De 22 Uttalte Guy Code-regler Alle menn trenger å vite

Innholdsfortegnelse:

De 22 Uttalte Guy Code-regler Alle menn trenger å vite
De 22 Uttalte Guy Code-regler Alle menn trenger å vite
Anonim

Den uuttalte fyrkoden regler, selvfølgelig, eksisterer den. Hvis du ikke visste, svikter du medmennene dine. Det er på tide å informere deg selv og hjelpe din venn.

La oss bare få dette ut av veien - hvis du har brutalt brutt fyrkodesreglene, så skal jeg si at du sannsynligvis ikke har mange venner. Fyrkoden er hellig.

Tror du at denne koden ble laget bare for giggles? Denne koden ble opprettet for alle menn å følge. Det er en uuttalt ed hver mannlig baby tar på seg kvinnen. Ja, det er så alvorlig.

Fyrkoden regler du trenger å vite

Hvis du ikke visste før, vet du nå. Her er de 22 reglene for fyrkode som aldri kan bli ødelagt.

# 1 Din søsters venn er utenfor grenser. Med mindre du planlegger å gifte seg med henne, kan du under ingen omstendigheter prøve å komme med vennens søster. Uansett hvor attraktivt hun er, hvis ting går dårlig mellom dere to, vil din venn bli tvunget til å ta siden av søsteren. Familien er familie. Så ikke rør henne. [Les: Hvordan glemme en jente: 15 måter å glemme hun eksisterer til og med]

# 2 Hvis vennens kjæreste spør deg om noen spørsmål, nekter du å vite noe. Du vet ikke hvor han er, hva han sa, hvor han gikk. Ikke bare er denne støtten din venn, det sparer også deg selv fra gransking. Ikke å vite er bedre enn å vite i dette tilfellet.

# 3 Du må hilse din venn riktig. Dette betyr:

En klem kan ikke komme før et håndtrykk. En klem må være ledsaget av et klapp på ryggen. Ingen høye fives eller knyttnevehull. Noen gang. Dette er ikke Jersey Shore.

# 4 Du må informere ham om han er kledd forferdelig. Hvis vennen din har en neon grønn polo med rosa sko, er du forpliktet til å fortelle ham at han ser forferdelig ut. Du er like sterk som din svakeste lenke, og han treffer en all-time lav, så få den fyren tilbake i salen. Med mindre du også har det samme antrekket, så stein det sammen.

# 5 Unngå ubehagelige urinalkonflikter. Dette er veldig enkelt. En mann skal ikke ta urinen ved siden av en annen mann. Du må legge minst en tom urinal mellom hverandre. I tillegg må du ikke bruke den korte urinen eller lage lyder mens du tørker deg selv. Det er rart.

# 6 Med mindre din venn myrdet noen, får du dem ut av fengsel. Du går til banken, samler alle dine pennier og overleverer dem til politiet. Han vil betale deg tilbake, ikke bekymre deg. Punkt er, hvis i fengsel, betaler du kautionen. Likte at rhyme action der, eh?

# 7 Hvis din berusede venn er i ferd med å jukse på kjæresten sin, må du følge med med en intervensjon. Gjør ham oppmerksom på valget han skal gjøre. Hvis han svarer med "f * ck du", så er du fri fra noe ansvar fra den tiden fremover. Du er da ikke lenger forpliktet til å høre på ham, snakk om det neste dag.

# 8 Snakk aldri om det igjen regel. Hvis du ved et uhell beiter eller berører en annen mann under midjen, er det allerede avtalt som en ulykke, og det blir ingen omtale av det noensinne. [Les: 10 ting å gjøre for å bli manligere, men ikke aggressiv]

# 9 Et spill er et spill. Hvis en innsats er laget, uansett hva, taperen må følge gjennom med sine forpliktelser til å utføre sin side av spillet. Dette inkluderer å gjøre pinlige handlinger eller monetære kompensasjoner. Hvis han nekter å betale eller utføre plikter, må du avgjøre en avtale.

# 10 Wingman plikter. Hvis du har en kjæreste og går ut til klubben med vennene dine, blir du automatisk gitt jobben som wingman. Derfra skal du støtte dine venner til de oppnår sitt endelige mål, uansett hva det kan være * så lenge det er samtykke *. [Les: Hvordan velge den perfekte wingman mens du møter kvinner]

# 11 Speedos er ute. Med mindre du er Michael Phelps, er du forbudt iført en speedo. Kom igjen folkens, jeg vet at det er sommer, bare ta det rolig, damene kommer, bare gi det litt tid.

# 12 Respekter en annen manns grense. Hver fyr har sin egen personlige linje. Forstå hvor linjen er og ikke passere den linjen. Hvis du ikke liker hvor linjen er, unngå å henge ut med denne fyren.

# 13 Internettbuffer. Hvis det skjer noe tragisk med vennen din, må du først slette internetthistorikken din.

# 14 Ikke skryt deg om hvor mange jenter du har sovet med. Jo, det er sannsynligvis et imponerende tall, men ingen bryr seg og du ser ut som et røvhull. Ikke vær så røvhull.

# 15 Pranking dine venner blir sett på som bonding. Hvis du bestemmer deg for å delta i pranking, må du sørge for at disse tre tingene ikke skje:

Vil ikke resultere i en tur til ER. Vil ikke føre til at du stjeler telefonen. Vil ikke føre til at du eller han er i finansiell gjeld.

# 16 Ikke grøt vennene dine til en jente. Med mindre dette er jenta du har snakket om i flere uker, og alle er klar over hvor dårlig du vil ha henne. Hvis hun er en jente, møtte du denne morgenen på Starbucks-linjen, og hun virker "ok", du kan se henne i morgen. [Les: 17 dårlige venner, du burde luke ut av livet ditt]

# 17 Ikke la din venn kjøre hjem bortkastet. Skål ut pengene til en drosje, og gi ham kvitteringen neste morgen.

# 18 Sikkerhetskopiere din venn. Hvis vennen din kommer inn i en kamp, og du ikke klarer å berolige situasjonen, vennligst vennen din. Selv om han har feil og en idiot, er han din idiot.

# 19 Gi ikke en annen mann råd om å trene, med mindre han spør deg. Han skjønner at han har små armer, han har et speil. Å gi ut uønskede råd gjør at du høres ut som et røvhull.

# 20 Beste mann, beste stripper. Hvis du får tittelen til beste mann på vennens bryllup, har du rett til å forberede bachelorpartiet. Dette betyr, uansett hva han sier, må du gi ham en stripper. [Les: Hvordan avviser du høflig å være den beste mannen]

# 21 Du må eie minst en dress. Dette kan brukes til bryllup, begravelser, eksamener, spesielle datoer. I tillegg ser du det varme ut.

# 22 Hvis du spør en jente på en dato, må du betale. Hvis det var en gjensidig avgjørelse, så kan du gå nederlandsk på regningen.

[Les: Mannen kode: De 10 viktigste reglene for en gentleman]

Disse fyrkoden regler alle menn må følge. Hvis du leser dette, er det gjort, det er nå en del av deg.

Populært emne