Nyttige ting for å få mest mulig ut av bilseteret

Innhold

Se gjennom vårt galleri med produkter som er både kule og praktiske, for å få tilgang til babyens bilsete

Oxo Tot Flippy Snack Cup, £ 6, oxo.com

Vrikklokket forblir festet dersom koppen kastes eller slippes, mens de myke åpningsflappene holder utslipp til et minimum, men gir enkel tilgang til små fingre.

The Very Hungry Caterpillar Neck Støttepute, £ 17.99, amazon.co.uk

Forhindrer at det lille hodet ditt glir fremover under en snooze.

Back Seat Organizer, £ 9,99, munchkin.com

En praktisk måte å holde on-the-go nødvendigheter på et ryddig sted og innen rekkevidde av barnet ditt. Det festes på baksiden av forsetet, og overføres enkelt til baksiden av en barnestol.

Trunki SnooziHedz Fox Travel Pillow & Blanket, £ 30, trunki.co.uk

En oppblåsbar pute og fleece-teppe som forbinder sammen, slik at begge elementene blir satt i stedet for å skyve av i foten på bilen. Passer for barn i alderen 2 år og eldre.

Carnival Travel Gro-Bag, £ 25.99, gro-store.com

Holder barna koselige når de er i bilen forbi sengetid. En fempunkts setesele kan festes gjennom glidelåsåpningen, mens en kardborrefasthet lukker den til hjemmebruk.

Brother Max Easy Hold Sippy Cup, £ 3,99, brothermax.com

Med wraparound håndtak som gjør det enkelt å holde og et lekkasikkert deksel, vil dette holde spild i sjakk når du er på farten.

Diono Ultra Dry Seat, £ 15, halfords.com

En liner for å holde blei lekkasjer, drikke spill og toalett trening ulykker inneholdt. Det stopper også krummer fra å bli fanget i setet. Passer til alle bilseter, det er maskinvaskbar.

2-i-1-speil, £ 16.99, tomy.com

Hvis barnet ditt er i et bakovervendt bilsete, lar dette dem se refleksjonen deres, så vel som du kan holde øye med dem med bilens bakspeil. Passer til de fleste nakkestøtter.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar