Opp for noen første person lovin '?

Opp for noen første person lovin '? - øVELSER 2023
Opp for noen første person lovin '? - øVELSER 2023
Anonim

Svensk sportsmerke Björn Borg har valgt å lansere sin vår / sommer 2015-kolleksjon gjennom et online spill. Men dette er ikke bare pinlig Godteriknus eller Sinte fugler knock-off, The First Person Lover Game er en full-on første person shooter, bare uten å skyte. Eller i det minste kulene.

I stedet brenner du kyss, gir folk klemmer og sprer generelt kjærligheten i en genial reaksjon på voldens popularitet som den viktigste fra samspillet i så mange dataspill. Det kan ikke bare være et tilfeldighet at Bjørn Borgs spill ble annonsert kort tid etter den sjarmerende tittelen hatet, et spill som utfører deg med å drepe alt og alt fordi … du vet … hater og det.

Det er ikke alle klemmer og kyss, skjønt. The First Person Lover Game er en ny tilnærming i mote markedsføring der du både kan ha på seg og handle med sin nye kolleksjon, med kjøp i spillet kan oversettes til virkeligheten.

Pressemeldingen sier: 'Spillet lar spilleren utruste sin karakter med den nye Björn Borg-samlingen og bekjempe ondskapens krefter med kjærlighetens kraft. Utstyrt med en kjærlighetshanske, kjemper du med dine fiender med f.eks. en hologramkysblåsere, en blomsterkjærestrenger eller regnbue-kaster og colourise byen og deres motstandere ved å kle dem i Björn Borg klær. Noen viktige brikker i samlingen vil gi spilleren spesiell styrke til å vise plaggets funksjonalitet på en relevant måte. '

Høres ut som en interessant ide, men er det noe moro? Finn ut selv nå. The First Person Lover Game er gratis og spillbar på firstpersonlover.com

Populært emne