BEWARE: Åpenbare advarselsskilt av en fuskete kjæreste

Kjæresten din virker mistenkelig, og du er lei av å være igjen i mørket. Dette er advarselsskiltene til en juksevenninne.

Å bli lurt på er aldri morsomt. Noen gang. Ikke engang hvis du snyder så var søppel, og du kunne ikke vente med å komme vekk fra dem selv før du fant ut. Poenget er at avslag suger selv om du ikke virkelig liker personen. Så det sier seg selv at det suger helt enda mer hvis du liker personen. Disse advarselsskiltene til en juksende kjæreste hjelper deg å vite hva som skjer.

Du vet hva som er verre enn å bli lurt på? Ikke * vite * hvis du blir lurt på. Dette mysteriet fører til å leve i en konstant tilstand av paranoia om du skal sette seg ned og være glad i forholdet ditt, eller hvis du skal åpne kanen av * ordspråklige * whoop-ass.

Disse er advarselsskilt til en juksevenninne, så ikke ignorere dem!

Hvordan å fortelle om kjæresten din er utro på deg

Psykolog dr. Bonnie Weil og Menns helse magasin deltok i studier om hvor sannsynlig kvinner skal jukse. En studie foreslo at 50% av gifte kvinner vil jukse på et eller annet tidspunkt. Bunnlinjen? Ingen er trygg!

Men hei, selv den sneakiest snyderen kommer til å bli fanget en dag. Vi viser deg åtte åpenbare advarselsskilt du har en juksevenninne på hendene dine.

# 1 Hun skjuler sin telefon. Mobiltelefoner er en forlengelse av de fleste menneskers kropper. Så det kommer ikke som et sjokk for deg at kjæresten din tar henne overalt med henne, men er det alt hun gjør med det?

Hennes celle er det første stedet hun kan gå for å leve et dobbeltliv. Gode ​​tegn består vanligvis av ingen passord på telefonen, ingen ukjente navn i telefonen, og et galleri uten skandaløse bilder.

Dårlige, utrolige kjæreste tegn inkluderer at hun ofte sletter tekstmeldinger, har skyggefulle programmer som Kik, eller har nakenbilder av seg selv du ennå ikke har sett. Hvis kjæresten din skjuler sin mobiltelefon eller virker squeamish når du kommer nær det, kan det hende du har et problem på hendene.

Den beste måten å finne ut? Beklager å si, men du må sveipe telefonen. Be om å låne det for en samtale, eller bare snoop når hun er ute av rommet. Det er en invasjon av privatliv, sikkert, men juks er en invasjon av tillit. Karma er en tisse. [Les: Grenser i dating: Hvor langt er for langt?]

# 2 Hun slukker følelsesmessig. Å trekke den stille behandlingen er dårlig i stort sett en gitt situasjon. Det forteller definitivt dårlige nyheter hvis partneren din nekter å diskutere viktige emner eller utvikler en blasé-holdning til forholdet ditt.

Stonewalling betyr at kjæresten din slår av følelsesmessig fra deg, og du vil best finne ut hvorfor-raskt. Enten har du et underliggende problem som hindrer forholdet ditt i å bli sterkere, eller hun er ikke betrodd i deg lenger fordi hun er betrodd i noen andre. Og han kan bare ha rippel abs. [Les: 25 sanne grunner til at kvinner jukser så lett!]

Bare nevner det'.

# 3 Hun har sluttet å dele ting stort og lite. Hvis du ikke har lagt merke til, er de små tingene viktige i et sunt forhold. Noen kan si at det er de små tingene som holder gnisten i live. Å spørre hvordan dagen var, sender god morgen og godnatt tekster, forteller deg den nyeste sladder på jobben, og swooping inn for en liten 1950s håndholding er alle gode tegn på at hun er i deg.

Disse små bevegelsene viser deg at du er i sinnet hennes, og hvis hun ikke gjør disse tingene lenger, er oddsene du ikke. Dette er et dårlig tegn på at hun deler disse store og små ting med noen andre. [Les: Skal du noen gang tilgi en juksepartner?]

# 4 Hun ser deg mindre. Jo mindre kjæresten din vil henge med deg, jo verre er situasjonen din. Hvis hun kommer opp med spinkel unnskyldninger for å dike dine planer sammen, ser hun sannsynligvis noen andre. Vi vet, umulig - du er Mr. Dashingly Awesome. Trist men sant.

Jenter vil generelt se sin mann så mye som mulig. Det verste du kan gjøre er å la dette fortsette. Hvis hun har legit unnskyldninger som hun har jobbet hardt eller har stressende familieproblemer å håndtere så er kysten klar.

Sjekk henne Twitter, Snapchat, eller sjekk med vennene sine for å se om de virkelig henger ut. Du kan til og med glide i en "Gotta drop off * element X, Y, Z * til henne. Er det greit hvis jeg krasjer jentens natt for et sekund? "Og se om hennes bestie går i svette.

Ja, det kan få deg til å føle deg som en stalker ... men hvis hun snyder, er det best å vite før heller enn senere. [Les: 20 avslørende tegn som viser deg, kan vokse fra hverandre]

# 5 Sex problemer - Er kjæresten min juks?

Sex er en jævlig vanskelig ting, spesielt når det er snakkesaker involvert. Hvorfor? Hvis sex tørker opp, kan hun være utro. Hvis sex øker, kan hun også være utro. Det er en glatt helling av oppriktighet du må dechiffrere med denne.

Det er et myriade av kjønnsrelaterte problemer du kan gå gjennom med en juksevenninne, hver med sin egen intrikat. Vi forteller deg tre av biggies.

- Kjæresten din vil ikke ha sex. Har ditt sexliv plutselig tørket opp? Det er mange grunner til at kjæresten din ikke vil ha sex med deg lenger.Hvis du er sikker på at du vet hvordan du får henne av og har holdt sexlivet ditt morsomt og spennende for henne, så er hun fortsatt ikke ute, du kan ha en snill kjæreste på hendene. [Les: 16 sinnssykte måter å krydre forholdet ditt: I kveld]

- Kjæreste introduserer nye ting i soverommet. På baksiden, hvis kjæresten din bringer inn et arsenal av nye kjønn, kan det være problemer fremover. Moro problemer, men fortsatt problemer.

Massevis av sex er morsomt og mye kinky sex er veldig morsomt. Og det er derfor det er så vanskelig å avgjøre om hun er juks eller bare kåt. Sannheten er at hvis hennes seksuelle oppførsel har gjort en komplett 180, kan hun komme med tips og triks som hun har lært av en annen elsker.

- Hun anklager du å jukse Hvis kjæresten din plutselig anklager deg for å snyte av en slags forvrengt omvendt psykologi, kan hun faktisk være den som gjør deg galt!

Hvis hun legger skylden på tykt, kan det være av en eller annen grunn: hun prøver å få deg til å bryte opp med henne / prøver å bryte opp med deg eller hun skjønner hvor lett det er å jukse og er mortified du kan være sårer henne slik hun hemmelig skader deg. Det er ødelagt, men super vanlig.

[Les: 18 geniale måter å fange en jukspartner på]

Når en snyder alltid en snyder eller alle fortjener en ny sjanse? Uansett hvilken mening du har, håper vi at du får den lave ned og skitten på din smale GF, slik at du kan ta en informert beslutning! Lykke til.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar