Besøk Baby & Beyond Show, Liverpool i mars!

Besøk Baby & Beyond Show, Liverpool i mars!
Besøk Baby & Beyond Show, Liverpool i mars!

Video: Besøk Baby & Beyond Show, Liverpool i mars!

Video: Besøk Baby & Beyond Show, Liverpool i mars!
Video: THE FULL EXPERIENCE OF CLIMBING MOUNT RINJANI INDONESIA - FULL EPISODE 🔥 2023, September
Anonim

Den 25. og 26. mars holder Exibition Center Liverpool vert for Baby & Beyond Show - som M & B er stolt av å være partner for!

Fra råd og støtte til et bredt spekter av tjenester og shoppingmuligheter, vil Baby & Beyond Show bringe alle gravide og nye mødre alt du trenger for livet ditt som mor.

Det vil være gratis goodieposer for mødre og mødre, kjente merkevarer og unike uavhengige i et popup-varehus med et demonstrasjonsområde, stor kafé for pauser, ammende rom og byttefasiliteter.

Dette vil være en flott dag for alle, enten du handler for babyens essensielle eller leter etter inspirasjon til det nye barnehagen.

Det er rikelig med mellomrom for pauser mellom shopping, enten ved å se demonstrasjoner, sitte i kaféområdet eller du kan gå inn i fôrings- og skiftesonen.

Du finner råd om graviditet, arbeid og fødsel, nye babyer, og til og med tilbake til skolen. Plus, masse nytt og spennende babyutstyr for deg å kjøpe!

Ikke gå glipp av hodet til Baby & Beyond nettsiden nå for å bestille billetter og bruk rabattkode MB0317 for å få en spesiell 50% rabatt!

Anbefalt: