for deg selv til din betydelige andre. Å gi dem det beste av din tid, selv om du har en stram tidsplan, får dem til å føle seg elsket og prioritert.

# 3 Vær tålmodig og kutt dem litt slakk. Det er tider at partneren din kan handle eller tenke irrasjonelt. Dette kan bety at de er under stress, eller går gjennom noe vanskelig som du ikke er klar over. Hvis dette skjer, gi dem litt plass, og bli ikke konfronterende. Hvis din partner snaps på deg uten grunn, vær rolig, og gi et smil og en beroligende klem.

# 4 Overrask dem hver nå og da. Du trenger ikke en spesiell anledning til å overraske din spesielle person, og det må heller ikke være overraskende å være dyrt eller forseggjort. Små overraskelser som en solid frokost etter å ha våknet opp fra en utmattende kveld, eller ta over noen gjøremål, kan gjøre din spesielle til å føle seg elsket.

Kanskje du kan sende blomstene hennes og et notat en dag bare for det, eller la din partner komme hjem for å finne pakkede poser og flybilletter for en uforglemmelig ferie. Bli kreativ! [Les: 25 uanstrengt romantiske ideer for å gjøre din kjæreste smelter]

# 5 Hold kontakten. Som nevnt ovenfor er kommunikasjon en viktig del av et sterkt forhold. Å holde kontakten betyr ikke at du skal holde deg oppdatert med hva den andre gjør, men gjør en bevisst innsats for å være involvert med din betydelige andre og deres daglige gjennomganger. Send en rask tekst for å la kjæresten din vite at du tenker på henne, eller legg et kort notat i kjærlens lomme.

# 6 Tilby massasje og fotglass. Det er ingenting mer trøstende enn partneren din som gir deg en beroligende massasje eller fotgni etter en lang dag. Du kan bruke denne tiden til å fange opp og chatte, eller hvis du er den dristige typen, kan du eskalere den ufarlige fysioterapien til noe mer erotisk.

# 7 Gi flere kyss og klems. Fysiske former for kjærlighet * som et overraskende kyss eller knus * Aldri unnlater å få din spesielle til å føle seg elsket selv uten å si: "Jeg elsker deg." Ved å bruke disse i tilfeldige, vil jordiske situasjoner også øke deres betydning.

Visningen av kjærlighet kan være noe så enkelt som et kyss før du går på jobb, eller en innbydende klem når din partner kommer hjem etter en lang dag. Du kan også bakke kjæresten din med en skjeftkram når du kommer over ham på gangen, eller tilfeldigvis gi din dame en peck mens du gjør jobber sammen.

# 8 Ta del i deres interesser. Par har ofte aktiviteter som deres betydelige andre funn kjedelig og uinteressant. Noen ganger kan de forlate disse aktivitetene for din skyld. Så hvorfor ikke slå bordene og overraske partneren din ved å delta i deres interesser - selv om du ikke er i det? Ikke bare sender du meldingen om at du er villig til å gjøre noe du hater, du får også litt god bindingstid. Hvem vet? Du kan oppdage at aktiviteten er behagelig, tross alt. [Les: 16 måter å vise din takknemlighet for noen du elsker]

# 9 Cook for kjæresten din. For mange arbeidende par er matlaging noe gjort på spesielle anledninger som jul og takknemlighet, eller i helgene når du har mer tid. Kokning av vennenes favorittmåltid * eller noe de har trengt * ville gjøre både dem og deres mage føler elsket.

Det er et vell av ideer for å lage spesielle måltider: Du kan lage en god frokost, en lunsjboks med en kjærlighetsnotat eller en lysende middag klar til å spise når partneren din kommer tilbake fra jobb. Du trenger ikke å være ekspertkokk, men du kan ta det et skritt videre ved å praktisere oppskriften til du har perfeksjonert den.

# 10 Gjør de gjerninger som dere begge hater å gjøre. I dette tilfellet uttrykk din kjærlighet i form av en søt overgivelse. Par som bor sammen, har ofte det ene arbeidet som begge unngår å gjøre så mye som mulig. Det kan være å rydde opp kjæledyrets søppel, ta hunden til veterinæren, ta ut søppelet, eller lufte ut og rydde opp kjelleren. Overrask partneren din ved å ta initiativet og si det grimt å ha på seg, og høste fordelene ved deres kjærlighet. [Les: 8 små vaner som bringer par nærmere]

# 11 Gjør enkle favoriserer. I likhet med det forrige punktet kan du uttrykke omsorg ved å gjøre ting de har glemt eller sett til side på grunn av deres tidsplan. Kanskje en ødelagt telefon må sendes til teknisk butikk, eller en bærbar PC trenger omstart, eller regninger må arkiveres, eller noe de har glemt må leveres. Demonstrer at du er en pålitelig partner som kan dekke for dem i tider med behov.

# 12 Støt partneren din. Real støtte er ikke bare oppmuntrende, men gjør din tilstedeværelse følt uansett hvordan forholdet ditt kan vise seg. Støtte til din partner inkluderer å gi oppmuntring når de er i tvil, gi visdom ved enten å godkjenne eller avvike mening, og være der for å trøste dem i sviktstider.

# 13 Gå den ekstra mile under sex. Dette er ganske selvforklarende. Sex er den mest intime formen av binding, og du kan gjøre det mer spesielt ved å ta ledelsen og lære nye soverommet triks. Du kan gjøre noe enkelt ved å prøve nye kinks fra sexbutikken, delta i rollespill, eller ha sex på nye og spennende steder for å gjenopplive din lidenskap for hverandre. [Les: 30 virkelig sexy måter å krydre sexlivet ditt over natten]

Sann kjærlighet er i små detaljer, og kan formidles av enkle bevegelser. Du trenger ikke å bruke mye penger eller komme med fancy gimmicks for å få din partner til å føle seg elsket.

[Les: 9 uuttalte forholdsregler som alle par må følge]

Så lenge du er der og de vet at de kan stole på deg for å holde dem trygge og glade, vær trygg på at du vil uttrykke din kjærlighet uten ord.

Populært emne