Du kan også gi en kjole designet av Victoria Beckham

Innhold

Mamma på fire har slått seg sammen med andre kjendiser og designere for å skape klær til støtte for aids veldedighet Born Born Africa

Å være en ettertraktet designer og en mamma til fire barn må holde Victoria Beckham opptatt, men den tidligere Spice Girl har gjort seg tid til å engasjere seg i en veldedighetsforsøk sammen med en rekke andre berømte ansikter. Sammen med Ivanka Trump, har Gisele Bundchen og 23 designere, inkludert Donatella Versace, Miuccia Prada og Alexander McQueens Sarah Burton, VB designet et par mini-mor mor-datter kjoler for å samle inn penger til AIDS veldedighet Born Free Africa. Victoria tweeted om å delta i kampanjen i går kveld, og skrev: "Ærlig å designe mor / datter kjoler for å støtte @BornFreeAfrica, tilgjengelig på @shopbop fra 23. april."

Jeg ble med med designere og mødre for å lage en eksklusiv samling for å støtte @bornfreeafrica, tilgjengelig @shopbop http://t.co/ZzDTxZ4hLo

- Victoria Beckham (@victoriabeckham) 23. april 2014

Designerens kjoler har matchende mønstre og lignende former - med moderdesignet med en nippet i livet og datteren stilen en plisset skjørt.

Begge designene koster langt mindre enn Vic's vanlige high-end design med morkjole koster £ 136.00 og datteren kjolen, £ 74.20 og begge er avilable å kjøpe akkurat nå. Du kan klikke for å kjøpe her. De Post på nettete avslører at samlingenes kampanje er satt til stjernen russisk modell og kunstner Sasha Pivovarova og hennes toårige datter Mia, sammen med gravide Victoria's Secret Angel Doutzen Kroes og hennes tre år gamle sønn. VB og Harper er ikke tenkt å vises i kampanjen, men vi lurer på om de vil bli fotografert i deres matchende kjoler mens de er ute og om? Har du og ditt barn noen gang å ha koordinerende antrekk? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar