Se Miffy the Movie og støtte baby veldedighet Bliss

Innhold

I år feirer 60-årsdagen til favorittbarnens tegneserie, Miffy, Du kan se en spesiell screening av Miffy the Movie og støtte babyens veldedighet Bliss også.

Billetter er tilgjengelig for Miffy the Movie kl. 11.00 21. juni, på VUE West End kino, Leicester Square, London.

Inntekter fra salg av billetter vil bli donert til Bliss, den spesielle babyenes veldedighet, som Miffy har solgt til hele året.

400 billetter til dette eksklusive arrangementet er tilgjengelig fra Eventbrite og inkluderer en godbagspose og snack på skjermen. Miffy tegnet vil være til stede for å møte fans og stille for fotografier etter screeningen.

Billettene er £ 10,00 for voksne, £ 5,00 for barn og familie billetter er tilgjengelig (to voksne og to barn) for £ 28,00.

Basert på historiene av Dick Bruna, miffy, vant filmen beste barnfilm da den åpnet i Nederland i 2013. Filmen bruker stoppramm animasjon for å fortelle historien om Miffy og vennene hennes som går på en skattejakt i en dyrehage. Den er egnet for barn i alderen 2 år og over. Sertifikat U, kjøretid er 70 minutter.

Miffy the Movie lanserer på britisk iTunes og Google Play 23. juni 2015. Forhåndsvisning miffy filmen på iTunes fra 11. mai 2015.

>> Klikk her for å kjøpe billetter til Miffy the Movie

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar