Oppgraderingsdagbok: rugby - del 2

Innhold

Oppgraderingen - Niall Moody

Jeg er nesten to måneder i trening og begynner å høste fordelene med uker med hardt graft. Mesteparten av treningen min har medført mange bevegelige bevegelser og heiser for å forkaste skaden jeg hadde påført på kroppen min på rugbybanen og i klubbhuset bar etterspill.

Andy Edwards, trener og S & C-trener fra Saracens RFC - som siden vi begynte, har feiret å hjelpe Saracens RFC til å klare Aviva Premiership i Twickenham-vinneren over Bath - har flyttet meg til større heiser for å jobbe med å forbedre styrken min.

Dette var den siste uken i min styrkefase. Jeg startet benching 80kg for fire sett med fem reps, men nå slår 100kg og føler meg bra. Mine knebøy og dødløft tall går også i riktig retning.

Selvfølgelig er det ikke slik at jeg kan glede meg om min max squat og benkpress i omkledningsrommet, men så jeg har rock solid fundament som jeg kan begynne å legge til kraft til som vil hjelpe meg å slå gjennom opposisjonen, kom den nye sesongen.

Deretter går jeg videre til kraftfasen av treningen min, og jeg kan ikke vente med å starte lading rundt treningsstudioet. I parken har jeg imidlertid slitt litt. Jeg får behandling på et ankelproblem som begrenser kjøringen min (se boksen under for hva Andy setter meg).

Min fysi tror det er tendinitt, som, selv om det er så vondt, bør rydde opp snart. Og som Andy har fortalt meg, kommer kardongen min tilbake raskt når jeg er tilbake på føttene, så han er glad for å fokusere på å forbedre mobiliteten min ytterligere. Skam jeg savner ut på alle de herlige sprintøktene for nå ...

Når det gjelder kosthold har jeg stadig blitt bygd forandringer i, så jeg er mer sannsynlig å holde fast ved dem. Denne uken er første gang jeg har begynt å tenke på makroer. Jeg ønsker ikke å bli forvansket av detaljene - jeg tenker mer Rocky enn Ivan Drago - men planlegger mine måltider og vurderer balansen mellom proteiner, karbohydrater og fett betyr at jeg trener bedre og har mer energi.

På treningsdager scoffer jeg 3.536 kalorier, kuttes ned til 3.200 kalorier på hviledager, inkludert deilig Optimum Nutrition Gold Standard 100% myseprotein shakes etter trening for å hjelpe min vondt kropp å komme seg. På toppen av disse tar jeg Optimum Nutrition Creatine og Optimal Nutrition Amino Energy - som en forfriskende, hjernefokuserende kaffe, men smaker som en sportsdrink og er fullpakket med vitamin C for energi - som jeg har lagt merke til, at jeg virkelig kan angripe hver trening med alt jeg har

Til tross for begrensningene til kardioen min, har jeg begynt å legge merke til positive endringer i kroppen min på grunn av mine forbedrede kostholdsvalg. Jeg har litt mer muskler på skuldrene og lårene, og min kone, min største kritiker, synes sikkert lykkelig. Lang kan det fortsette.

Treneren - Andy Edwards

"Nå som vi er seks uker i, har Nialls bevegelsesområde og selvtillit med øvelsene blitt bedre. Bevegelsen er mer effektiv, noe som betyr at han kan rekruttere mer muskel og løfte mer. Tidligere gjorde han mange ensidige trekk, som for eksempel bulgarske split squats, men nå innlemmer han flere bilaterale heiser som barbell back squats og vi bør begynne å se noen virkelige styrke gevinster. Skadeforebygging er fortsatt prioritert, slik at fokuset fortsatt er på mobilitet over styrke, og som alltid, hvis Niall kan bli disiplinert med kosthold og livsstilsvalg, fortsetter han å forbedre seg.

SPRINT TRAINING

For å oppmuntre til ytterligere vekttap og bygge en tank som lar ham fortsette å løpe hardt i hele 80 minutter hver kamp, ​​bruker Niall disse sprint-sesjonene to ganger i uka

RUND 1

På begynnelsen av hvert minutt:

Kjør 200m og hvil deretter rundt i 20 sekunder

Kjør 100m og hvil deretter i rundt 40 sekunder

Gjenta fem ganger

Hvil i tre minutter

RUND 2

På begynnelsen av hvert minutt:

Kjør 150m og hvil deretter i rundt 30 sekunder

Gjenta fem ganger

Hvil i tre minutter

RUND 3

På begynnelsen av hvert minutt:

Kjør 100m (med sikte på rundt 15 sekunder), og hvil deretter i rundt 45 sekunder

Gjenta fem ganger

Edwards sier: "Disse intervaller er en tøff aerob trening, men de er den beste måten å bygge en løpebase som vil forberede ham til kamper. Høyintensitetsintervaller er langt mer effektive for å øke kardio enn å bare pusse rundt en park. Ved å trene over hva som kreves i en kamp, ​​bør han ikke gå tom for damp i et spill og bli bedre til å ta beslutninger når de er trette.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar