Vitabiotics Pregnacare Max Review

Et øyeblikk:

Hvis du er bekymret for å få de riktige næringsstoffene og vitaminene under graviditeten, har Pregnacare Max alt du trenger. Et merke du kan stole på, har pillene blitt godkjent av jordemødre. Vårt panel av mum testere elsket produktet, men anbefales ikke å ta pillene på tom mage som de kan la deg føle deg kvalm.

Hva de sier:

"Pregnacare Max tilbyr den ultimate formelen innen rekkevidde for mødre som ønsker maksimal ernæringsstøtte fra Pregnacare. Denne avanserte formelen bidrar til å sikre daglig inntak av viktige næringsstoffer under svangerskapet. Dobbelpakningen gir 400mcg folsyre det nøyaktige nivået som anbefales av Det britiske institutt for helse, og inneholder den spesielle, lett biotilgjengelige formen L-Methylfolate. Supplerende folinsyreinntak øker folks folatstatus. Lav maternal folatstatus er en risikofaktor i utviklingen av nevrale rørfeil i utviklingsfosteret. Pregnacare Max tabletter er nøye formulert av eksperter for å beskytte næringsbehov under hele graviditeten. "

Testet av mamma Melissa Belcher for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil absolutt anbefale dette produktet til andre mødre som jeg syntes det var beroligende å vite at jeg fikk alle de nødvendige næringsstoffene for babyen min, da det står at produktet er anbefalt av jordmødre. Derfor er grunnen til at jeg vil anbefale det fordi det lindret mine bekymringer om å få hver næringsstoff for en sunn graviditet!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet har gjort livet under graviditeten litt lettere, siden jeg ikke trenger å bekymre meg for hvor jeg får næringsstoffene mine lenger. Imidlertid føler jeg at vitaminer og omega kapsler bør pakkes sammen i daglige doser, i stedet for at omega kapslene er skilt fra vitaminer. Dette ville gjøre det lettere å bære dem rundt i en veske som de alle ville være sammen.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Dette produktet er definitivt etter min mening en vinner. Emballasjen er fin og viser nøyaktig hva det er for - "anbefalt av jordmødre" er litt tydelig på forsiden. Jeg tror imidlertid at prisen på dette produktet er ganske høyt da det er mange andre produkter på markedet som bidrar til å støtte graviditeten tilstrekkelig. Høye priser er off-putting når du forventer en ny baby som det er mange ting som må kjøpes, og så ville jeg spørre om jeg kunne finne et billigere alternativ med tilsvarende næringsverdier.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om dette produktet, ville det være prisen. Jeg vil også endre måten som Omega-3 kapslene og vitaminene er pakket, og setter dem sammen i daglige porsjoner.

Testet av mamma Samantha Creedon-Gray for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil absolutt anbefale dette til enhver gravid kvinne da produktet inkapsler vitaminer og næringsstoffer du trenger på denne avgjørende tiden. Jeg har alltid vært en til å ta en liten sammensetning av vitaminer for å passe til min aktivitet og fysiske behov, og det er derfor fint å endelig finne noe komplett. Jeg har vært i stand til å slutte å ta mine jerntabletter og de ekstra omega-tabletter og bare bruke disse i stedet.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette sparer så mye tid når det gjelder å handle for vitaminer. Snarere enn å bruke tid på å lese etikettene og kryssreferanse med artikler om hvor mye jeg trenger, kan jeg bare kjøpe en boks, og det vil være nok til å knytte meg over. Det sparer også på skapplass og reduserer sannsynligheten for å ta for mye av vitamin eller mineral.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Rett meg hvis jeg har feil, men jeg tror det er den eneste vitaminpakken som har alt du trenger. Det er en hit-undre, og jeg vet at de selger dem i støvler, så det er enkelt å kjøpe. Det er ikke ofte du finner akkurat det du trenger og fra en merkevare du kan stole på. Det er Omega-3 som svinger det for meg, som jeg vet at det er noe jeg ikke får nok av, og dette minner meg om at jeg må ta den.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Dette er definitivt ikke den mest kostnadseffektive løsningen, men det er alt du trenger i en hendig pille. Men jeg vet at dette er et merke jeg kan stole på, og jeg kan føle forskjellen. De forverret magen litt når jeg tok dem et par timer etter å ha spist, men jeg har vært veldig uheldig med morgenkvaliteten min, så dette ville sannsynligvis ikke påvirke de fleste.

Testet av mamma Laura Harrison for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Kombinasjonen av vitaminer og Omega-3 skal hjelpe barnets utvikling på mange forskjellige måter, og dette er beroligende under graviditeten. Pregnacare er selvsagt også et pålitelig merke, og tilsynelatende jobber de tett med NCT. Boksen sier at vitaminene hjelper med babyens hjerne- og øyeutvikling, beinhelse, bloddannelse og gir et unikt utvalg av næringsstoffer.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Før jeg ble bedt om å vurdere disse vitaminene, hadde jeg allerede valgt å begynne å bruke dem under graviditeten min, etter å ha lest om fordelene med Omega-3 sammen med de andre anbefalte vitaminene. Vitaminer er åpenbart et vanskelig produkt å se gjennom, da det ikke er bevis for at de har påvirket, men jeg har sikkert følt meg som om jeg gjør det beste for min lille ved å ta disse og håper at de har hjulpet henne med å utvikle seg.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja.De er dyre, men jeg så på kostnaden for å kjøpe andre graviditets vitaminer, og deretter Omega-3 separat, og disse faktisk utarbeidet bedre valuta for pengene (spesielt siden de ofte har tre for to tilbud hos kjemikere)!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Vitamintablettene er ganske store, og jeg finner dem litt vanskelig å svelge, spesielt ettersom du tar to på en gang. Omega-3-piller er mindre og enklere å svelge, skjønt. Det er det eneste jeg kan tenke på det er en negativ.

Testet av mamma Rachel Stead for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Pregnacare er den mest anerkjente, og etter min mening er det mest pålitelige svangerskapstilskuddsmarkedet på markedet, og det er derfor alene jeg vil anbefale produktet. Jeg fant det imidlertid umulig at Pregnacare Max krever at du tar tre tabletter om dagen, da jeg fant to av dem å være litt på den store siden. Jeg fant også at hvis jeg tok dem på tom mage, fikk de meg til å føle meg veldig uvel, men det står klart at jeg ikke skal gjøre det på emballasjen, så jeg vil definitivt anbefale andre mødre å følge instruksjonene nøye.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Ta Pregnacare Max handler ikke om å gjøre livet enklere som foreldre. Fordelene med å ta et supplement er svært subjektive og i mangel av en kontrolltest kan effektene ikke kvantifiseres. Men i løpet av min graviditet har jeg ikke hatt noen vitamin- eller mineralmangel som ofte kan oppstå. Jeg vil gjerne tenke at å ta tilskudd har bidratt til dette!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge et Pregnacare-produkt over et hvilket som helst annet merke på grunnlag av sitt rykte for å produsere kvalitetsprodukter. Denne spesielle, Pregnacare Max, synes å være deres premiumprodukt som inneholder betydelig høyere mengder av viktige vitaminer. Jeg tror imidlertid at emballasjen kan gjøre med noen modernisering kanskje.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Den eneste tingen jeg tror Pregnacare kan vurdere å endre er størrelsen på tabletter. Disse er på den store størrelsen, og derfor kan svelging være litt ubehagelig hvis du allerede har problemer med å ta tabletter. De trenger ikke å være betydelig mindre, kanskje bare slankere.

Testet av mamma Sarah Lampard, Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale Pregnacare Max da den inneholder alt du og din baby trenger i en boks, som varer i 28 dager. Instruksjonene er veldig klare og pakkene er tydelig merket med ukedagene, slik at du ikke glemmer å ta dem. Dette er et glimrende preg som gravide pleier å være veldig glemsom! Størrelsen på pillene er perfekt å svelge og de smaker faktisk fint mens de er i munnen min. Jeg forlater bare da på toppen av mikrobølgeovn hvor jeg kan se dem, så jeg kan ta dem med mitt måltid.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det faktum at pakken er merket med ukedagene, gjør mitt liv enklere! Jeg har også funnet ut at pillene er en enkel størrelse å svelge som jeg har prøvd andre merker og pillene var store. Pakningen sier alt som piller og kapsler inneholder, i ren tekst, som er lett å forstå.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville ikke velge dette produktet fremfor alt andre på markedet, rent på grunn av prisen, det virker dyrt for en 28-dagers forsyning. Kanskje hvis tilbudet var i tre måneder, kunne jeg rettferdiggjøre å bruke så mye penger. Bortsett fra prisen, Pregnacare Max skiller seg ut over alle andre og er det beste jeg noensinne har brukt.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg vil endre er prisen som det er litt for dyrt for meg. Alt annet har blitt grundig gjennomtenkt og perfeksjonert fra esken til pakningen av tabletter og kapsler til smak av pillene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar