Victoria Beckham Saving First Date Dress For Datter Harper Seven

Innhold

Victoria Beckham har avslørt at hun redder en spesiell antrekk for datteren hennes Harper Seven - en brun suede-mini kjole, som hun hadde på sin første date med ektemannen David.

Den anerkjente moteformgiveren, som åpnet sin svært ettertraktede London-butikk på Dover Street i forrige uke, auksjonert nylig av 600 av hennes ikoniske antrekk for veldedigheten Mothers2Mothers - som hevdet hundre tusen pounds for årsaken - men kunne ikke helt gi seg til del med kjolen.

LES: BECKHAMENE ER STEMMET DEN MEST FASHIONABLE FAMILIEN

Se hva jeg fant! Kjolen jeg hadde på min første date med David !! □□□□ ❤️ X så søt !! X vb pic.twitter.com/pXNvgwvurH

- Victoria Beckham (@victoriabeckham) 19. juni 2014

Når han snakket til stylistmagasinet, sa Victoria: '' Jeg kunne ikke gi kjole jeg først hadde på seg da jeg dro ut med David. Det var en liten suede-mini-kjole, så jeg har holdt det for henne. '

LES: VICTORIA BECKHAM ADMINNER HENNES BARN ALDRI VIST AT HA HAD EN "RIKTIG JOBB" (TILGJENGELIG HVIS HUN FASHION SHOW)Å fjerne skapet hennes var en "cathartic" -prosess for ex Spice Girl. "Vi gikk gjennom 20 år med klær og sko, hundrevis av bokser og skinner, og det føles katartisk å ha hatt så stor klarhet for en så stor sak.

LES: EN FAMILIE SAK: BECKHAM BROOD SIT FROW PÅ VICTORIA'S SHOW "Det var mye hilarity, noen dårlige dressing up 'selfies' og noen få følelsesmessige øyeblikk også. 'Har du lagret noen minneverdige antrekk for barna dine? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar