7 unnervingly irriterende måter gutter kommer for sterke

Innholdsfortegnelse:

7 unnervingly irriterende måter gutter kommer for sterke
7 unnervingly irriterende måter gutter kommer for sterke

Video: 7 unnervingly irriterende måter gutter kommer for sterke

Video: 7 unnervingly irriterende måter gutter kommer for sterke
Video: Автомобильный кемпинг под дождем - идеальная автомобильная палатка 2023, September
Anonim

Fra ditt synspunkt kan du tenke at du er romantisk. Men fra hennes synspunkt er du skummel. Kommer du på vei for sterk?

Herrer, det er flott når du er spent på en jente * eller jenter *. Det er også fantastisk at du vil at de skal vite at du virkelig liker dem. Men det er måter å gå om å gjøre det, og det er måter du vil skru opp og skremme dem.

Vi liker alle å se livstidsfilmer og dateline-episoder, men det betyr ikke at vi vil være i dem! Det jeg mener er at ingen jente vil føle at de har en stalker, og selv om dere kanskje tror du er romantisk og søt, kommer du sannsynligvis til å bli så skummelt og altfor aggressiv.

De eneste tingene vi virkelig vil ha så langt som å være sterke går, er musklene og kaffen vår. Men når det gjelder hvordan du kommer til oss, vil vi sette pris på litt mer subtilitet. [Les: De 10 største dating turn offs for kvinner]

Flytter at kvinner finner for aggressiv

Ikke bekymre deg, det er ikke for sent å endre måten du nærmer deg drømmenes kvinne. Her er et par ting du kan gjøre for å kjøre henne bort med din sterke aura.

# 1 Ringer for mye. Ingen ønsker en helikopterforelder, spesielt når personen som er helikopter, ikke er foreldre i det hele tatt, men fyren som de liker. Eller begynner å like. Hvis du vil slå av jenta du liker veldig fort, er det en måte å gjøre det ved å ringe henne hele tiden.

Det er flott at du vil fortelle henne at du tenker på henne, men ringer her hver time i løpet av dagen, og etterlater cheesy talepost er ikke veien å vinne henne over. Jeg lover. [Bekjennelse: Jeg er en ny kjæreste som er for klossete og trengende]

# 2 Teksting for mye. Akkurat som du kan ringe for mye, kan du også teksten for mye. Ikke alle ønsker å skrive hele dagen hver dag. Du må la forholdet ditt bygge og vokse, som en bregne. Du kan ikke bombardere din forelskelse hvert minutt av dagen, snakke henne og spørre dumme spørsmål.

Dessuten, hvis hun har en dagjobb som krever at hun fokuserer, vil hun sannsynligvis ikke kunne svare. Og hvis hun ikke svarer på noen av de 100 teksten du har sendt, ta et snev. Og en chill pille. [Les: 22 bite-size tips om å ha mer suksess med kvinner]

# 3 Sende altfor mange bilder. Selfies er den nye mani, sikkert. Men det er ganske tydelig at jenter har en tendens til å ta mer selfies enn gutter. Ikke si at gutta kan ikke ta selfies, men det er en avslag når gutta sender altfor mange bilder av seg selv til jenter.

Vi ønsker å være de som føler seg veldig pen og sexy, vi ønsker ikke å føle seg som den som stadig prøver å komme med høflige komplimenter for å gi deg. Stopp å sende så mange selfies av deg selv om dagen. Det er litt rart.

# 4 Over-kompliment. Som kvinner elsker vi å bli fortalt hvor vakker vi er, og hvor sexy du tror vi er. Men hvis du begynner å fortelle jenta du liker hvor nydelig hun er hvert eneste minutt eller time på dagen, vil du ende opp med å høres ut som en ødelagt plate, og enda viktigere, det kommer til å høres ut som om du bare sier disse tingene fordi du tror det er det hun vil høre … Som hun gjør, bare ikke alle tiden. [Les: Hva menn tenker imponerer kvinner og hva egentlig gjør]

# 5 Ønsker å henge ut hele tiden. Som jeg har nevnt ovenfor, er relasjoner som en bregne. Du må vanne det sakte, gi det plass til å puste og så videre, for å la det vokse inn i den vakre planten som den er. Når du begynner å like en jente, er det flott at du to vil henge ut hele tiden, men du vil også sørge for at du ikke kveler henne og at du gir hverandre plass.

Ikke prøv å gjøre opp for tapt tid i løpet av dagen fordi du to har jobber, men i stedet planlegger å henge ut. Bare ikke heng ut hele tiden, eller ikke få henne til å tro at du er besatt av henne på den skumle måten, ved å prøve å fylle opp timeplanen med datoene dine. Det er ikke en sving på. [Les: 10 ting folk gjør det, få dem merket som en skummel fyr!]

# 6 Snakker om ekteskap. Jo, mange jenter har nok fantasert om å bli gift. Men det betyr ikke at de vil, spesielt hvis de nettopp begynte å dele deg. Vi hører alle disse historiene om to personer som faller forelsket i kjærlighet, og løper av til Las Vegas for å løpe. Men vi vet også hva som skjedde da Britney Spears gjorde det.

Punkt å være, ikke fortell jenta du liker at du vil gifte deg med henne innen noen uker med å kjenne henne, med mindre hun er gal som deg, da det bare vil skremme henne bort enda mer. Du kan synes at det, bare ikke si det for fort.

# 7 Viser uventet. Denne skal også kalles stalking. Hvis du begynner å dukke opp på kontoret eller leiligheten eller vennens hus fordi det er der hun fortalte deg at hun skulle bli det, er det ikke kult.

Det kan være romantisk en gang i en blå måne å overraske henne på jobb med lunsj, men sørg for at du ikke forveksler søte overraskelser med uventet irriterende overraskelser. Overraskende henne ved å bokstavelig talt dukke opp når hun allerede har laget planer, vil bare ende opp med å få henne til å tro at du er en stalker med et track record.Det er en fin linje mellom å være romantisk og søt, og å være en psycho stalker. [Les: Hvordan tenke som en kvinne og få jenta enkelt]

Hvis du noen gang har fått vennen din til å fortelle deg hvor mye de liker * og noen ganger selv elsker * en jente eller fyr i løpet av dager eller uker med å møte dem, tenk tilbake til hva din opprinnelige tanke var da de fortalte deg det. Du trodde sikkert at de hørtes gal, og fortalte dem å slappe av.

Du vil ikke være fyren som er kjent som den galne når hun snakker med vennene sine om deg. Du vil heller ikke være den hun går "godt" om når hun ser en ubesvart samtale og tekstmelding fra deg heller. Newsflash: â € œUGH!  € œ er definitivt ikke et kodeord for sexy, attraktivt og forholdsmessig materiale.

[Les: Den trinnvise veiledningen for å imponere en jente og vinne hjertet hennes]

Ikke ødelegge muligheten for å ha et godt forhold ved å slakte det i hjel med din aggressive tilnærming. Roma ble ikke bygget på en dag. Og heller ikke bør forholdet ditt være. Hvis du prøver å tvinge henne til å elske deg ved å være for i ansiktet ditt, er din spirende romantikk sikkert å smuldre.

Anbefalt: