Vitabiotika Pregnacare Stretch Mark Lotion Review

Et øyeblikk:

Pregnacare Stretch Mark Lotion absorberer raskt og gir ingen fettete rester på huden som andre på markedet. Vårt panel av mum testere trodde alt dette hjalp til å falme og forhindre strekkmerker, selv om de hadde blandede meninger på aloe vera duften.

Hva de sier:

"Pregnacare Stretch Cream er en rik massasje krem, spesielt formulert for å ta vare på å strekke huden under graviditet. Strekkmerker kan dukke opp hvor som helst på kroppen hvor huden er strukket. De oppstår når det nedre laget av huden inneholder kollagen og elastin, som gi huden vår elasticitet, blir skadet av et raskt vekttap eller vektøkning, for eksempel under graviditet. Det lilla utseendet på strekkmerket på huden skyldes de små blodkarene under overflaten, som blir mer synlige med strekk. "

Testet av mamma Naomi Latham for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg ville ikke nøle med å anbefale Pregnacare Stretch Mark Massasje Lotion til en annen mamma-å-være som jeg har funnet det å være fantastisk så langt. Lotionet er raskt absorberende og lar ikke huden din føle seg fettete som mye kremer kan gjøre. Det er fint og lett som føles nydelig når du masserer inn i bumpen din. Min baby liker det også da han alltid gir meg et lite spark akkurat etter at jeg har brukt lotionen! Kakao og shea smør betyr at lotionen har en nydelig beroligende og avslappende lukt, som er ideell like før sengetid. Jeg har fulgt instruksjonene og brukt den på min bump, bryst, midje og lår. Siden jeg har begynt å bruke den, har jeg lagt merke til en reduksjon i utseendet på min cellulitt som var en ekstra bonus! Så langt har jeg ikke sett noen strekkmerker som dukker opp, og jeg er nå 25 uker gravid, så det synes sikkert å gjøre jobben sin.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Som en mor å være, har jeg funnet ut at Pregnacare Stretch Mark Massasje Lotion merker alle boksene. Det føles herlig å påføre, absorberer super raskt og holder tegn på strekkmerker i sjakk så langt. Den beroligende lukten bidrar til å slappe av meg også før sengetid.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg hadde tidligere kjøpt Avon stretch mark krem ​​før testing av Pregncare lotion og må si jeg er langt mer imponert over Pregnacare. Det er mye mykere og lettere og det lukter så mye bedre. Blandingen av kakao og shea smør skaper en nydelig beroligende lukt som er veldig beroligende. Det faktum at jeg for øyeblikket ikke har noen tegn på noen strekkmerker som vises, er flott! Jeg er så imponert over Pregnacare Stretch Mark Massasje Lotion som jeg allerede har vært på nettet og bestilt litt mer for å se meg gjennom resten av svangerskapet mitt.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg ville bytte om Pregnacare Stretch Mark Massasje Lotion er at det ikke er veldig mye tilgjengelig, på grunn av at det er et nytt produkt. Jeg synes det ville være flott om det kunne leveres i andre størrelsesflasker, for eksempel en reisestørrelse en for når du går på en babymoon og en større størrelse for hjemme.

Testet av mamma Samantha Creedon-Gray for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Hvis jeg er helt ærlig, vil jeg ikke anbefale dette produktet. Konsistensen er ganske vannaktig og huden min føles ikke særlig fuktig. Etter bruk føles det veldig klebrig og klærne dine kan holde fast i huden din, så neste dag føles huden min tørr igjen. Selv om duften er ganske fin, er det en merkelig kjemisk lukt som virkelig forstyrrer min gravide nese.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er veldig enkelt å bruke og produktet kommer ut veldig raskt. Jeg føler ikke at jeg har kastet bort noe, og flasken er også en fin design. Det som var bra var at produktet ikke trenger mye gnidning før det forsvinner, og det betyr at min morgenrutine er kortere.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Selv om dette er en god fuktighetskrem, ville jeg ikke si det er veldig spesifikt for å bekjempe strekkmerker, ettersom huden min ikke føles spesielt myk eller smidig. Jeg har et problem med tørr hud på hendene mine for øyeblikket, og de føler seg fortsatt tørre (og klebrig) etter å ha brukt dette. Huden min føler seg heller ikke spesielt myk. Gitt, dette kan være min tørre hud og kanskje noen som ikke har tørr hud ville ha lykke til.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det viktigste jeg ville endre er kostnaden. Dette er ikke et dyrt produkt, men for det beløpet du får og hvor lenge det varer, gir det ikke god valuta for pengene. Det er en god fuktighetskrem, men jeg vil ikke si at jeg er sikker på at den kommer til å stoppe noen sjanse for å få strekkmerker.

Testet av mamma Leah Grieve for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet fordi jeg tror at emballasjen skiller seg ut fra andre som det er lyst, og i motsetning til mange andre strekkmark-lotioner er denne svært absorberende. Det tørker i løpet av sekunder, og jeg liker hvordan det reduserer kløen og ubehageligheten fra å ha strekkmerker.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Som jeg allerede har nevnt ovenfor, er det veldig raskt å tørke, slik at du ikke trenger å bruke aldre å gni det inn i huden din. Som en mamma til en årig og å være gravid, liker jeg å ha dette produktet med meg i løpet av dagen, så når jeg tror at strekkmerker blir kløende eller ubehagelig, legger jeg bare opp med mer lotion som det fukter huden .

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet fordi det ikke er fettete og har et iøynefallende design på flasken. En ting jeg ikke er veldig opptatt av er lukten, den inneholder aloe vera, men lotionen lukter morsomt og er ganske sterk også, selv om det gjør jobben tiltenkt.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

En ting jeg ville bytte om produktet er lukten, som jeg finner litt av å sette. Jeg vil også endre prisen på dette produktet, selv om det er bra og gjør det som trengs, vil jeg ikke gjerne betale utsalgsprisen hver gang jeg går tom. Totalt vil jeg anbefale det, men jeg tror lukten kan forbedres.

Testet av mamma Leah Roberts for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til en venn fordi det er et veldig fint produkt. Mine strekkmerker har ikke merkbart forandret seg, men de har heller ikke blitt verre siden du brukte produktet. De fleste av mine strekkmerker er på beinområdet og jeg er litt bevisst på dem, men jeg føler at denne lotionen definitivt har bidratt til å holde dem i sjakk. Jeg vil fortsette å bruke den for resten av svangerskapet og etter at jeg har født. Designet er ganske enkelt og vanlig, men passer godt sammen med de andre Pregnacare-produktene. Det er veldig enkelt å bruke og jeg kan pop det i vesken min, som også er bra.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg bruker produktet rett etter badet og i motsetning til andre produkter jeg har brukt, som Bio Oil and Rescue Remedy, er det ikke fet, så jeg ikke finner meg selv å vaske hendene mine grundig etterpå.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville ikke personlig velge dette produktet ut av alle produktene på markedet, fordi jeg ikke føler at det er det beste der ute, og føler at prisen er litt høy for hva det handler om. Jeg tror dette er mer av en daglig fuktighetskrem enn et strekkmerke krem ​​og lukten kan være litt finere etter min mening.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om produktet, ville det definitivt være lukten. Det er ikke fryktelig, men det er ikke det fineste produktet jeg har smelt heller - en nydelig duft ville gjøre en stor forskjell.

Testet av mamma Louise Graham, Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg har prøvd dette produktet i to uker og må si jeg er veldig imponert, og vil definitivt anbefale det for de faktiske resultatene det har gitt meg. Mage og lår strekkmerker er merkbart lettere og bleknet, og det har forlatt huden min ekstremt myk og glatt. Jeg har vært selvbevisst av magen min, men denne krem ​​har jobbet underverk.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Denne strekkmarkkrem er veldig enkelt å påføre, både morgen og natt, og absorberes raskt i huden og gir ingen klissete rester. Fordi det er så raskt å bruke, har det lett slått inn i min rutine.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror helt på at dette produktet skal vinne, det har gitt meg utrolige resultater som jeg ikke trodde var mulig fra en krem. Det har økt tilliten min, ikke å bekymre deg for at folk ser mine røde strekkmerker som jeg ikke lenger har dem!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg ville bytte om dette produktet ville være duften, det har en veldig sterk Aloe Vera lukt som jeg ikke er 100% interessert i - det minner meg om etter sol. Dette er imidlertid ganske mye en personlig preferanse, ellers er produktet utmerket!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar