Vtech Electronic Toot-toot-vennene Magical Unicorn Review

Et øyeblikk:

Våre mødre elsket Twinkles den magiske enhjørningen, som vant bronse i kategorien Toddler Toy. De elsket hvordan interaktive leketøyet var og hvor mye hun oppfordret sine smårollinger til å flytte. Enhjørningen er også enkel å bruke på en rekke forskjellige gulvtyper, slik at du kan pakke den opp og bære den med din runde i huset. Den eneste ulempen våre testere kunne finne var hvor stiv knappene var for sine små.

Hva de sier:

"Hilsen til det mystiske Toot-Toot Friends Kingdom Twinkle den magiske enhjørningen. Trykk på Twinkles lysknappen for å se sin majestetiske trav, flytte hodet fra side til side og se en magisk skjerm med henne flapping hennes vakre vinger. Plasser det medfølgende SmartPoint-tegnet Fairy Prisma på en av de to MagicPoint-stedene, og ta henne på en magisk reise rundt Riket og høre henne introdusere seg selv, dele de tingene hun liker å gjøre og synge 2 sang-langsanger. Forsøk å mate Twinkle med henne, la som om den er gylden gulrot for å høre morsomme å spise lydeffekter for å gjøre spilletid enda mer magisk. "

Testet av mamma Danielle Overend for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Det er et veldig interaktivt leketøy, men er ikke stagnerende. Det tillater og oppfordrer bevegelse, da de må bevege seg for å følge og holde med enhjørningen, men hvis du slår av funksjonen, er det mulighet for rolig lek med enhjørningen og prinsippens prisma, noe som muliggjør fin motorisk ferdighet og fantasi. Enhjørningen og prinsessen er veldig taktile. Enhjørningen er laget av flere forskjellige materialer, noe som oppmuntret vår datter til å føle seg rundt og oppdage spillefunksjoner uavhengig.

Hvordan gjorde produktet ditt enklere?

Datteren min er nesten 15 måneder gammel og gikk ikke ennå da vi fikk produktet, men hun sto og elsket musikken, så vi oppfordret henne til å stå selvstendig mens musikken spilte som hun elsket å gjøre. Hun elsker også å jakte enhjørningen når den beveger seg, og vi har kunnet innlemme dette for å oppmuntre henne til å gå som vi jager det sammen, så det har faktisk vært enormt effektivt for å oppmuntre henne til å stå og vandre selvstendig.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror at dette leketøyet er bra for et bredt spekter av aldre, og jeg kan se vår datter komme tilbake til den gjennom ulike stadier av spill og utvikling, da det tilbyr et bredt spekter av alternativer. Det er også et leketøy som eldre barn ser ut til å leke med når de har vært runde, og utseendet er litt av en showstopper!

Hvilke endringer vil du gjøre på produktet?

Vingene føler seg litt delikat, de har bestått testen av tid så langt, men med boisterøse og yngre barn kan jeg se disse bryte.

Testet av mamma Sophie Fluin til Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet fordi det er interaktivt og iøynefallende, med sensoriske detaljer som den myke plysjhalen og manen. Det er også godt laget, slitesterkt og lett å rengjøre. Dette produktet fanger fantasiene til de små og tilbyr noe annet enn andre leker.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Som mamma gjør dette produktet livet mitt som det er allsidig på alle forskjellige gulvtyper, noe som betyr at min pjokk kan bringe den hvor som helst rundt huset og ha det fortsatt samhandle med ham, nesten som om det er hans eget kjæledyr! De nydelige sangene okkuperer også min smårolling, da han elsker musikk og danser til melodier som dette produktet spiller.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

I utgangspunktet ville jeg ikke ha valgt dette produktet over andre på markedet, bare fordi det synes å være rettet mot små jenter. Men siden jeg testet dette produktet, elsker min lille gutt det og har hatt mange timer med å jakte på enhjørningen, fôring henne og danser til sangene hennes. Den eneste tingen som gjør at dette produktet skiller seg ut, er allsidigheten, da det er veldig sjelden å finne et interaktivt leke som fungerer på alle overflater.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Den eneste tingen jeg ville forandre om dette produktet ville være å gjøre det mer kjønnsnøytralt. Min lille gutt har elsket å leke med det, men jeg ville ikke ha plukket dette leketøyet opp først.

Testet mamma Keiley Bayliss for Mor & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette er et vakkert utformet produkt designet for å oppmuntre og forbedre fantasifullt spill. Presentasjonen hadde øyeblikkelig mine små nysgjerrige tanker på farten. "Twinkle" ble en favoritt med sine motoriserte lemmer og regnbuefarget horn, og Prisma ble lagt til sjarmen med sangene sine. Jeg anbefaler absolutt holdbarheten til enhjørningen, da min lille kan være ganske grov.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Så søt og søt som produktet er, jeg hadde en ganske utfordring å bringe Prisma til livs. Etter mye forskjellige batteribytte og litt tygging av lekene lemmer av min lille, begynte hun plutselig å jobbe. Rengjøring av settet er en lett nok jobb, men transportbarhet ville ikke fungere hvis du ikke egentlig har mye plass til å bære den.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg elsker sin unike presentasjon og hvordan produktet gjør mine små ansikts stråle med glede. Det er ikke et frittstående sett, så det er mye mer potensial for fantasifullt spill med de andre kompatible settene. Et års produktgaranti er inkludert i settet, noe som er bra, fordi du aldri vet når det kommer til å bryte.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Stivheten til knappene er et aspekt som min lille sliter med, og jeg har fått et par merkelige utseende fra venner og familie på grunn av hvor strømknappen befinner seg på Twinkle. Også, kanskje volumet av støy fra motoren inni kunne bli neddykket og bena kunne bli sammenleggbare for å ta bort på ferie.

Testet av pappa Mike Gabler for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Legetøyet trenger ingen oppsett og fungerer rett fra boksen, og både enhjørningen og feen var et øyeblikksslag med min småbarn. Hvis du har et barn som spiller med dukker eller lager egne scenarier og scener med objekter, kan dette leketøy være mer egnet for dem. Min pjokk har en tendens til å leke med leker for en kort stund, og gir opp på dem, men vil uunngåelig komme tilbake til dem senere og bli deres beste venn. Legetøyet er fargerikt, solidt (hun prøvde å ri på det og det brøt ikke), og har god interaksjon, men har også den ekstra bonusen å kunne kjøpe ekstra figurer for å samhandle med enhjørningen og hverandre, noe jeg føler ville ha nytte av lek med leketøyet enormt.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Enhjørningen er en mellomstor, batteridrevet leketøy med masse lys og lyder. Den er lystfarget og virker godt laget, og samhandler med (medfølger) fefigur, som sitter i ett av to steder på toppen. Min en og en halv år gammel jente elsket den ved første gangs bruk og for noen dager etter, men har ikke kommet tilbake til det siden. Som med ethvert leketøy som holder barnets oppmerksomhet, kan de bare leve med livet utenom tilsyn, som en mamma eller en far.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Hvis du leter etter et interaktivt leketøy som ikke krever noe forsøk på å sette opp eller bruke, så vil jeg anbefale dette leketøyet. Men den langsiktige spillbarheten er fortsatt å bli testet, og som den har vært ubemerket i en uke, er jeg ikke sikker på hva utfallet vil bli. Når det er sagt, har min toddler to bokser med leker i stuen som sitter stille, og alt hun spiller med for øyeblikket er hennes Toot-Toot Mining Train-sett.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg skulle endre noe om produktet, ville jeg gjøre enhjørningen mer interaktiv og gjøre mer. Mens det beveger seg og går og gjør lyder, er ingen av disse forskjellige hver gang du trykker på den, og blir derfor litt foreldet litt for fort. Hvis det kunne sitte ned og stå opp og gå, ville det være mye mer imponerende, men for prispunktet antar jeg det gjør nok. Legetøyet interagerer heller ikke lenge etter å ha plassert tegnet på enhjørningen, og gjentatte trykk på noen av knappene er nødvendig for å holde leketøyet, noe som betyr at pjokket mister interessen ganske raskt.

Testet av mamma Laurie Adams for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, jeg vil sterkt anbefale dette produktet til en jomfru. Jeg elsket designen. Det er fargerikt, men med hensyn til lagring - det vil ta litt plass i en oppbevaringsboks, men det er ikke for stort at det ville gjøre en stue ser rotete ut. Dette produktet er ikke den slags leketøy et barn kan bære med seg rundt et supermarked, men for hjem er det en perfekt størrelse. Det er super enkelt å rengjøre dette produktet, da det er alt plast unntatt manen og halen, som er laget av et mykt materiale.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg vil innrømme at når barnet mitt er satt, lykkelig spiller med dette produktet, gjør det meg mulig å fortsette med ting rundt huset. Det har mange funksjoner som ville holde et barn underholdt for en stund, noe som er flott å holde henne opptatt, og la meg komme videre.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror dette produktet har potensial til å vinne mot andre på markedet, og føler at dette produktet begrunner prislappen. Det er en vakker utseende leke som ikke bare spiller musikk, melodier og lyder, men inkluderer også en eventyr som rider på toppen av enhjørningen som du kan synge sammen med. Det inneholder også en gulrot leketøy som du spiser Twinkle.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om produktet, ville det være aldersgruppen. Det står på boksen at den passer for barn mellom ett og fem år. Jeg vil si at alderen er mer for to pluss, men det er bare jeg å være veldig kresen, da dette er virkelig et veldig bra produkt som barna vil elske. En annen kritikk for alderen ville være at produktet er ganske tungt for ett år gammelt å plukke opp og bære. Min ettåring kunne velge dette produktet, men hadde litt problemer med å prøve å gjøre det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar