Virtual Running Races: En ekstra motivasjon å kjøre

Innholdsfortegnelse:

Virtual Running Races: En ekstra motivasjon å kjøre - øVELSER 2023
Virtual Running Races: En ekstra motivasjon å kjøre - øVELSER 2023
Anonim

Med tanke på den hastigheten som VR-teknologien utvikler seg, tar det del i et virtuelt løp bilder av strapping på et headset og på vei til stjernene, eller i det minste noen av jordens mest luksuriøse steder, for kjøringen.

I sannhet er virtuelle løp ikke helt så spennende, men de er fortsatt en god måte å motivere deg selv. Du registrerer deg for et løp på nettet, og kjør deretter en angitt avstand hvor og når du vil, last opp bevis på kjøringen din sammen med resultatene dine. Å betale for å gjøre dette kan virke litt rart, men det er fordeler med virtuell racing.

For det første får du vanligvis en medalje, noe som er fint. Deretter er det bekvemmeligheten av racing i din egen nakke i skogen, uansett når det passer. De er også ofte av gode årsaker, og du får fremdeles motivasjonen til å konkurrere i en hendelse, som selv på avstand kan få deg ut av sofaen og på veien. Her er noen virtuelle alternativer å vurdere.

Reisen til øyets midtpunkt

Under denne gratis og svært originale virtuelle løpeventyret lytter du til en reise gjennom øyet og inn i hjernen, og lærer alt om synet ditt underveis. Arrangementet blir satt på av øyeforsknings veldedighet Fight For Sight og løper fra 24. september (starten på National Eye Health Week) til 11. oktober, som er World Sight Day. Registrer deg for å løpe, gå eller jogge 10K til enhver tid i den perioden mens du lærer hvordan synet fungerer som en miniatyrisert versjon av deg selv, jager en foton gjennom øyet.

Registrer deg på journeytothecentreoftheeye.com | Gratis

Zombier, kjør! Escape fra morgen øya

Hvis du bruker trening som en flukt, så unnslippe til en annen verden med den beste historiedrevne, løpende appen rundt, Zombies, Run! Teamet bak det legger også på virtuelle løpende hendelser med nye historier for å lytte til, som alle er satt etter en zombieapokalypse. I denne virtuelle løp må du hente litt livsviktig teknologi fra en øy som inneholder en rekke bizarre og skremmende dyr. Det er 5K og 10K løp å gå inn, med den virtuelle hendelsen som foregår mellom 18 oktober og 5 november. Ekstra kreditt til de som går for deres skremmende løp på Halloween.

Registrer deg på zombiesvirtualrace.com | $ 30 (ca £ 24)

POW Virtual Running

POW setter på vanlige virtuelle hendelser for å samle inn penger til en rekke utvalgte veldedighetsorganisasjoner. De fleste løpene er knyttet til filmer og TV-programmer, så hvis du vil ha en Stjerne krigen, Ringenes Herre eller Stranger Ting-medlem, du har lykke. POW arrangerer også virtuelle hendelser som tar real-world-løp som deres hoppe av poeng, inkludert en London #RejectRunner-begivenhet 22. april, slik at alle de som savnet seg på et sted i London Marathon, fortsatt kunne tjene en medalje den dagen.

Registrer deg på powvirtualrunning.co.uk | Fra £ 12

Hogwarts Running Club

Hvis du liker å løpe og Harry Potter - og vi mener egentlig som Harry Potter - så vil dette gå ned en godbit. Hogwarts Running Club setter på HP-tema hendelser gjennom hele året, og det er ikke redd for å få nisje med bokreferanser. Den første hendelsen i 2018 var Nargle 9K og den femte er The Royal 10K, som er en referanse til et alias av Auror Kingsley Shacklebolt. Vi vil foreslå at hvis du ikke forstod alt eller i det minste de fleste ordene i den siste setningen, er Hogwarts Running Club sannsynligvis ikke for deg. Alle arrangementene samler inn penger til veldedighet, og hver kommer med en unik tema medalje for å feire din prestasjon.

Registrer deg på hogwartsrunningclub.org | $ 25 pluss $ 5 for internasjonal frakt (ca £ 24)

Se relaterte De beste britiske løpshendelser for 2018 De 24 beste løpene AppsCan Zwift for løpere gjør tredemølleopplæring moro?

Racerunner

Virtuelle raser har gått mobil med denne appen, og gir deg muligheten til å løpe andre nesten i sanntid. Registrer deg for en sanntidsløp, og du får oppdateringer om hvordan du gjør i forhold til de andre konkurrentene. Og hvis du foretrekker å kjøre til din egen tidsplan, velger du et Flextime-løp som kan fullføres når som helst innen en bestemt periode. Racerunner-hendelsene er ofte knyttet til kjente arrangementer - du kan takle et virtuelt halvmaratonløp på dagen for London Marathon, for eksempel - og det er også mange treningsøkter du kan delta i gjennom appen.

Last ned på App Store eller Google Play | Gratis

Virtual Runner UK

Denne nettsiden tilbyr et stort utvalg av engangs- og langsiktige arrangementer, inkludert månedlige medaljer for å fullføre 100 km og en år lang utfordring for å registrere enten 500 km eller 500 miles i 2018. Det er også flere arrangementer for folk som liker å kjøre med deres hund, med hensiktsmessig kanin-tema medaljer tilbys som en belønning.

Registrer deg på virtualrunneruk.com | Fra £ 10

Populært emne