Unreciprocated Love: 22 måter å bevege seg på når kjærligheten ikke kommer tilbake

Ukjent kjærlighet kan være ekstremt smertefullt, og mens det er en vanlig forekomst, gjør det ikke det lettere. Her er noen måter å komme over det.

Uutviklet kjærlighet er noe de fleste opplever i livet. Uansett om det er avvist på lekeplassen av personen vi hadde en barndom forelsket på, eller å ha våre hjerter rippet ut av våre kister av noen vi har hodet over hælene med å fortelle oss at de bare ikke føler seg på samme måte.

Uansett omstendighetene kan uberørt kjærlighet være en av de mest smertefulle tingene en person utholder. På den tiden føles det som om verden er over, og tar måneder, noen ganger til og med år, før vi føler at våre sår er helbredet nok til å komme seg ut igjen og gjøre oss sårbare igjen.

22 måter å gå videre fra ukjent kjærlighet

Hvis du lider av en slik avvisning, er det måter å prøve å komme tilbake på føttene før, snarere enn senere. Jo raskere du kommer over noen som ikke liker deg, jo bedre. Tross alt, hvis de ikke føler seg på samme måte, er det egentlig ikke noe poeng å bo på den.

Det er mer enn sannsynlig i fremtiden at du møter noen bedre, som gjør deg lykkeligere, og, viktigst, liker deg også. Jo tidligere du slutter å vri i elendighet om denne andre personen, jo raskere åpner du deg selv opp til opplevelsene og menneskene som får det til å skje!

Så hva kan du gjøre for å komme over uutviklet kjærlighet? Her er noen prøvde og testede råd.

# 1 Godta det. Det viktigste du gjør for å gå videre, er å bare godta det. Folk slår bort år med å forsøke å gjøre gjenstanden for deres hengivenhet, og håper at det kanskje en dag vil de se dem annerledes, eller plutselig blir sløret løftet og de vil falle hodet over hælene for dem også.

Men livet virker ikke slik. Hvis de fortalte deg at de ikke føler det samme, aksepterer det og gjør fred med det. [Les: 25 tegn på at hjertet ditt bryter og hvordan du kommer over det]

# 2 Tilgi dem. Det er vanskelig å ikke føle seg vondt og bitter hvis du har sterke følelser for noen, og de føler ikke på samme måte. Men husk, det er svært lite sannsynlig at de prøver å skade deg, de føler bare ikke det samme. I stedet for å bli motvilje mot dem, tilgi dem og forstå at det ikke er noen feil.

# 3 Gå på andre datoer. Prøv å se hvem som er der ute. Jo flere personer du møter desto mer sannsynlig er du å finne den spesielle personen, eller i det minste innse at det er mange flotte, attraktive, morsomme mennesker der ute. Din uutviklede kjærlighet kan ikke være alt og ende opp med alt. [Les: Good Tinder bios som får deg datoer]

# 4 Snakk om det med venner. Hvis du føler deg vondt og opprørt om å bli avvist av noen du elsker, ikke flask den opp. Dine venner er der for å lene deg på og hjelpe deg med å fornemme følelsene dine, for å gi deg trøst og å overbevise deg om at personen ikke er verdt tiden din!

Så sørg for at du snakker med folk om det. Ofte når du snakker det gjennom, føler du deg så mye bedre.

# 5 Gi deg selv en pause. Stopp å klandre deg selv og innse at det ikke er noe du gjorde, og ingenting du forandrer deg om deg selv, vil gjøre noen forskjell. Det er så lett å tenke "om jeg bare var litt tynnere" eller "hvis jeg ikke hadde sagt den dumme tingen", ville alt være annerledes. Men du må ikke forandre deg selv for noen andre - husk det! [Les: Smerten med å elske noen som ikke elsker deg igjen]

# 6 Unn deg selv. Når du føler deg vondt, husk å være snill mot deg selv. Gå for en massasje, lag deg selv en fin middag, kjøp de skoene du har øye i årevis. Å gjøre fine ting for deg selv, er sikker på å ta et smil tilbake til ansiktet ditt.

# 7 Avstand deg selv fra dem. For å komme over noen, få plass. Det er vanskelig, vi vet, men å legge litt avstand mellom dere to hjelper deg med å helbrede.

# 8 Gjør mange ting for deg. Lag masse tid for deg selv og gjør ting du alltid har ønsket å gjøre. Jo mer du oppnår og jo flere mål du treffer, desto bedre vil du føle deg selv.

# 9 Nyt enkeltliv. Husk at enkeltliv har sine fordeler også! Hvis du har brukt for lenge bolig på denne personen, har du sannsynligvis glemt at så prøv å trives, være mer selvstendig og nyt deg i din frihet! [Les: Enkelt for livet: Nyt turen og finn den underveis]

# 10 Bli sunn. Det kan være fristende å låse oss selv i husene våre og spise bøtter av is når de er opprørt. Gjør deg selv en tjeneste ved å spise sunt og trene. De føler-gode endorfinene gjør at du føler deg bra og har mye mer energi også.

# 11 Hold deg opptatt. Ikke vik deg i din elendighet, distrahere deg selv ved å holde deg så travelt som mulig, ta bare ting hver dag, men hold dem fullpakket, så vil du ikke ha tid til å stoppe og være ulykkelig uansett.

# 12 Tilbring tid med folk som elsker deg. Husk, bare fordi denne personen ikke føler det samme betyr ikke at det ikke er masse folk der ute som tror du er fantastisk! Fokuser på dem i stedet.

# 13 Ta opp meditasjon. Å gjøre noe avslappende og katartisk som meditasjon hjelper deg å frigjøre tankene dine og sette ting i perspektiv. Gi det et forsøk! [Les: 20 måter å fokusere på positive i livet]

# 14 Gå for lange turer. Noen ganger komme seg ut i naturen og tar i frisk luft gir deg et nytt perspektiv på ting. Langturer er en flott tid å tilbringe mulling ting over og øvelsen gjør at du har det bra også.

# 15 Lytt til oppløftende musikk. Ikke unn deg din tristhet ved å sette på alle de hjerteskjærende sporene. I stedet lage en spilleliste med sanger som går i gang, løft humøret og få deg til å føle deg bra. Spill det hver gang du føler deg trist.

# 16 Gjør noe dristig. Vær modig, ta på verden! Gjør noe som skremmer deg! Å gjøre noe dristig gir deg en ny følelse av mot og uavhengighet. [Les: 20 livsstilsendringer å gjøre i 20-årene for et bedre liv]

# 17 Syng ditt hjerte ut. Synger hjelper deg med å frigjøre noen av den pent opp følelsen, så selv om du ikke er den beste sangeren, bare gå for det!

# 18 Dance! Dancing er en annen føler god aktivitet der du virkelig rister ut alle følelsene du føler. Enten det er på en flott klubb eller i dine underbukser i stuen, hjelper dansen oss til å føle oss godt.

# 19 Vet det skjer med det beste av oss. Husk at du ikke er alene i dette, uansett hvor ensom du føler. Unreciprocated love skjer med de fleste, og nesten alle overlever det, så vær så trøst i det. [Les: 15 trinn for å håndtere smerten ved å elske noen du ikke kan ha]

# 20 Lær av det. Prøv å reflektere over din erfaring med uberørt kjærlighet og bruk den for å hjelpe deg med å ta bedre beslutninger og ha sunnere relasjoner i fremtiden.

# 21 Tillat deg selv å skade. Husk at det er greit å være trist til tider. Tillat deg å føle det, men bare ikke la det bli alt du gjør. [Les: 14 kraftige måter å unlove noen]

# 22 Vet du vil finne noen bedre. Du vil virkelig finne noen så mye bedre for deg og som gjør at du føler deg fantastisk. Prøv å huske dette og virkelig tro det, jo raskere du gjør jo før du kan fortsette.

Det er ikke nektet at uutviklet kjærlighet virkelig suger. Men uansett hvor vondt det er, vil du ikke føle denne måten for alltid. Husk at!

[Les: 11 overbevisende tegn du står overfor uberørt kjærlighet]

De aller fleste mennesker som opplever uutviklet kjærlighet, finner at når de er i stand til å gå videre, setter de pris på opplevelsen for hva det var, lærer av det, og finner ut at de ender en lykkeligere, sterkere og mer beriket person på grunn av det .

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar