8 Unladylike ting som de fleste menn elsker om kvinner

Kvinne så rettferdig? Kvinne så slem? Gjør menn faktisk kvinner som oppfører seg som menn? Sjekk ut disse 8 unladylike tingene menn faktisk elsker om kvinner.

Kvinner anses å være "fairer sex" sammenlignet med den skitne, brash og bølle mannlige arten. Dette skyldes et sett av uuttalte regler som dikterer oppførselen til en "proper" dame-regler som kvinner tilsynelatende er bundet til å følge.

Bildet av en ideell dame, som folk blir ledet til å tro, er en rettferdig, reservert og høflig å være i stand til å pooping, farting og lukter dårlig. Ideelle damer er også tenkt å være laget av bånd, sommerfugler og de fineste tingene i verden - ganske mye som Cate Blanchett i "Ringenes Herre."

Imidlertid er det moderne samfunnet langt fra den viktorianske epokeringen av tradisjonelle gammeldags. De forbigående århundringene, kombinert med innføringen av feministiske og liberale ideer, har formet hvordan folk ser hensiktsmessig kjønsspesifikk oppførsel.

Dette betyr at kvinner opptrer imidlertid de ser passende og blir ikke tenkt mindre for det. Heldigvis er det tider at menn finner noen av disse "unladylike" oppføringene attraktive og en forfriskende forandring fra den vanlige regjeringslærte dame.

Hva er disse tilsynelatende grungy atferdene?

Selv om menn ikke vanligvis elsker kvinner som handler som menn, er det noen flere "manlige" oppførsel menn synes attraktive i en kvinne. Disse inkluderer:

# 1 Gjør skitne DIY arbeid. Hvis du teller ut de vanlige tingene som kvinner gjør, vil du trolig høre det typiske, "shopping, få neglene mine ferdig, hengende ut med mine kjærester", slags respons, selv om det finnes utallige andre harmløse girlyaktiviteter som kan være inkludert . Øyeblikket du finner ut at en jente kan skinne en hjort hun nettopp har skutt med en Remington, føler du plutselig at det er trang til å be henne om å gifte seg med deg.

Vel, kanskje ikke, men damene burde vite at menn setter stor pris på det når kvinner er i stand til å gjøre DIY ting som å fikse eller modding en bil, sette opp et gjerde, ledningsdatamaskiner og andre aktiviteter som kan ødelegge neglene sine. [Les: 9 viktige vaner du trenger å lære å være mer uavhengig]

# 2 Å kunne håndtere sin alkohol. Shandy, cocktailer og toned-down alkoholholdige concoctions er de vanlige foretrukne drikkene til kvinner; bli for full med de sterke greiene kan gjøre dem støyende og unladylike. Menn har imidlertid forskjellige meninger når det gjelder kvinner drikker. Faktisk er menn ofte imponert over kvinner som ikke har noe konsept om en "drømmes drink" og mister martiniene til fordel for øl, bourbon og scotch.

# 3 Skryter høyt og stolt av det. I gamle dager ble damer lært at kjærlig latter er reservert for de mindre siviliserte tavernafolket, og bør erstattes av en falsk, godtmodulert fnise - med munnen din dekket selvfølgelig. Vel, dette kan være god oppførsel som passer til en formell middag, men for menn er ingenting mer attraktivt enn en kvinne som kan le hjertet hennes uten å være oppmerksom på risikoen for snorting. Ingenting høres mer vakkert ut enn en kvinnes naturlige og smittsomme mageslip. [Les: 15 kvaliteter menn hemmelighet ønsker i en kvinne de daterer]

# 4 Å være i stand til å sparke ass og forsvare seg selv. Vold er ut av spørsmålet når det gjelder en skikkelig dames oppførsel. Og når det er uunngåelig, forventes damer å finne en mann for å forsvare sine liv og ære, mens de krysser i hjørnet i horror.

Mens denne troen er antatt og uønsket sexistisk, har kvinner generelt en tendens til å unngå fysiske konfrontasjoner og ty til verbale spars. Det er en god godbit å finne en gal som er helt i stand til å slå skuret ut av en catcaller, som gjør ham til et sobbing vrak. Noen gang lurt på hvorfor Ronda Rousey er så attraktiv for mange gutter?

# 5 Å være i stand til å spise hva hun vil. Du vet hvordan kvinner pleier å spise mindre fordi de alltid ser på figuren deres? Og ikke bare det, de vil helst spise de kjedelige matvarer som du ikke ville ha tenkt på som spiselige i utgangspunktet * vi ser på deg, hvetegress *. Vel, skru det! Kyllinger som ikke skammer seg for å ubøyelig tåre i en biff av biff, eller ned et pund bacon i en sittende, er sexy.

Å være sunn er en ting, men å frata deg selv er en annen. Du kan fortsatt være sunn og setter pris på maten din. Stikker til et grønt diett mens skyldfølelse din kjæreste for å bli med er bare altfor urettferdig.

# 6 Å ha en ondskapsfull sans for humor. For hele deres eksistens ble kvinner generelt lært å være prim og riktig til enhver tid, og enhver form for utlandsk oppførsel er utænkelig og bør unngås. Kanskje det er derfor menn har typisk en større sans for humor og har ofte bedre karrierer i komedie. Du kan forstå hvorfor en kvinne som er villig til å hoppe over grensene til det feminine bildet av nåde for å få deg til å le, er automatisk en keeper. [Les: 10 måter å få en fyr til å le uten å dumpe seg]

# 7 Å være komfortabel med seksualitet. Ok, dette er et spesielt berørt emne for noen, men for å være presis, menn som kvinner som er åpne og komfortable diskuterer seksualitet. Hvordan kan det være unladylike? Det avhenger av hvilken type kultur du vokste opp i, men historisk ble det frynst på og unladylike for kvinner å diskutere seksualitet.Som et resultat ble deres seksuelle behov ofte ignorert, og forholdene ble belastet som et resultat.

Mens denne typen tenkning har ebbed litt i moderne tid, setter menn stor pris på det når kvinner er komfortable, åpent diskuterer hva de liker eller misliker om sex. Dette gjelder spesielt hvis du er i et forhold, da det er ganske viktig for par å være enige om sex.

# 8 Å være på forhånd med sine følelser. Fordi menn virkelig tror at begrepet kvinner som venter på fyren å spørre henne først, er totalt skit. Faktisk setter menn pris på å bli spurt noen ganger. Og så mye som det skjer, hater menn gissespillet de må spille når det gjelder hva kvinner vil, tenke og føle. Derfor er en kvinne som snakker hennes sinn og hensikter uten å være oppmerksom på sosial konvensjon, både attraktiv og beundringsverdig for menn.

Den moderne tidsalderen har medført mange endringer i hvordan hvert kjønn forventes å oppføre seg. Kvinner kan ha på seg jeans, og gutter kan definitivt gråte, til tross for hva The Cure vil ha deg til å tro.

[Les: 12 dårlige jentefunksjoner hver eneste mann ønsker desperat i sin jente]

Og kjønnsstereotyper blir fortiden til fortiden, som det fremgår av disse 8 "unladylike" -temaene som menn faktisk elsker om kvinner.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar