10 geniale måter å slå en spiller som spiller deg

Du ser ham gå inn i klubben og alle øynene er på ham. Du vet typen-klassen-A-spilleren. Her er 10 måter å slå en spiller på før han kan spille deg.

Han er fantastisk, sjarmerende, rik og fancy. OG han snakker fem språk. Han er som det virkelige livet Barney Stinson, eneste måten bedre utseende og mer uimotståelig, men likevel slem.

Han gjør veien til deg, og hans smolende øyne alene gjør at du går svak i knærne. Kunne han være den perfekte fyren du har ventet på, eller har du nettopp blitt fanget i tverrhår av en spiller på prowl?

Hvordan slå en spiller i eget spill

Før du blir offer for en sjarmerende rovdyr hvis eneste mål er å komme inn i buksene dine, ta en titt på følgende liste for de beste måtene å mestre på å bringe ut ditt A-spill og slå spilleren før han spiller deg:

# 1 Spill hardball. Hvis han virkelig spiller deg på egen bekostning, vil du ikke gjøre det enkelt for ham, ikke sant? Ikke sant. Ingenting utfordrer en spiller mer enn ideen om en erobring. Hvis du vil få oppmerksomheten og få ham til å jage etter deg, begynner du å være likegyldig. Eller bedre ennå, fullstendig ignorere ham.

Hvis han kommer i nærheten av deg, spill det kult og legg ham ned. Hvis han prøver å få oppmerksomheten din, se deg bort, stirre inn i drikken din som det er den mest interessante tingen i rommet, eller forsvinner inn i jenterommet. Å fortelle deg at du ikke legger merke til ham eller ikke er minst interessert, utfordrer hans tillit, og han vil kanskje bare bevise at du er feil. [Les: Slik spiller du hardt for å komme med en fyr]

# 2 Bekreft ham, men vær ikke for ivrig. Spillere er vant til kvinner som fawning over dem. Hvis du fortsetter å stikke inn i hverandre i de samme klubber, og han fortsetter å gå etter deg, vet du at du har ham akkurat der du trenger ham.

Begynn å anerkjenne ham akkurat nok til å gjøre ham nysgjerrig og feire sin appetitt for din oppmerksomhet. Smil på ham, nikk til ham fra hele rommet, og la ham kjøpe deg en drink. Men dette er ingen grunn til at du sover med ham samme natt. La ham bli kjent med deg litt for å få ham mer interessert. Gjenta navnet hans om og om igjen som en hypnotisk mantra og berør armen når han forteller en vits du vet at han er brukt på nesten alle de andre jentene i rommet. Men før natten slutter, gå bort. [Les: 14 måter å vise en fyr du liker ham og fortsatt være en taler]

# 3 Vis ham du har det bra. Enten du har det bra på jobben, har det gøy å trene med vennene dine, eller nyte din egen tid på shopping, vis ham at du lever det selv om du er singel. Ingenting gjør noen fyr beundrer en jente mer enn å se henne trygg og glad i sin egen hud. Dette viser også spilleren at du har så mange gode ting i livet ditt at du har mange bedre ting å gjøre enn å være med ham. Faktisk gjør du det ikke trenge Han i ditt liv i det hele tatt.

# 4 Bask opp i de andre gutta og sørg for at spilleren ser dette. Ser bra ut, føler meg bra, utmerker selvtillit, og å få oppmerksomheten fra andre menn fremmer videre at du bare har det bra på egen hånd. Gå ut med andre gutter, og hvis en annen fyr nærmer deg i en bar, smiler og ler og fnisser. Å se litt konkurranse vil øke interessen enda mer, fordi han vil se dette som en annen utfordring han ville elske å overvinne. [Les: Hvordan lage en fyr sjalu og få hans oppmerksomhet]

# 5 Master kunsten å flirte. Kulen har begynt å rulle, og selvfølgelig må du komme forberedt. Du ville ikke gå til slagmarken ubevæpnet, ikke sant? Så hvis du ikke vet minst om flørting, er det på tide å komme i gang.

Prøv å stirre inn i øynene hans fra tvers av rommet og smil forførende for å rulle på ham. Når han kommer til deg, ta en rask, flørtende snakke med ham og kanskje til og med slippe noen innuendos her og der. Skri på hans vitser, men ikke smigre ham. Gjør det klart at mens du flirter med ham, kommer du ikke til å falle for sin gode ole womanizing taktikk. Hold ting lys og morsomt, og han vil være rundt deg enda mer. [Les: 30 sexy flørtingstips for jenter]

# 6 Opprettholde en mystisk luft. Det er ikke nok å bare være unnvikende. Vær også mystisk. Bortsett fra blikk og smil, ikke frivillig mye informasjon om deg selv. Hvis han spør om dagen, shrukker og smiler noncommittally og spør ham om dagen hans. Snakk aldri om din eks, håp og frykt, hva du liker i en fyr, eller hvordan du brente tungen din om morgenen ved å slurpe kaffen for fort.

Gjør han gjett hva som virkelig er i tankene ved å snakke vagt. Gjør han finne ut hvem du er og hva du handler om, og han vil desperat finne deg ut som et puslespill. [Les: Hvordan være mystisk uten å være for fjern]

# 7 Ikke vær for tilgjengelig for ham. Spillere er vant til å ha hver jente på sin beck og ringe. De er også vant til å ha jenter tekst og ringe dem hele tiden. Vær annerledes, vent på at han er den som gjør det første trekket. Og hvis han skriver deg, må du ikke svare på ham med en gang. Selv vent noen dager for å svare. Eller hvis han ringer, ikke svar med det samme. Vis ham at du har andre ting å gjøre enn å sitte ved telefonen og vente på ham.Det samme gjelder for sosiale medier kontoer. Ikke kast bort tiden stalking ham på Facebook eller Instagram. [Les: 8 sosiale medier brukere som gjør at du vil skrike]

# 8 Sjekk din sjalusi meter. Hvis han er en veldig god spiller, vil din mangel på interesse for ham aldri faze ham. Han kan til og med prøve å slå bordene på deg ved å gå ut med andre kvinner og sørge for at du ser ham. Vel, gjett hva ... dette kommer ikke til deg fordi du ikke vil være sjalu.

Faktisk, vis ham du bryr deg ikke i det hele tatt. Og du burde ikke! Dette er akkurat det han vil, og du vil mest sannsynlig skille seg ut hvis du ikke spiller inn i hans sinnspill. Og hvis han virkelig blir hensynsløs og begynner å slå på vennen din, vær snill mot henne og ikke se henne som konkurranse.

# 9 Hold alternativene åpne. Du vet ordtaket: "Det er rikelig med fisk i havet"? Hold på det, fordi det er sant. Du vil alltid ha alternativer - hvis ikke nå, så senere. Det er bare slik det er, og hvis du ikke kan se andre mennesker nå, så finn avledninger som arbeid, venner, eller hobbyer. Det viktigste er å holde deg fra å være for følelsesmessig knyttet til ham, slik at hvis han forlater deg høy og tørr, vet du at du vil bli bra. [Les: Hvordan stoppe besattelse over en fyr du er interessert i]

# 10 Spill ham før han spiller deg. Hvis du virkelig vil spille spilleren, må du kjenne spillet bedre enn han gjør. Og viktigst, du må være den bedre spilleren. Den første og viktigste spilleregelen er å aldri bli forelsket i personen. Husk at det bare er et spill, og med mindre han virkelig går opp, er han ikke verdt din tid, din oppmerksomhet eller din kjærlighet.

[Les: 10 tegn han spiller ikke hardt for å få - han spiller deg]

Hvis du ikke har en anelse om hva en spiller er, er sjansen, vil du ende opp med å gå neste morgen med skam, akkurat som de mange andre kvinnene som har kommet foran deg. Du kommer til å være en del av statistikken, et annet nummer på sin liste. Så arm deg selv med disse tipsene for å unngå å bli spilt. Viktigst, husk at den beste fyren for deg er den som aldri tvinger deg til å spille spill.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar