Video: Hvordan Tesco Mamma av året inspirerer andre

Innhold

For å feire tiårsdagen av Tesco Mum of the Year Awards, har Tesco lansert en spesiell film for å vise hvilke fem menneskers liv som ville vært uten hjelpen de har fått av Tesco Mum of the Year-vinnere.

For å feire tiårsdagen av Tesco Mum of the Year Awards, har Tesco lansert en spesiell film for å vise hvilke fem menneskers liv som ville vært uten hjelpen de har fått av Tesco Mum of the Year-vinnere. Kortfilmen forteller Tesco Mum of the Year-historien om vanlige mødre som har gjort ekstraordinære ting for andre.

Siden Awards begynte for 10 år siden, har Tesco Mum of the Year støttet årsakene til over 80 mødre som har delt sine personlige historier om prestasjon, uselviskhet og mot. Årsdagens film viser de bevegelige og inspirerende historiene til noen av de som har blitt hjulpet og støttet av Tesco Mum of the Year-vinnere.

Liam ble mobbet i skolen samtidig som han prøvde å takle Aspergers syndrom og ADHD

En av saksstudiene fokuserer på Liam Bell, hvis liv endret seg da han møtte Linda James, oppnådde Tesco Mum of the Year 2009. Liam ble mobbet i skolen samtidig som han prøvde å takle Aspergers syndrom og ADHD. Han kontaktet Lindas veldedighet, BulliesOut, som fungerer over hele Storbritannia og Irland for å gi utdanning, bevissthet, støtte og opplæring til alle som er rammet av mobbing.

Dawn Anderson ble støttet av Wendy Watson, Tesco Mum of the Year 2011, da hun oppdaget at hun hadde et defekt gen som kunne føre til kvinnelige kreftformer, som hun ble testet etter etter å ha mistet moren til eggstokkreft. Takket være Wendy, som driver National Hereditary Breast Cancer Helpline, ble Dawn gitt støtte gjennom sin behandling, fra sykehusavtaler og skanninger til hennes dobbelte mastektomi.

Claire gikk til London Marathon i et exoskeleton - det tok henne 16 dager og hun reiste 200.000 kroner for veldedighet

Claire Lomas, modig Tesco Mum of the Year 2013, ga Lizzie Trench inspirasjonen til å være en paratriatlete. Lizzie var å komme seg fra en sykkelulykke som hadde forlatt henne lammet da hun så en nyhet om hvordan Claire, som var lammet etter at han ikke hadde hørt henne, hadde gått i London-maraton i en eksoskelett - det tok henne 16 dager og hun økte 200.000 kroner for veldedighet. Lizzie begynte å spille rullestol tennis og deltok i fire triathlons. Hun ble utvalgt for å være en del av GB Paratriathlon-talentkampen og har gått på å vinne to sølvmedaljer.

Marianne Allan og hennes sønn Rocco, som har autisme, besøker et senter for barn med nedsatt funksjonsevne, startet av Lynn McManus, Tesco Community of the Year 2014. Takket være Lynn har Rocco vært i stand til å spille i sentrum - en spesiell fritid anlegg som spesielt gjelder for barn med spesielle behov i området.

Den endelige casestudien kommer fra en av årets vinnere, Emma Salisbury, som oppnår Tesco Mum of the Year 2015. Wayne Thompsons visjon er blitt reddet takket være en klinisk prøve støttet av Emma. Wayne ble diagnostisert med chorideremi, en uhelbredelig øyesykdom som betydde at han gradvis ville miste synet og mest sannsynlig bli blind. Emma hevdet £ 400.000 for å finansiere banebrytende forskning etter at hennes sønn Tommy, nå 14, ble diagnostisert med sykdommen som en fire år gammel. Hun satte opp Tommy Salisbury Choroideremia Fund, med finansieringen kanalisert gjennom veldedighet Fight for Sight.

For mer informasjon om historiene bak filmen, besøk tescoliving.com Hold deg oppdatert med alle nyheter om priser på Twitter @Tesco #MumoftheYear.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar