Oppdater din drømjobbliste: Columbia's Recruiting Directors Of Toughness

Innhold

Hva har vært det mest utfordrende jobbintervjuet du har hatt? Kanskje du ble spurt noe som tok deg av vakt. Kanskje det var en som ganske enkelt fortsatte for alltid, og sa så din vilje til å leve, ikke si din evne til å tenke på dine føtter. Og hvem kan glemme tiden du måtte vinne dem tilbake etter at du hadde startet med en klem, i stedet for en håndbokshandskrift? Rookie feil.

Men det er usannsynlig at du har møtt et jobbintervju, akkurat som det ene Columbia-klærne tilbyr.

Det er fordi det amerikanske sportsklærmerket rekrutterer for to nye styremedlemmer (og nei, det er ikke bedriftens snakk for "sikkerhetsvakt"), med stillingene åpne for britiske innbyggere for første gang.

Og Tøffleder er ingen misvisende jobbtittel: De leter etter noen som vil sette Columbia's ytelsesprodukter på prøve i de mest ekstreme miljøene på planeten før de forteller verden. Vi snakker ikke bare om en lett jogge rundt din lokale park etterfulgt av en blogg. I stedet blir Columbia-produkter testet i de mest grusomme forholdene som Mother Nature kan mønstre. Det er fordi dette er klær som er #testedtough.

For rekrutteringsprosessen vil et begrenset antall spesialvalgte søkere bli sendt til en av de fjerneste delene av Storbritannia som gjør dette, som Columbia hevder, "det tøffeste intervjuet å komme til" (i stedet for å si en reise med Tube og en buss).

I stedet for å sortere gjennom tusenvis av søknader, vil Columbia la seg sejheten i miljøet finne sine nye styremedlemmer. Panting og hvesenhet etter 10 minutter? Beklager. Bedre lykke neste gang. Det er her CV står for både Curriculum Vitae og Kardiovaskulær.

Du kan bli sendt på en ekstrem tursti, til et hemmelig fiskehull, eller opp på et gut-busting-toppmøte for å se om du har det som trengs for å bli med i laget. "Styrerne i Tøffhet er blitt integrerte medarbeidere, ikke bare å teste våre produkter, men også dele overbevisende historier," sier Richelle Luther, Columbias senior vice president og sjefpersonell.

Bare to personer vil bli ansatt (på en ni måneders kontrakt, som inkluderer både lønn og fordeler) for det som lover å være opplevelsen av livet. Tross alt, hvis du ender med å bli en av de valgte to, vil din nye jobb se deg spillunking, klatring isbreer, ta fotografier, reise verden og, selvfølgelig, sette Columbia på prøve, alt til de øyevennlige høye standardene av selskapets "tøffe mor", Gert Boyle. Det er fordi når du begynner å jobbe i Columbia, er det ekstreme livet noe du vil oppleve hver dag. Litt lurer på at rollen har blitt beskrevet som "den største jobben på planeten".

Så om du er en lidenskapelig eventyrfører, en aktiv type som søker en ny utfordring eller en fan av det store utendørs som er desperat å unnslippe det daglige grindet på kontoret, er sjansen for å bli en direktør for tøffhet sannsynligvis det du har vært på venter på.

For å søke og finne ut mer, vennligst besøk: columbia.com/toughjob; #testedtough

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar