10 Ferie Ideas for Par å føle seg nærmere umiddelbart

Hvis du ønsker å skape et sterkere band med partneren din, må du tenke utenfor den ordspråklige boksen. Hva er mer passende enn et par ferie?

Ferier gjør mer enn bare gi deg en sjanse til å slappe av og ha det gøy. De kan også være en måte for deg å koble med dine kjære. Dette gjelder spesielt for par, da det føles mer intimt fordi det er bare deg og din partner. Det er ingen arbeidsforpliktelser, eller uvelkomne gjester. I tillegg får du mye sex.

Hvorfor trenger par å ta ferie sammen?

Å ta turer sammen er ikke nødvendig når du bare starter som et par. Når du har vært på en stund, er det bare normalt at du planlegger en tur sammen.

Noen nekter å gjøre det, hvis deres prinsipper er satt på å ikke sove sammen til de er gift. Men de fleste par bruker i dag enhver mulighet til å tilbringe tid sammen, vekk fra hverdagen. [Les: Er det for tidlig å begynne å reise med partneren din?]

Når du og din partner går på ferie, opplever du mange nye ting, og lærer om stedene du går til, også.

Bortsett fra det, kan du også oppdage nye ting om partneren din. Å sette seg i atypiske situasjoner kan føre til en annen side av deg. Å tilbringe tid sammen, uten forstyrrelser, kan også ta deg nærmere. Du kommer til å snakke mer enn du vanligvis gjør, og du begynner å sette pris på hva du har gått glipp av.

Ferier å ta deg nærmere

Hvis du planlegger en tur snart, velg en som lar deg og din partner oppleve noe nytt. Pass på at det gir deg tid til å binde seg.

# 1 Vandring. Det store ute, solen på ansiktet ditt, vinden i håret ditt ... Jeg antar det er mye å spørre i dag og alder av overdreven komfort, men det virker. Du og din partner kommer til å tilbringe så mye tid som mulig uten håp om å rømme. Spenningen av skjulte bjørner og fjelllever kan også spice opp ting.

Vi tuller.

Kan være.

[Prøv: 10 ting en sexferie kan gjøre for kjærlighetslivet ditt]

# 2 Backpacking i et eksotisk land. Det er som en ekstrem versjon av fotturer, bare denne gangen får du og din partner å bære store belastninger på ryggen. Og beklager, jenter. Du kan ikke spørre mannen din om å ta med posen din, med mindre du vil være grusom. Å hindre å bære din egen bagasje, er backpacking i utlandet, og det er en fin måte å utfordre dine kommunikasjonsferdigheter på og oppleve en annen form for dagligliv. Oppleve dette sammen vil hjelpe deg og din partner vokse som et par.

# 3 Strandturer. Høres kjedelig ut? Det avhenger av om du skal tilbringe det i hagen din, eller sove på sanden. Du har en flott utsikt, en rekke aktiviteter og kjærligheten til livet ditt ved siden av deg. Kjedelig? Vi tror ikke. Du må bare få mest mulig ut av din tid, fordi strandturer er få og langt mellom-med mindre du bor ved siden av en. Hvis det er tilfelle, gå til en strand i et annet land. Det er verdt bryet, lover vi.

# 4 Langrennsturer. Fanget i en bil for et ubestemt antall timer? Høres helt romantisk. Men det virker. Du kan ikke snakke, noe som betyr at kommunikasjonsevnen din vil være mer enn honed på denne turen. Du vil se så mange nye ting - så lenge du går et nytt sted - og oppnåelsen av endelig ankomme til reisemålet ditt vil mer enn gjøre opp for den trettende turen. Sørg for at destinasjonen er verdt det, skjønt. Du bør ikke avslutte en tur med et surt notat. Noen gang. [Les: Parets kjøretur - En perfekt flukt med kjæresten din]

# 5 Ghost-jakt. Ikke den virkelige typen. Bare gå til en turistfelle, hvor det er trygt, og du kan aldri støte på egentlige ghouls. Vi sier ikke at de er ekte, men det er bedre å være trygg enn besatt-uh ... beklager. Det er en kul opplevelse, fordi det er spennende, og du får ikke gjøre slike ting på daglig basis. Mange mennesker vil krysse dette fra bøttelister og dette er din sjanse til å gjøre nettopp det. Det beste er at du alltid kan gå tilbake til de morsomme minner du hadde der du dro en tur, og forhåpentligvis fant du ikke Casper.

# 6 Skydiving. Eller enhver aktivitet som kan meget godt resultere i en grusom død, men med forsikring og høyt utdannede fagfolk på ryggen. Dette er inntrykk av den fysiske spenningen som du kan oppleve i forholdet ditt. Det kan bringe deg nærmere, fordi det er en helt ukonvensjonell ting å gjøre, og det presser deg også til å teste dine mentale og fysiske grenser. Å ha din partner betyr at du vil dele denne følelsen og leve med det for resten av livet.

# 7 Snowboard / surfing. Enhver ny sportsaktivitet som krever at du forlater postnummeret ditt, er en god plan for din neste ferie. Du kan ta klasser sammen og oppleve glede av å tørke ut sammen. Hvis det ikke er en bonding opplevelse, hva er det? Bortsett fra å prøve ut en ny aktivitet, kan du og din partner utnytte stedet og utforske heck ut av det. Du er allerede der, uansett. [Sjekk ut: 10 mest romantiske feriesteder for urolige par]

# 8 Habitat for Humanity. Tar en tur til å gjøre noe edelt og godt? En utmerket plan.Følelsen av å gi noe til samfunnet, samarbeidet med å dele opplevelsen med en elsket, er en av de mest givende tingene du kan gjøre. Ikke bare hjalp du noen ut - du klarte også å vokse sammen som et par.

# 9 Camping. Dette er fotturer uten turgåing, og backpacking uten vandrerhjem. Det er uten tvil den mest effektive måten å tilbringe en ferie på, og det koster nesten ingenting. Du får kommunikasjonsavtalen og jobber i skogen * selv om det bare er å starte en brann med litt gass og en lettere *, kan det være en veldig god bonding opplevelse for par. Det rolige miljøet og endring av tempo er også forfriskende. Med den typen innstilling, er du og din partner sikker på å bli nærmere og mer utendørs.

# 10 Staycations. Hvis du ikke har budsjettet eller tiden, kan du hylle deg på stedet, og du kan fortsatt være en idyllisk ferie. Bare lås verden ut ved å slå av gadgets og forlate telefonen fra kroken. Vel ... du trenger å streame for å få Netflix, så kanskje ikke alle gadgets. Du kan lage noe sammen, lytte til musikk, dans og alt for lav pris på ingenting! Tatt i betraktning alt som du må gå gjennom for å komme seg ut av huset, kan dette bare være det beste alternativet der ute.

[Neste les: 8 små vaner som bringer par nærmere]

Har du valgt hvilken ferie du vil fortsette? Ingen destinasjon er viktigere enn hva du kan oppnå når du er på turen - og det er å koble deg til din partner på et dypere nivå.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar