Vaginal tørrhet etter fødsel? pjur med smøremidler kan hjelpe

Nyfødte babyer kan gi en stor glede for nye mødre, men graviditet og fødsel kan også ha sin andel av negative bivirkninger. Dette kan inkludere vaginal tørrhet. Mange nye mødre er motvillige til å snakke om dette emnet.

Hva er symptomene på vaginal tørrhet etter fødsel?

Kvinner som er rammet av vaginal tørrhet, opplever en ubehagelig tørrhet i kjønnsområdet. Vagina frigjør normalt et væske som bidrar til å beskytte kvinner mot friksjon forårsaket under samleie eller andre aktiviteter som trening. Hvis østrogenivået er lavt, reduseres væskeproduksjonen. Dette fører til at vaginalt vev blir tynnere, mye mer følsomt og mindre elastisk.

Symptomer på vaginal tørrhet inkluderer en kløe eller brennende følelse i kjønnsområdet. I tillegg kan skjeden også bli mer utsatt for vaginal infeksjon eller urinveisinfeksjoner som følge av disse endringene.

Årsaken

Endring av hormonnivåer er en årsak til vaginal tørrhet. Østrogenivået reduseres etter graviditet, ettersom en kvinnes kropp begynner å gå tilbake til en "ikke-gravid" tilstand. Prolactin, ammende hormon som produseres ved amming, påvirker også østrogenivået. Alle disse faktorene fører til redusert østrogen nivå etter fødsel. Dette kan igjen utløse vaginal tørrhet.

Nye mødre er ofte helt opptatt av deres babys behov og de tilhørende nye ansvarene. Det er derfor mange enkelt legger opp med vaginal tørrhet. Men det trenger ikke å være tilfelle. Personlige smøremidler kan tilby en nyttig måte å lindre disse symptomene på.

Løsningen - personlige smøremidler for å lindre vaginal tørrhet

Selv om mange bare bruker personlige smøremidler under samleie, kan de også være nyttige for å fukte kjønnsområdet generelt, og bidra til lindring av symptomene forbundet med vaginal tørrhet. Hvis lave østrogennivåer er årsaken til væskebalansen i kjønnsområdet, kan det ofte bidra til å fukte tørrslimhinnen ved å bruke et personlig smøremiddel regelmessig.

Silikon- og vannbaserte personlige smøremidler fra pjur med

pjur med tilbyr høyeste kvalitet, personlige smøremidler for lindring av vaginal tørrhet. Silikonbaserte og vannbaserte personlige smøremidler fremmer naturlige fuktighetsnivåer - selv etter fødselen.

pjur med silikonbaserte smøremidler er fri for konserveringsmidler, dermatologisk testet og sikrer langvarig smøring. De er egnet for daglig bruk i det svært følsomme kjønnslemhinnene. pjur med tilbyr silikonbaserte personlige smøremidler med PREMIUM glide og pjur med SOFT glide.

Vannbaserte personlige smøremidler fra pjur med er laget av naturlige og natur-identiske ingredienser. pjur med REPAIR glide, pjur med SENSITIVE glide, pjur med VEGAN glide og pjur med NATURLIG glide sørger for mild smøring. Deres naturlige ingredienser gjør dem også egnet for kvinner med svært sensitiv slimhinne.

Personlige smøremidler kan brukes til å lindre vaginal tørrhet i overgangsperioden til kroppen har regulert sitt hormonnivå igjen. Hormonnivåer bør normalisere innen tre til seks måneder. Hvis symptomene på vaginal tørrhet vedvarer, kontakt en lege. Det kan være andre årsaker bak symptomene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar