oppgradert

Innhold

Hvor mye kan du forbedre i seks måneder? For våre fire Optimal Nutrition Upgraders, som tilbrakte den tiden, kombinerte elite-nivå coaching med skreddersydd ernæring, en skreddersydd tilskuddsplan og godt gammeldags hardt arbeid, viste svaret på det: et helvete av mye.

Alle fire omformet sine kropper drastisk samtidig som de forbedret ytelsen i og ut av treningsstudioet, og lagde grunnlaget for ytterligere forbedringer i uker, måneder og år framover.

Prosessen startet i mars, da hundrevis av menn søkte å bli valgt av Optimum Nutrition for å oppgradere deres kondisjon. Fire ble valgt: kommende CrossFit-idrettsutøver Alistair McGovern, aspirerende treningsmodell Matt Botwright, langvarig gym-goer Ben Marum og amatør rugby veteran Niall Moody. De fire var alle forskjellige i alder, erfaring og mål, men det de hadde til felles var et ønske om å forbedre og en vilje til å presse seg selv til grensen for å gjøre det.

Menns fitness og optimal ernæring var der for å hjelpe. I tillegg til å tildele dem en trener og ernæringsfysiolog for å veilede dem gjennom hver treningsøkt, måltid og hviledag, ga vi dem en rekke kosttilskudd tilpasset deres mål. Hvor mye forbedret de? Vri siden og finn ut.

RUGBYNiall Moody

For sin siste sesong på amatør-rugbybanen ønsket Niall å gå ut i en flammende herlighet

Med nesten et tiår med å spille rugby bak ham, er Niall Moody ikke fremmed for vekterrommet eller til protein shakes - men gikk inn i sin siste sesong på banen, og han klarte fortsatt å lære mange nye triks fra Saracens rugby coach Andy Edwards. "Den største forandringen var struktur," sier Niall. Før jeg visste hva jeg gjorde, men å ha en struktur til treningsøktene, ernæring, hvile, søvn og alt annet mente jeg fikk mer ut av alt. Det handlet om å få min prestasjonsnivå tilbake, føler meg tryggere i bevegelsen min, og det gjorde jeg. Jeg føler meg bedre enn jeg har i år. "

Niall har også hatt glede av en kombinasjon av videregående opplæring i eldre skole og toppmoderne teknologi. "Å gå til saracener var fantastisk," sier han. "Det slo alle mine forventninger. Det var en del back-to-basics, del sportsvitenskap og up-to-the-minute gizmoer. Andy Edwards var å behandle meg som en av de eldste medlemmene av truppen, og den ble stablet med informasjon og råd - jeg brukte Wattbike akkurat som truppen gjorde, og prøvde mitt vertikale hopp på en kraftplate ... Jeg knuffet dem om en kontrakt, men jeg tror jeg kommer litt! "

Så er dette virkelig hans siste sesong? «Aldri si aldri,» ler han. "Men for øyeblikket ser det ut som det. Jeg har en baby på vei, og jeg tror min kone ville drepe meg hvis jeg bestemte meg for å gå til en annen ... "

Supplement spotlightOptimal ernæring gull Standard Pre-Workout

"Å ha produktene tilgjengelige var fantastisk," sier Niall. "Jeg har ofte brukt proteinpulver tidligere, men jeg har aldri brukt før treningsøkter før. Spesielt på tunge knebøy dager gjorde det virkelig en forskjell når jeg trengte å stå opp og gå. "

BEACH BODYBen Marum

Seks måneder med hard trening kombinert med en streng ernæringsplan hjalp Ben i form av livet hans

Du ville tro at å bli revet ville innebære å kutte tilbake på mat, men for de første månedene fikk strandkroppen Upgrader Ben Marum faktisk å øke den. "Den første fyllingsfasen var morsom," sier han entusiastisk. "Jeg startet på 3000 kalorier om dagen og fortsatte å øke derfra - opp til 5000 på et tidspunkt."

Dessverre var det ikke til sist. "Fasaden" over de siste tre månedene var mye mer restriktiv, sier Ben. "Jeg måtte være den fyren som bringer sine egne Tupperware-badekar til grillen hele sommeren. Det var en utfordring - men en hyggelig en. "

Hans ernæring var ikke det eneste som trakk opp et utstyr. "Tidligere hadde jeg vært for sosial i treningsstudioet. Jeg vil sette arbeidet inn, men jeg vil ta lang hvile og snakke med venner. Tim Chase, min trener, endret alt det, opping intensiteten og kutte hvilene mine til 60 sekunder maks. Det var tøft, men oppe var at treningene mine var langt raskere enn før. "

I tillegg til å skulpturere en killer six-pack, økte Marum sine tall i nøkkelheiser. "Min dumbbell chest press hadde stått fast på et platå i årevis," sier han, "men etter seks måneder hadde jeg klart å øke den til 48 kg i hver hånd, bare 4 kg kort av mitt mål om en kombinert 100 kg, som jeg var veldig glad for. "

Så hva er neste? "Jeg er ute på ferie for å få min strandlegeme til god bruk," sier Ben med et grin.

Supplement spotlightOptimal ernæring mikronisert kreatinpulver

"Jeg oppfordret Ben til å ta Micronized Creatine Powder post-workout," sier Nutritionist Dr Críonna Tobin, Optimum Nutrition. "Det hjalp virkelig å forbedre sin ytelse i løpet av utbrudd av høy intensitetstrening, og forbedret også sin effekt."

FITNESS MODELLERINGMatt Botwright

Den aspirerende kroppsutøveren tok sin trening og diett til neste nivå ved hjelp av toppmodellen Shaun Stafford

Personlig trener Matt hadde løftet vekter i nesten fem år, og hadde alltid hatt ambisjoner om å konkurrere som en kroppsutøver. Men uten egen trener hadde han slitt for å nå sitt mål. Skriv inn to-timers WBFF Pro Fitness Model World Champ og Optimal Nutrition-ambassadør Shaun Stafford, hvis første anløpshavn var å fullstendig overhale Matts trening. "Shaun fikk meg til å gjøre mange over- og underkrok-supersett-splitt - for eksempel kan jeg gjøre en øvelse igjen umiddelbart etterfulgt av hamstringkrøller," sier han. "Det fikk virkelig min hjertefrekvens og hjalp meg til å bli magert."

Den andre viktige spillveksleren var ernæring. "Jeg ante ikke hvor viktig kostholdet var for å bli magert," sier Matt. "Shaun satte meg på et lite karbohydrat, høyt fett diett, som var tøft i begynnelsen, men jeg ble vant til det. Det var stressende med den konstante fristelsen til å gå ut med å drikke, men jeg satt fast på mine våpen - jeg har faktisk vært teetotal siden januar. "

Innen bare seks uker med å starte oppgraderingen hadde Matt oppfylt drømmen om å konkurrere i en konkurranse. "Det var nervepirrende, men jeg er veldig glad jeg gjorde det," sier han. "Mitt langsiktige mål nå er å inngå en stor konkurranse på BodyPower Expo i mai 2016. For å komme dit må jeg bulk opp mellom nå og januar, så gå på en" lean out "fase til komp. Oppgraderingen har vært fantastisk, så jeg er ivrig etter å fortsette. "

Supplement spotlight Optimal ernæring gullstandard 100% valle

Matt kosthold ble nøye overvåket og tweaked gjennom hele seks måneder, men hans trening etter trening var konstant. "En Gold Standard 100% Whey Shake inneholder 24g protein," sier Stafford. "Det var viktig å reparere og bygge Matts muskler etter en tøff treningsøkt."

CrossFitAlistair McGovern

Teknisk ferdighet og smart tilskudd sendte Alistairs heiser gjennom taket

For de fleste CrossFitters er et par ekstra kilo på de store heisene en måned en suksess. Alistair McGovern måler nå forskjellen i 20kg plater. "Ryggkvoten min gikk fra 145kg til 175kg for tre representanter," sier han, med et (rimelig) beskjedent smil. "Jeg har nettopp truffet en 90kg snatch, og min rene har gått opp til 120kg."

Alistair, som jobbet med Dragon CrossFit-trener Andy Edwards (ikke Saracensmannen), setter forskjellen på et laserfokus på teknikk - "Vi jobbet konstant, små ting gjør stor forskjell" - og spiser stor. "Jeg var på ca 5000 kalorier om dagen," sier han. "Jeg trente mye, vanligvis seks dager i uken, og noen ganger to ganger om dagen, men så lenge du klarer å gjenopprette og ernære riktig, er det ikke noe problem."

Alistair brukte en kombinasjon av protein shakes og god mat for å møte sine mål. Han holdt vekten til 73 kg, noe som er viktig for CrossFit treningsøkter som kombinerer store vekter med pull-ups, press-ups eller gymnastikkbevegelser.

Deretter kommer et skritt opp til de store ligaene. "Jeg skal gjøre Idrettspillene, Storbritannias største funksjonelle kondisjonskonkurranse, i januar," sier Alistair. "Så vil jeg prøve for CrossFit Regionals senere på året - på et tidspunkt vil jeg gjøre det til spillene. Jeg er bare 24, og nå treffer jeg tall som de fleste tar år å komme til. Jeg har masse tid. "Ikke satse mot ham.

Supplement spotlight Optimal Nutrition Gold Standard 100% kasein

"Jeg sliter ikke med å få kaloriene mine så mye du kan forvente," sier Alistair. "Jeg prøvde fortsatt å spise ganske rent, å få kjøtt og god av god kvalitet mye av tiden, men jeg hadde også et par rister om dagen. Kasein var den store nye for meg - jeg ville ta det sent på kvelden for å hjelpe til med å gjenopprette, og det hjalp meg virkelig gjennom mine to-dagers treningsøkter. '

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar