Oppgrader din plank med kroppssagen

Innholdsfortegnelse:

Oppgrader din plank med kroppssagen - øVELSER 2023
Oppgrader din plank med kroppssagen - øVELSER 2023
Anonim

Chugging gjennom samme treningsrutine uke i, ukes ute er en sikker brann måte å fjerne all entusiasme fra prosessen, så å blande klassikerne i kjernen regimet er et must.

Planken er ikke noe unntak fra denne regelen, særlig fordi en av dens sentrale teneter knapt beveger seg i det hele tatt. For å sikre at du ikke ender med å forsømme kjernen din i møte med denne plankingmonotonen, hvorfor ikke introdusere kroppssagen inn i livet ditt? Det er som å teste en kjerne trening som det er, og det eneste utstyret du trenger er et tehåndkle.

Den ekstra dynamikken i kroppssagen gjør det til en tøffere utfordring for kjernen enn den vanlige planken, og dermed en enda mer effektiv trening. Bevegelsen av sagen blir vanskeligere når du beveger kroppens sentrum lenger bort fra albuene, og det blir mer utfordrende å opprettholde den stive plankposisjonen. Det er ikke nødvendig å overstretch deg selv - selv små bevegelser vil gjøre underverk for kjernen din.

Hvordan gjøre kroppssagen

Ta tak i plankens stilling, med din kroppsvekt hviler på underarmer og tær. Plasser tærne på et tehåndkle. Eller to, hvis du har enten store føtter eller små tehåndklær. Brace abs og glutes, så begynn å flytte kroppen din frem og tilbake med albuene dine. Du trenger ikke å flytte mye, bare en mild sagingsbevegelse.

Du trenger en jevn overflate, eller tehåndkleet blir sittende fast og du blir igjen å gjøre en vanlig plank mens du står på et tehåndkle. Fortsett å gå til du må stoppe, eller så kroppen i to til fire sett med ti representanter, med 20 sekunder mellom dem.

Populært emne