Bruke sex som forhandlingsverktøy: hvorfor det er en fryktelig ide

De sier at en mann som gjør oppvasken, vil sette sin partner i humør for romantikk. Mange kvinner sverger ved det, men er det riktig å bruke sex som en vare?

For flere dager siden overhørte jeg en samtale mellom en kunde og hennes stylist på frisørsalongen som fikk meg til å tenke på hvordan par ser sex i et forhold. I begynnelsen av samtalen hørtes det som om de to kvinnene diskuterte sine barn og deres kvoter. Kunden sa: "Uansett Joe fullfører alle sine gjerninger, det er ingen måte han får noe." Til hvilken stylisten svarte: "Vel, jeg skal belønne Sam med et slag jobb i kveld hvis han får rennene renset ut.â € Â

Det var da jeg skjønte at kvinnene ikke snakket om barna og godtgjørelsene deres. De snakket om ektemenn og sex.

Bør sex bli brukt som forhandlingsbrikke?

De kvinnene jeg overheard følger åpenbart et gammelt sett med regler som ifølge dagens standarder er utdaterte og foreldet. Å tro at den som kontrollerer sexet i et forhold også har all makt, er utenfor merket. sex bør ikke holdes som en straff eller gitt som en belønning.

Sex er en av de viktigste måtene par viser kjærlighet til hverandre. Det er en kraftig opplevelse innenfor det forpliktede forhold. Men det er tider når det er brukt som et middel til å kontrollere oppførselen til partneren som vil ha sex. Er det virkelig hvordan en intim og kjærlig handling bør brukes? Her er mine tanker.

# 1 Tilbakelevering av sex sender feil melding. Når du er i et monogamistisk forhold, er du partnerens eneste kilde til seksuell aktivitet og fysisk kjærlighet. Å holde sex som en straff for atferd som du ikke liker, sender meldingen om at de kanskje skal se etter sex andre steder.

Tenk på det i et minutt: Par bruker samleie som en måte å koble til hverandre på en måte de ikke kommer til å forbinde med andre. Derfor er sex hellig i et forpliktet forhold.

De fleste par deler ikke samme kjøreforretning, men erklærer at du ikke er i humør, bare fordi du vil straffe din partner *, heller enn fordi du faktisk ikke har det bra, eller du? være sliten *, er det samme som å bruke sex, eller mangelen derav, som et våpen.

Nå får jeg ikke feil. Det er netter når du går og legger deg sint og kjærlighet er det ytterste av tankene dine. Det er ok. Det er en handling å kontinuerlig holde kjærlighet til han er en "god gutt" eller en "god jente" som utgjør følelsesmessig utpressing. [Les: 18 kritiske tegn på et usunt forhold]

Flip-siden for å holde tilbake sex som straff, bruker det som en belønning ...

# 2 Bruke sex som en belønning blir en måte for ektefeller å utøve godkjenning. Når par begynner å gi seksuelle favoriserer som en belønning for å gjøre ting, eller fordi den andre har vært "god", begynner det å ta seg bort fra sex som en handling av kjærlighet og gjør det til en godkjenningsakt.

I stedet for en felles opplevelse mellom et kjærlig par, ser belønning seks mer ensidig ut. Kjønn bør være mer enn bare samleie, spesielt i et forpliktet forhold. Det bør omfatte den sensuelle og åndelige siden av oss. Når kjønn er gitt som en belønning, blir det mindre om lidenskap og deling mellom to personer og mer om handlingsmekanikken for å tilfredsstille en "god" partner.

Selv om det er sant, bruker vi kvoter for å få barna våre til å gjøre sine gjøremål, og vi gir våre hunder godbiter for å oppføre seg riktig, og gir sex som en belønning til våre partnere forandrer dynamikken i forholdet mellom elskede partnere til mester og slave. [Les: 8 grunner hun nekter å gi deg et blowjob]

# 3 Forskning viser at handelskjønn for gjengivelser kanskje ikke fører til mer sex, tross alt. For noen år siden publiserte tre kvinner et papir i Amerikansk sosiologisk gjennomgang som motsatte argumentet om at "den mest erotiske tingen en mann kan gjøre for en kvinne, er skålene".

Etter å ha analysert data fra de 7 002 parene som deltok i Nasjonalt undersøkelse av familier og husholdninger, favoriserte forfatterne ideen om at det ikke er menn som hjelper til med husholdningsarbeid som fører til mer sex. I stedet er det menn som er maskuline og gjør sine gjerninger og kvinner som feminine gjør sine ting som fører til at par har hyppigere moro i soverommet.

Det går bare for å vise at bruk av sex som et belønningssystem ikke forsterker "god" oppførsel som fører til sex. Det er det faktum at kvinner blir slått på av deres menns hjelp og menn tiltrekkes kvinnens femininitet, noe som fører til hyppigere sex. Ingen steder i disse funnene er sex brukt som forhandlingsbrikke. [Les: 20 seksuelle problemer i et forhold du kan unngå]

Et siste notat om sex og oppgaver

Det ville være hyklerisk av meg å si at jeg aldri har brukt sex som et middel til å få det jeg vil ha i mitt eget ekteskap. Jeg har. Mer enn en gang.

Jeg tror at alle gjør det fra tid til annen, spesielt når begge ektefellene er super opptatt, og ingen har tid eller energi til å ha en tendens til hverdagslige gjøremål som å vaske eller vaske vasken.Jeg tror også at vi som kvinner tar mesteparten av husarbeidene, og blir sjalu når vår signifikante andre sitter på sofaen og nyter en film på TV mens vi står på våre hender og knær og skrubbe toalettet.

Det er bare fornuftig en gang til å dingle den ulovlige tråden over hodet til din elskede for å få en liten "time". Mens han er matlagingskveld, ta deg en god bok og gå inn i en boblebad. Det er bare resten du trenger for å forberede seg til å holde opp på slutten av prute.

[Les: 12 signerer deg å være egoistisk i et forhold]

Husk: Hvis du holder seks som en straff for upassende oppførsel, eller gir du sex som en belønning for å være "god", gjør det skånsomt. Kontinuerlig bruk av sex som en vare kan potensielt svekke forholdet ditt og redusere intimiteten og stole på at de to deler deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar