Hvordan få Vin Diesel's Hollywood Body

Innhold

Vin Diesel er ikke din typiske handlingshelt. Det har vært litt over et tiår siden han feide inn i Hollywood utenom, og spikte trifekten til den ikoniske Hollywood-blockbuster Saving Private Ryan, høyverdig actionfilm Pitch Black og dialog-heavy drama Boiler Room innen to år.

Til tross for sin action-hero status, er han på sitt beste å spille anti-helter. Riddick i Pitch Black, Xander Cage i xXx og Fast & Furious's Dominic Toretto er alle lovbrytere, og selv Iron Giant - som han stemte i 1999-filmen - var (spoiler alert!) Et våpen designet for å tørke ut menneskeheten. Hans kroppsbygning hjelper selvsagt, men bekymrer han seg for å være typecast? Ikke egentlig. "Å være en fysisk tilstedeværelse vil styre deg ut av mange roller," forteller Diesel MF. "Jeg kunne ikke ha gjort Ferris Buellers Day Off. Men jeg liker det som en del av meg - det er en del av det jeg representerer. Og jeg tror at hvis Humphrey Bogart var rundt i dag, ville han være mye større - lek til din styrke.

Det imponerende treningsstudioet i Diesel garasje er et tegn på at han har tatt sin plass i bransjen. "Hollywood er mer opptatt av at mannlige skuespillere er i form enn sine kvinnelige skuespillere," sier han. I sitt tidlige liv var Diesel en seriøs gym-goer som bygget muskler som sin viktigste hobby og gjorde endene møtes som en bouncer i New York-klubbscenen. "Mine eneste sans for tilfredsstillelse i mitt tidlige liv, for det meste, var min kropp og kvinner," sier Diesel. 'Det var det.'

Det kan imidlertid gi et misvisende inntrykk av mannen. Faktisk vokste han opp omgitt av kreative sinn i et fellesskap av kunstnere i Manhattans West Village. Statsfaren hans, en dramainstruktør ved New York University, lærte ham å ta opp på drama, og moren hans ville ikke la ham spille sport vokser opp. Som en sliter skuespiller brukte han grusstemmen som telemarketer, slik at han kunne spare nok penger til å skrive, direkte og stjerne i sin første film, Multi-Facial, en utforskning av sine egne kamper med raseidentitet.

I dag er det ikke overraskende at muligheter for å se Vin Diesel den seriøse skuespilleren er få og langt mellom. "Dette er en mafiaindustri," sier han. "Når studioene føler at de kan holde lysene på ved å sette deg i bestemte roller, gjør de det." Boiler Room regissør Ben Younger er enig. "Hvis du har sett Boiler Room, har du en ide om hva Vin er i stand til. Han kan gjøre noe: hvis han ville være en skuespiller, kunne han ha gjort det resten av livet.

Del av grunnen Diesel negler hans roller er måten han forbereder. Da han spilte opp for å spille Dominic Toretto, hans kubanske karakter i de raske filmene, brukte Diesel tid på Cuba, slikke kulturen. For sin del i den kommende Riddick, isolerte Diesel seg i Red Hook i New York i flere måneder. "Folk på Facebook visste at jeg var MIA," sier han. "Jeg var oppe i skogen, kanskje 30 miles fra Catskill-fjellene - det er bare svarte bjørner der oppe."

For nå, Diesel har tenkt å ha det gøy å spille rollene han har fått. Han er produsent på både Hurtig og Riddick-franchisen, og det tillater ham å ta filmene i retningene han ønsker å gå. "Det var scener på Fast 6 som var så farlige at hvis studioet virkelig visste at jeg gjorde dem, ville de ha slått ned produksjonen," sier han. "Det var dager da jeg kom hjem og så på barna mine og klemte dem og tenkte" Er det akseptabelt at jeg risikerer livet mitt for det for kunstens skyld? "

I dag fokuserer Diesel, en far til to, på sitt hjemliv, men det har ikke stoppet ham med sin fritid til å plotte en egen trilogi om den karthaginske militærlederen Hannibal. Han har snakket med blant annet Quentin Tarantino som en potensiell direktør. Det er en mulighet for ham å teste sin mettle i en utfordrende ny rolle. "Min største bekymring er å gjøre ting som er viktige og tillate folk å flykte på en ekte måte, sier han. Han innrømmer at han vil gjerne gjøre flere indieroller, men i mellomtiden vil han fortsette å spille anti-helten på skjermen - og helten av den.

I etterkant av orkanen Sandy, som rammet den østlige USA i oktober, sendte han midler til å dekke to uker til mat for innbyggerne i New York-samfunnet han ble reist i. Han og hans styvfar etablerte også et filmakademi i Den dominikanske republikk gjennom Diesel's One Race Global Film Foundation, som trener aspirerende filmskapere. Så han er tydelig en fin fyr som er flott å være dårlig. Og i Hollywood som kan åpne mange dører.

Få skuldre som Vin Diesel Vil du ha massive skuldre som Diesel? De er mer sårbare enn de andre store musklene, så skadesikker og bygger dem på bare tre trekk

Dumbbell haloReps 5 (hver side) sett 3Hold en hantel med begge hender og sirkel den rundt hodet.

YTWLGjør 5 sett 3 Ligg med forsiden ned på en benk satt på 45˚ med armene dine hengende rett ned, og hold en hantel i hver hånd. Med tommene som peker mot taket, løft armer til å danne en Y. Lavere, danner deretter en T, en W. Til slutt gjør jeg en.

Wall Angel Gjør 5 sett 3Stå med overkroppen og bommen mot en vegg og føttene dine fem til ti centimeter unna den for å balansere. Armene dine skal være på hver side av kroppen din og også flatt mot veggen med håndflatene dine vendt utover. Løft langsomt dine armer opp i en halv-sirkulær bevegelse som holder deg i konstant kontakt med veggen. La dem røre over hodet ditt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar