Se hva som skjer når disse to paramedikere reagerer på et presserende kall på et vanskelig arbeid

Innholdsfortegnelse:

Se hva som skjer når disse to paramedikere reagerer på et presserende kall på et vanskelig arbeid
Se hva som skjer når disse to paramedikere reagerer på et presserende kall på et vanskelig arbeid

Video: Se hva som skjer når disse to paramedikere reagerer på et presserende kall på et vanskelig arbeid

Video: Se hva som skjer når disse to paramedikere reagerer på et presserende kall på et vanskelig arbeid
Video: Things to know when calling 911 for a paramedic 2023, September
Anonim

"Noen ganger mellom liv og død står en paramediker". I dette følelsesmessige korte klippet ser du to paramedikere Nat og Nat, svarer på et presserende anrop av en kvinne i et vanskelig arbeid.

Den unge mamma, Ionela, kan sees og sliter med å levere baby nummer tre i badet før paramedikerne flyttet henne til soverommet for å levere naturlig i en oppreist stilling. Tilsynelatende ble en jordmor blitt kalt til scenen, men hadde ikke kommet fram i tid, slik at mannskapet ikke hadde noe annet enn å hjelpe med å levere barnet selv.

Ionela forklarer til paramedikere hvordan hun mistet en baby året før, og leverte babyen dødfødt. Klippet viser paramedikerne trøstende henne, mens de deler sine egne historier - en av de paramedikere som har en alvorlig deaktivert datter etter en vanskelig fødsel.

Seere av BBC Tre klippet har lovet paramedikerne for deres fantastiske arbeid, en kvinne som skriver: Jeg elsker å se vidos som dette, der det viser det fantastiske arbeidet til NHS. Videoen fikk meg til å gråte - bra til en veldig modig mamma og alle de paramedikere som hjalp! '

Les neste: de tidlige arbeidstegnene skal passe på

Image
Image
Image
Image

Vannet ditt går i stykker

Ellers kjent som det øyeblikket saken med fostervann som omgir babyens brudd. Dette kan skje som en all-in-one gush, eller en langsom trickle som varer noen få dager.

Image
Image

Halsbrann lettelse

Når bumpen din vokser, vil babyen skyve magen oppover. Dette tvinger syre i magen i luftrøret og forårsaker halsbrann. I uker før fødsel, vil babyen din falle ned i bekkenet ditt, noe som betyr at du endelig kan få litt lettelse.

Image
Image

Du har ryggsmerter

En smerte i nedre rygg kan bety at babyen din roterer i riktig stilling for arbeidskraft. Dette kan ta noen dager og kan være smertefullt. Sett føttene opp, spør din partner for en rygg og ta et varmt bad for å lindre symptomene.

Image
Image

Du har et "show"

En mucusplugg dekker livmorhalsen din i svangerskapet, og dette kan komme løs opp til noen dager før arbeidet starter. En brun, rosa eller rød-snittet strengete eller geléaktig utslipp, det kan komme ut enten i en klump eller mer gradvis over et par dager. Finn ut alt du trenger å vite om mucuspluggen her.

Image
Image
Image
Image

Dine tepper lekker

Dette kan skje i løpet av de siste ukene av svangerskapet, men du kan legge merke til det i løpet av de siste ukene før babyen din kommer. Mælken du lekker er colostrum, en næringsrik væske som vil nærme babyen din til din riktig melk kommer i et par dager etter fødselen.

Image
Image

Diaré

Hormonene som hjelper livmorskontrakten kan også noen ganger føre til diaré i timene før fødselen.

Image
Image

Hovnet ned nedenfor

Som babyen beveger seg ned i bekkenet, vanligvis rundt uke 37, kan den økte blødstrømmen til dette området føre til at vagina følelsen blir hovnet. Dette er veldig normalt og ingenting å bekymre deg for, men hvis du er ubehagelig, prøv å plassere en ispakke i et tehåndkle og hvile det på området.

Image
Image

Hyppige toalettstopp

En du er sannsynligvis vant til nå, ettersom din voksende støt har presset på blæren de siste månedene, men forvent at de toaletteturer vil øke i de siste ukene av graviditeten når babyen din beveger seg inn i bekkenet ditt.

Image
Image

Plutselig utbrudd av energi

Det er ikke en mange kvinner klager om, men det er vanlig å føle en plutselig utbrudd av energi de få dager før arbeidsstjerner. Få mest mulig ut av det mens du kan!

Image
Image

Vandre annerledes

Som bekkenet vokser for å gjøre deg klar for fødsel, kan dette ofte påvirke måten du går på.

Image
Image

sammentrekninger

Den første tingen å være sikker på er at disse ikke er Braxton Hicks, som føles som smerter i perioden og vil komme og gå, eller sammentrekninger, hvor smerten blir mer intens og lenger som tiden går. Husk at du ikke alltid må gå på sykehus så snart sammentrekningene starter - etablert arbeidskraft er vanligvis når du har tre, en-minutters sammentrekning i løpet av 10 minutter. Når det er sagt, ring alltid din jordmor hvis du er usikker.

Anbefalt: