Vital Baby 2-i-1 Steam og Blend Review

Et øyeblikk:

Vårt panel av mum testere elsket Vital Baby 2 i 1 Steam Blend, kommenterte hvor lett det var å bruke og tilberede sunne måltider med, men ønsket at det kom med en oppskriftsbok for å gi dem ytterligere inspirasjon. Selve produktet er kompakt og oppvaskmaskin sikkert.

Hva de sier:

"Våre 2 i 1 damp og blanding gjør det lett å forberede friske, deilige, sunne og næringsrike måltider hjemme. Vårt multifunksjonsdamp og -blanding gjør at du kan variere matlagingen og blandingstiden i henhold til dine krav og babyens utviklingsstadium fra første puree til chunkier mat når de vokser og bygger selvtillit. Steam og bland all din favorittmat fra frukt til stivelsesholdige grønnsaker og til og med kjøtt og fisk med letthet og mindre rot. Steam and Blend hjelper også med å beholde næringsstoffer i hjemmelaget baby mat ved å bruke det gjenværende vannet for å hjelpe jevn blanding, slik at babyen din spiser den beste maten tilgjengelig for dem. "

Testet av mamma Leanne Brown for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til andre mødre! Jeg synes det er en veldig fin størrelse og tar ikke mye plass på kjøkkenflatene eller i skapet. Det er en kompakt, nyskapende design som støtter og blander seg i en bolle med et trykk på en knapp.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette kan ikke være enklere å bruke. Bladene er veldig kraftige og produsert en nydelig puré som er perfekt for alle babyer som er i de første stadiene av avvenning. LCD-skjermen er nyttig, viser gjenværende tid, noe som er fint da jeg er utålmodig og liker å se timeren telle ned. Du føler deg tryggere å forlate dampbåten for å gjøre jobben sin, heller enn å se over en kokende panne.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, jeg vil anbefale dette produktet til andre mødre som ikke vil bruke mye penger på et high-end produkt. Jeg har tidligere brukt Tommee Tippee damp og blanding maskin som gjør det samme, men er priset mye høyere enn Vital Baby. For å være ærlig, er Vital Baby veldig rimelig når du tar hensyn til hvor mye du bruker den.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg liker virkelig Vital Baby-maskinen og tror ikke jeg kunne velge noe å endre, det eneste jeg ikke likte var at det ikke var noen veiledningsinstruksjoner. Jeg ville ha likt veiledning om hvor lenge jeg skal lage mat på ulike matvarer.

Testet av mamma Charlotte Barrows for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til en medmor på grunn av sin brukervennlighet, spesielt i de tidlige spenningsfasen, når du er kort tid. Det er også veldig kompakt, så det sitter pent på kjøkkensiden og lagres lett i skapet også. Det er veldig enkelt å rengjøre, og en bonus er at den også kan plasseres i oppvaskmaskinen!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Samlet sett har jeg funnet Vital Baby 2 i 1 Steam and Blend brilliant! Det har vært lett å bruke med klare instruksjoner om hvordan du setter det opp, det er lett å rengjøre og er stort nok til å fylle opp og fryse ganske få ekstra porsjoner. Som en opptatt mamma på to, har dette vært et nyttig produkt når vi avvender sønnen min som damp og blender gjør alt for deg på så kort tid.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, jeg tror dette produktet er fantastisk, i stedet for å ha forskjellige potter, panner og blender på farten, tar opp mye plass (og vasker opp), gjør dette alt du trenger i ett kompakt produkt. Selv om det er ganske kostbart, er det verdt det for å kunne tilbringe mer tid med babyen din og mindre tid på kjøkkenet, og tilberedning og blanding - dette kan være svært tidkrevende og stressende med en klossete baby. Med dette produktet vet du at babyen din får et sunt, dampet måltid på kort tid.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste som ville sette meg av med å kjøpe dette produktet, er rimelig. Som en mor på to, på barselsorlov betaler, er det mye å betale når jeg vet at jeg bare skal bruke den i en kort stund mens jeg avvender barnet mitt. Bortsett fra dette har jeg funnet produktet strålende og vil definitivt anbefale det til andre mødre.

Testet av mamma Michelle Douglas for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Denne Vital Baby 2 i 1 Steam og Blend ser veldig bra ut, men er også enkel å bruke, med enkle og klare knapper for å trykke for å "blande" eller "damp". Det er et produkt som kan brukes til hele familien. Du vil ikke kaste den bort når barnet ditt er fullstendig avventet, i motsetning til de fleste andre babyprodukter relatert til avvenning.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er et fantastisk produkt. Det gjør livet lettere når det gjelder tidlig avvenning, men passer også til min treårige som det involverer ham å spise frukt og grønnsaker smoothies. Den har enkle funksjoner som er enkle å bruke og lettere enn å kutte opp maten selv. Du kan også bruke dampfunksjonalitet, som de fleste vanlige blender ikke har - dette for meg er den beste funksjonen.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, det er ikke for dyrt og det støv også. De fleste andre produkter er bare for blanding. Det ser utrolig ut og er lett å bruke. Som mamma har du ikke tid til å sitte med en manuell, du vil bare bruke den rett ut av boksen. Det er et flott produkt, og jeg tror det skal vinne.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville gjøre den tilgjengelig i en større størrelse for å imøtekomme mer for en familie på fire, dvs.mamma, pappa og to barn. Også hvis det hadde en skuff inne, for å skille maten til damping, ville det være nyttig som min smårolling liker maten sin separat.

Testet av mamma Amy Ahmed for Mor & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Den beste delen om dette produktet er at det er lett å tilberede hjemmelagde, sunne måltider for min sønn Jonah, med svært liten innsats! Det er så enkelt å bare hogge litt frukt og grønnsaker, og deretter pope dem i maskinen, med den ekstra bonusen for å ikke-skyldes forberedelse. Det har også en anstendig størrelse krukke, så jeg kan batch lage mat og fryse ekstra porsjoner.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Denne dampblenderen gjorde livet mitt enklere, da det var så lett å betjene. Blenderen kan raskt bidra til å lage en jevn eller klumpete puré, avhengig av hvilken type mat du vil forberede babyen din. LCD-skjermen er også klar og informativ.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror dette produktet er effektivt og har en rimelig prislapp når du vurderer det faktum at du enkelt kan lage en stor mengde mat! Den har også en kompakt design, derfor bør det definitivt vinne!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det ville være et flott tillegg til produktet hvis det inkluderte en enkel oppskriftsbok med en grov guide for hvordan du lagde kjøtt, veg og fisk i maskinen. Det er vanskelig å bedømme hvor lenge man skal lage mat for, så det vil være gunstig å ha noen spesifikke oppskrifter.

Testet av mamma Helen Woodgate for Mother & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til andre mødre! Funksjonen 2 i 1 er fantastisk, det sparer mye tid siden du ikke har mange separate ting å rengjøre! For babyer er bonusen at de får all godheten fra den dampende prosessen i blandingen som produktet bruker saftene. Enheten er ganske tung, noe som definitivt ga meg en følelse av at den var av høy kvalitet og holdbar. Også, knappene er ikke spinkel eller billig i deres følelse. Jeg testet dette produktet da min lille jente var like under en og hennes avvenning var godt etablert. Det var perfekt fordi jeg kunne blande seg på den chunkier side.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet var flott som det var en tidsbesparende, og for å være ærlig tok det mye av bryet ut av prosessen med å forberede måltider. Når du har begrenset tid, er det siste du vil gjøre rent og ryddig på kjøkkenet. Dette ga meg muligheten til å starte matlaging og være i stand til å gå bort for å være med baby, i stedet for å se på en pott!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

I utgangspunktet trodde jeg det var mye penger, men da jeg så på alternativene der ute, endret jeg meg! Det er noen svært kostbare alternativer på markedet, og jeg kjempet for å se hva de tilbød over denne. Derfor ville jeg velge denne til å vinne fra Vital Baby!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Instruksjonene var enkle og effektive, men jeg tror, ​​som et merke, at de kunne ha tilbudt en liten "kokbok" med forslag til ting å forberede seg til babyer i ulike aldre. Jeg fant meg selv å se opp ting å dampe / lage mat på nettet slik at jeg ikke gjorde de samme tingene. Men samlet jeg elsker kvaliteten på dette produktet!

Testet av Caroline Kirk, mor til Sonny, seks måneder og Rowan, fem år. Hun sa:

Dette kan ikke være enklere å bruke. Bladene er veldig kraftige og produsert en nydelig puré som er perfekt for Sonny, som er i de første stadiene av avvenning. Jeg elsker LCD-skjermen som jeg er utålmodig og liker å se timeren telle ned. Det er ingen oppskrifter eller veiledning om hvor lenge å dampe noe, men det er en liten niggle.

Testet av Ramya Krishnamoorthy, mor til Niralya, åtte måneder. Hun sa:

Så lett å bruke - Jeg kan betjene den enhånds mens du holder babyen min! Den har en kompakt, innovativ design som støtter og blander seg i en bolle med et tastetrykk. Jeg liker LED-skjermen, som viser modus og gjenstående tid. Jeg vil gjerne ha veiledning om hvor lenge jeg skal lage mat, men en oppskriftsbok ville være nyttig.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar