10 måter å juble på jenta når hun er nede

Innholdsfortegnelse:

10 måter å juble på jenta når hun er nede
10 måter å juble på jenta når hun er nede

Video: 10 måter å juble på jenta når hun er nede

Video: 10 måter å juble på jenta når hun er nede
Video: Musikkvideo: 1814 - Til Dovre faller 2023, September
Anonim

Ingen anelse om hva du skal gjøre når jenta din suger og føler seg ned? Her er noen ting du kan gjøre for å skru henne rynke opp og ned!

Ingen forhold er glatt seiling 100% av tiden. Det vil alltid være et par ruter som vil komme forbi uten varsel. En av grunnene til at dette skjer, er om en av partnene blir humør og begynner å bringe negativ energi inn i forholdet.

I denne situasjonen kan det føles som om det er en Harry Potter Dementor som suger moroa ut av båndet ditt. En annen grunn til at dette kan skje er når forholdet ditt går gjennom en stor forandring, som for eksempel endring i levekår, arbeidsplasser eller til og med en stor livshendelse.

Noen ganger ligger skyldige i hormonene. Spesielt er jenta din hormoner under en spesielt prøvetid i måneden. I dette tilfellet er din beste innsats å bare brace deg selv og ser frem til dagen da hormonene ikke lenger raser. [Les: 10 måter å få henne til å føle seg bedre på sin periode]

Ingen ønsker en sulky kjæreste. Men samtidig kan det være vanskelig å reversere situasjonen. Noen ganger sitter folk bare fast i vanskelige flekker i livet, uansett hva årsaken kan være. Du vil ikke bli hennes terapeut, men du vil også få litt av liv og energi tilbake i forholdet ditt.

Hvordan hylle jenta opp når hun føler seg nede

Heldigvis finnes det en rekke enkle strategier som du kan bruke til å hjelpe deg med å gjøre kjæresten din fra en slik maskin til en munter sjarm.

# 1 Gi sine små overraskelser. I begynnelsen kan små overraskelser ikke virke som om de er svært viktige. Men de kan faktisk gå langt når det gjelder å få henne til å føle seg bedre. En overraskelse viser at du tenkte på henne om dagen, og at du bryr deg nok om å få henne en gave for å få henne til å føle seg bra. Denne lille økningen av selvtillit og kjærlighetssyn kan bidra til å løfte henne fra hennes humør.

Noen eksempler på ting du kan bruke til små overraskelser er sjokolade barer, roser, en søt liten pyntegjenstander eller til og med hennes favorittmatbit. Alt du tror hun vil like vil trolig fungere.

# 2 Gi henne en massasje. Kanskje årsaken til at kjæresten din er så humør, er at hun bare er veldig stresset ut. I denne situasjonen kan en lang massasje virkelig bidra til å de-stresse henne. Massasjer er gode for avslapning. Hvis du er god nok, kan du bokstavelig talt jobbe spenningen ut av hennes muskler.

Hun vil nok være veldig takknemlig for dette, og det vil sannsynligvis sette henne i bedre humør. Og hvem vet, med den sensuelle kontakten en massasje gir, kan hun være i humør for å returnere favør i soverommet! [Les: 20 ting du kan gjøre for å oppmuntre henne og få henne i humøret]

# 3 Ta henne på en spesiell dato. Å ta kjæresten din til en virkelig fancy restaurant kan bidra til å få henne til å føle seg spesiell og omsorgsfull. Kanskje alt hun trenger er en god vin og spisestue. Noen gode kvalitetsmat og drikke kan bare løfte hennes ånder. De fleste kvinner elsker noen unnskyldning for å få alle kledd på å gå ut, og bare å ha en grunn til å se bra ut, kan være nok til å oppmuntre henne.

# 4 La henne snakke om hva som er på henne. Du kan åpne en kan med ormer, men å gjøre dette kan hjelpe henne å få ut mye av hennes frustrasjon. Hun kan bare ha en masse pent opp følelsesmessig energi som må uttrykkes. Du trenger ikke å løse alle hennes problemer for henne. Alt du trenger å gjøre er å lytte og forstå.

Nyttig hint - Hvis du får henne til å lytte til dine problemer uten å returnere favør, kan dette være kilden til hele problemet. Forhold er gi og ta, ikke ta og ta.

# 5 Se flippete filmer og TV-programmer med henne. Det kan være vanskelig for menn å forstå, men romantiske komedier og serier som "Seks og byen" kan ha en nærende effekt på den kvinnelige sjelen. Så, hvis du ser dem med henne, er du virkelig seiling med vinden på ryggen. På denne måten blir hun ikke bare bundet til deg, men de mystiske kreftene til underholdningen hun selv velger, kan løfte henne på samme tid. Det er en god en-to slag.

# 6 Kose med henne. Så mye som de fleste jenter vanligvis elsker og trenger å knuse, når de føler seg nede om noe, kan deres ønske om det gå helt opp. Klemmer er tross alt et godt middel for massevis av ting som negative følelser, stress og til og med tretthet. Gi henne en lang kysesession, og våren i hennes skritt skal være tilbake på kort tid. [Les: 36 søteste ting å gjøre med kjæresten din]

# 7 Gjør ting hun liker som du vanligvis ikke ville gjøre med henne. Hva er den ene tingen din kjæreste alltid ber deg om å gjøre med henne, men du knytter deg aldri til å gjøre? Det kan gå og handle under et Forever 21-salg eller plukke ut en ny nyanse av leppestift eller til og med vandre gjennom skogen til tross for at du er en homebody.

Hun går ut av veien for å følge henne med en aktivitet hun liker, og vil virkelig vise henne at du bryr deg mer om å tilbringe kvalitetstid hos henne enn å holde deg innenfor din komfortsone. Det er sikkert å ta et smil i ansiktet hennes, og hun vil huske bevegelsen i fremtiden.

# 8 Prøv å få henne til å le. I løpet av ditt forhold har du kanskje lært noen ting som virkelig gjør kjæresten din latter. Det kan være ditt inntrykk av hennes søster eller en morsom historie som ikke blir gammel eller til og med en innvendig spøk som du alltid har funnet morsomt. Uansett hva det er, er det sannsynligvis minst et par edelstener.

Trekke disse ut uventet kan underholde henne og få henne til å le selv om hun føler seg ned. Når hun begynner å le, hvem vet, kanskje det er bare det første skrittet for å få henne tilbake til smilende damselstatus.

# 9 Vær veldig fysisk hengiven med henne. Hvis du kan holde hånden hennes eller kysse henne mer enn vanlig når hun er nede, kan det hjelpe henne å komme gjennom det raskere. Fysisk kjærlighet kan definitivt gi følelsesmessig støtte, og det kan være akkurat det hun trenger.

# 10 Kok henne et godt måltid. Tilbringende timer forbereder et godt måltid er bare en annen måte å vise henne at du bryr deg om henne, og at hun betyr mye for deg. Også, hvis du er bra i det hele tatt ved matlaging, vil den gode maten hjelpe henne til å føle seg næret også. [Les: 9 romantiske fyren beveger seg som er sikker på å få henne til å smile]

# 11 Reis et sted med henne. Noen ganger er det veldig fint å bare komme vekk fra alt for en stund. Selv om du bare kan ta en dagstur i nærheten, kan dette være svært gunstig. Det er nesten som å gi deg en mini ferie. Du ser noen nye severdigheter og tilbringer kvalitetstid sammen, alt innenfor komforten til et nytt og spennende sted.

# 12 Hjelp henne med litt rengjøring. Selv om du kan fryde dette alternativet, er det en sjanse for at hun virkelig kunne sette pris på det. Spesielt hvis du bor sammen, og hun gjør det meste av rengjøringen, så kan dette virkelig gå langt. Et par timer, som er verdt å skru på badgulvet, kan betale utbytte i uker eller måneder fremover.

Hvis partneren din har vært i dårlig humør for en stund, kan det virkelig sette en demper på forholdet. Når alt kommer til alt, når folk flest går inn i relasjoner, ser de etter spenning, positiv energi og moro, ikke tristhet.

[Les: 14 søte måter å gjøre henne lykkelig]

Å komme gjennom en tøff tid er en måling av styrken av forholdet ditt. Selv om en sulky kjæreste kanskje ikke ser ut som en så stor avtale, kan det være tegnet hun trenger å vite at du er en keeper!

Anbefalt: