Wade Barrett: WWE stjerne på Dead Man Down rolle

Innholdsfortegnelse:

Wade Barrett: WWE stjerne på Dead Man Down rolle - øVELSER 2023
Wade Barrett: WWE stjerne på Dead Man Down rolle - øVELSER 2023
Anonim

Hvordan hjalp din erfaring med WWE deg med å komme inn i rollen din for kriminalspenning Dead Man Down?

WWE Studios leter etter å kaste en av deres brytere i rollen som en bodyguard for den store dårlige fyren, spilt av Terrance Howard. På den tiden var jeg ute av ringen med en skade og gitt min størrelse passet jeg regningen perfekt. Det er også en ganske aktiv rolle, og atletiskismen jeg trenger for WWE mente dette ikke var et problem. Men når det gjelder å handle, måtte jeg tone det ned. I WWE gjør vi ting litt overblown - våre reaksjoner er mye større og det virker ikke alltid så bra på film. Du må være mye mer subtil.

Hva lærte du av å jobbe med slike som Colin Farrell og Dominic Cooper på sett?

Jeg la merke til hvordan de kom inn i karakter. I en scene jager vi etter noen som har skutt på oss. Jeg ble klar til å starte opptaket da jeg så over på Dominic Cooper og Colin Farrell, og de hadde dette helt panikkede argumentet utenfor kameraet. Men så skjønte jeg at de fikk seg til karakter ved å øke panikknivået og få adrenalinene til å flyte så de var i sonen. Jeg trodde det var ganske kult - det var noe jeg aldri tenkte på å gjøre som skuespiller. Vi gjør mange ting slik at vi brenner oss opp før vi går i ringen også.

Image
Image

Har du alltid blitt bygget som en WWE wrestler?

Jeg begynte å bryte i 2004 i Storbritannia, men før det var jeg veldig tynn. Jeg var 6ft 6in [1,98m] og veid 160lb [72.5kg]. Det er hud og bein - Jeg var som en ung Peter Crouch. Jeg visste at hvis jeg ønsket å være en wrestler, måtte jeg legge alvorlig størrelse på, men når du kjemper mot ektomorfgenetikken, er det ikke lett å gjøre.

Du kjemper nå på 112 kg. Hvordan klarte du å løsne så effektivt?

Jeg leser mye råd som forteller deg at du skal spise rent, mange salater og holde proteininntaket høyt, men når du er en tynn, 6ft 6-mann, var informasjonen ubrukelig. Jeg trengte bare kalorier. Jeg spiste Mars barer og kar med jordnøtt smør og ble bare større og større, og jeg så mye bedre ut av det. Jeg satte ikke så mye fett på. Jeg holdt min abs på den tiden. Kroppen min var bare å gråte ut for kalorier. Jeg holdt proteinet høyt, men for meg var det viktig å få de kaloriene ned i nakken.

Hva innebar treningen din?

I utgangspunktet gjorde jeg bare ren bodybuilding, men etter at jeg hadde satt på litt størrelse og begynte å bryte, skjønte jeg at kroppen din trenger forskjellige rutiner for å utvikle seg. Jeg trengte å gjøre ting med mer atletisk, for eksempel CrossFit trening. Jeg begynte å gjøre mye mer ren og jerks, snatches, og mye mer cardio og burpees.

Trenger du å se på delene for WWE, betyr at treningen din ikke gjør deg veldig funksjonell?

Hvis du ser på UFC, trener de fyrene bare for funksjon. Selv om noen av dem ser ut som utrolige fysiske eksemplarer og er superpassede og sterke, betyr de ikke nødvendigvis se så bra som noen av bryterne i WWE. Tingen med WWE er at vi må ha den atletiskismen, eksplosiviteten, utholdenheten - akkurat som UFC-karene - men på toppen av det trenger vi den estetiske siden. Så vi må gjøre mye bodybuilding som de kan se som sløsing med trening.

Image
Image

Før WWE, har du erfaring med å kjempe som en barnebokser. Kan du blitt en pro boxer?

Jeg gjorde litt barneboksing når jeg var yngre. Det var et punkt i begynnelsen av 20-årene da jeg måtte avgjøre om jeg ønsket å gå inn i boksing eller pro-bryting. Til slutt bestemte jeg meg for å gå med bryting fordi jeg alltid hadde mer lidenskap for å se det enn boksing. Når det gjelder UFC, da jeg var yngre, var det ikke så populært. Jeg gjorde en liten bit av MMA da jeg var første trening for å være en pro wrestler for å bli vant til noen teknikker og holder, men UFC var aldri noe jeg seriøst sett på å komme inn på.

Hva kan vi se frem til når WWE kommer til Storbritannia i november?

WWE er et unikt show. Det blander atletisk, underholdning, komedie, mengdeinteraksjon. Det er ingenting på planeten som sammenligner med det. Mange mennesker liker å sammenligne oss med UFC, men for meg er det helt annerledes. UFC er rent om to gutter som konkurrerer. Når du kommer til WWE, er det en unik opplevelse. Du har kanskje sett det på TV, men å være der bor, opplever at adrenalin er veldig forskjellig. Jeg vil alltid anbefale noen hvis de ikke har vært sammen for å komme sjekke det ut og jeg er sikker på at de skal gå hjem veldig fornøyd.

Får du en god mottakelse i Storbritannia?

Vanligvis når jeg kjemper hvor som helst i verden, pleier folk vanligvis å bo meg. De ser meg som den dårlige fyren, som jeg har det bra med. Jeg liker det ganske godt. Men når jeg kommer tilbake til Storbritannia, flipper den. Alle liker å juble for den engelske fyren. Det rare er at jeg også får en hurrarop i Frankrike, noe som ikke gir mening.

Dead Man Down er tilgjengelig på Blu-ray og DVD den 23. september fra Entertainment One.

Populært emne