Unisex Nursery Décor: De raske løsningene du trenger å vite

Innholdsfortegnelse:

Unisex Nursery Décor: De raske løsningene du trenger å vite
Unisex Nursery Décor: De raske løsningene du trenger å vite

Video: Unisex Nursery Décor: De raske løsningene du trenger å vite

Video: Unisex Nursery Décor: De raske løsningene du trenger å vite
Video: Вяжем очень интересную, лёгкую в выполнении женскую (подростковую) манишку спицами. 2023, September
Anonim

Raske måter å skape et nyskapende barnehage om du har en gutt eller en jente - eller bare vil oppdatere pjokkens rom

Din dagbok er sprengning og din gjøremålsliste føles som det aldri blir gjort. Hva vil være babyens barnehage er fortsatt et uinspirerende ekstra rom (nå som du har gått tom for å skape en kjærlig håndmalert kaninmural) og uansett vet du ikke engang om du har en gutt eller pike. Slappe av. Våre inspirerende ideer for unisex planteskoler kan settes sammen i en enkelt ettermiddag (og det er ikke så mye som et hint av beige. Promise).

Main Pic Credit: Loupe Images

Velg en fet farge barneseng

En dristig barneseng i en primærfarge fungerer bra for begge kjønn, og legger til et slående fokuspunkt i et nøytralt rom. Vi hjerter Izziwotnot Skyline Cot (£ 299, amazon.co.uk). Du kan også legge til lyse detaljer med flerfarget lanterner og bunting. De vil skape en øyeblikkelig, barnevennlig følelse - og det nyfødte vil elske å se på dem når hennes syn utvikler seg. Besøk notonthehighstreet.com for et utvalg, som kan tilpasses. Eller bli kreativ og gjør noen!

Image
Image

Lag en funksjon

Funksjonsvegger og grafiske striper gjør et kjedelig boksrom til en baby boudoir med en forskjell. Plukk ut komplementære lakkskygger eller tapeter for å lage et utsagnsutseende. Hvis du ikke har tid til å dekorere, bare invester deg i en fargerik teppe.

Image
Image

Nye måter å gjøre nøytral på

Hvis du vil ha et beroligende, men quirky rom, hold deg til en palett av bleke farger, for eksempel grå, eggeskallblå og krem, sammen med tregulv og eklektiske møbler. Enkel bruk av bilder, for eksempel antikke kart (du finner et vell av etsy.com/shop/oldmapsandprints), svart-hvite fotografier og vintageutskrifter, legg til ekte sjarm til et pared-back-rom. (se hovedbilde øverst)

Det er OK å klare farger

Bland det opp og slå sammen farger sammen - tradisjonelle rosa og blå, brights og pasteller - for å skape et barnehage som gjør tradisjonen på hodet. Hold veggene og gulvet enkle, og bruk møbler for å legge til farger. Omkamp eksisterende stykker ved å legge til et lag maling, eller Ikea har to billige og fargerike barns intervall (Mammut og Stuva, ikea.com) som skaper den samme følelsen. Moderne kunstverk legger også til kant - bla på art.no for billige lerretskunst.

Image
Image

En All White Nursery

Ta babyens rom tilbake til grunnleggende, og begynn med hvite vegger og gulv som et tomt lerret. Legg til en enkel bærbar barneseng (£ 559, stokke.com) og vanlig tre eller hvite hyller. Fargen og karakteren til rommet kommer fra barnets leker og keepsakes, som samler seg etter hvert som hun vokser.

Image
Image

Veggart

Selv foreldre med null kunstnerisk talent kan forvandle et rom med vegg klistremerker. De er superlette å bruke, og kan fjernes uten oppstyr, ettersom babyen din vokser og hennes smak utvikler seg. Besøk mywallstickers.co.uk og nubie.co.uk. Planlegger du en unisex barnehage? Del dine tanker og ideer nedenfor

Anbefalt: