Girly ting: 22 utilsiktede ting du gjør at gutter elsker

Hva kan du gjøre for å bli lagt merke til og få din fyr til å gå gaga? Tilsynelatende, ikke mye. Her er 22 utilsiktet girly ting jenter gjør det kjører gutta vill.

Prøver å få en fyr til å legge merke til at du kan være vanskelig, uansett om du er singel eller i forhold til en. Å finne ut hva menn vil og like kan også være litt tøffe. Det er derfor kvinner går så langt for å se pen ut. Tross alt er gutta svært visuelle skapninger og blir raskere trukket til ting som er behagelige for øynene sine.

Men det vi ikke vet er det for gutta, det tar egentlig ikke mye å tilfredsstille dem. Bare det faktum at du er en kvinne er nok til å få dem til å legge merke til deg. Selv din girlieste girly side er nok til å smelte hjerter og få dem til å falle hodet over hælene.

22 girly ting som kjører dem menn vill og får dem til å elske deg

Les opp på disse overraskende, utilsiktede girly-tingene du gjør som kjører gutta gal over deg.

# 1 Wriggling ut av stramme klær. Du kan føle deg som en elefant som slingrer ut av din stramme LBD, men til mannen din, er du en avkledende gudinne. Måten du tar av klærne dine og shimmy ut av dem, kan være en viktig tur til gutta-spesielt når de kommer til å se hva du har på deg * eller ikke iført * under. [Les: 18 fysiske sving som vekker folk umiddelbart]

# 2 Crawling i senga. For gutter, kan hver liten bevegelse du gjør, bare virke så sensuell. Dette gjelder spesielt når du nærmer deg ham ved å krype inn i sengen ved siden av ham. Din feline trekk er nok til å få dem til å spinne.

# 3 Twirling håret ditt. Det er noe om det lange håret som får menns sanser på høyt varsel. Enten du drar på det, twirling det eller kjærtegner det, er det noe om det som menn finner søte og sexy.

# 4 Din parfyme. Kanskje det er menneskets dyrinstinkt, men å få et par av parfymen når du går forbi, kan de forlate dem, noe som gir deg et lustende andre blikk.

# 5 Din sjampo. Som med parfyme, kan noe som utilsiktet som din sjampo forlate folkene gal over deg. Lukter håret ditt er et viktig påslag, og du merker nok ikke engang det.

# 6 Din undertøy. Enten du har på seg Victoria's Secret, eller ditt hverdagssammenlignende undertøy, er det noe om synet av deg i undertøy som uheldigvis kan provosere din manns sinn og hans lysken. [Les: 25 ting finner guttene veldig sexy og attraktive når de ser en jente]

# 7 Gjør øyekontakt. Måten du gjør øyekontakt med, kan også gi dem exhilarated. Dette er spesielt tilfelle når du ser på dem og deretter kuber eller uskyldig ser bort.

# 8 Lukker øynene dine for et kyss. Menn elsker spesielt det når de lener seg for et kyss, og for det splitter andre, kan de se deg stolt og kysse dem med lukkede øyne. Det samme gjelder når de bryter kysset, og du lar øynene stå stengt i noen få sekunder, slik at du nyter følelsen - og de nyter akkurat hvor utsøkt du ser.

# 9 Puste langsomt ut. Det er også mer på et kyss som gjør fyrene på. Måten du puster ut et rystende pust etter et kyss, kan være nok til å kjøre dem lokalt. Det er som deres forsikring om at du liker dem og hva de gjorde, og de blir galne for det. [Les: Hvordan slå en fyr på og la ham være vanskelig med bare et kyss]

# 10 Kjører leppene dine. Lippene er en veldig sensuell kroppsdel. Enten det er en ny fyr eller mannen din som ser deg vesken dine lepper, spesielt når du konsentrerer deg, finner de alltid det varme og endearing.

# 11 Biter leppene dine. Det er en grunn til at leppebitning er en gammel form for flørting. Det er noe om det som får folk til å legge merke til deg. Og når du finner en fyr som stirrer på deg mens du ubevisst biter på leppene dine, kan du være sikker på at han har fine * eller friske * tanker om deg.

# 12 rødme. Menn finner rødme jenter for søte. Kanskje derfor ble pickup-linjer oppfunnet for å provosere den rosa gløden. Synet av deg rødme, spesielt hvis de forårsaket det, er så stort klapp på ryggen, og det gjør dem enda mer trukket til deg. [Les: 25 tips for å se veldig søt og smelte en manns hjerte uten problemer]

# 13 Strekk ut. Uansett om du er i matbutikken, når du kommer til pastaen, eller på en manns sted, prøver å nå den øverste hylle på skapet, tror det eller ikke, vil menn ta sin søte tid før de hjelper deg, fordi de beundrer utsikten. Utsikten over en kvinnes kropp, strukket ut, og perked opp-det er uimotståelig.

# 14 Arching ryggen din. Så, du ble sliten av å sitte i skrivebordet ditt, eller du vil bare ha en god strekning. For deg er det ingenting, men for gutter, er det alt. Synet av deg som bukker ryggen din, med ta-tasene påpeker, kan legge dem med alle hots for deg. [Les: 9 stygg måter å få dine bryster lagt merke til uten å se søppel]

# 15 Din fluttery fnise. At ærlig fnise som lyser ansiktet ditt, er nok til å bringe gutta til sitt lykkelige sted også. Ikke bare gjør det dem rolig, det gjør dem også mer tiltrukket av deg - spesielt hvis det er deres vitser du ler på.

# 16 Krympende øyne når du ler. Egentlig er det ikke bare lyden av latteret ditt.Det er også måten dine øyne krymper og smiler, som kan få folk til å svømme. Det viser at du har en god sans for humor, og du er trygg nok til å gi deg en god latter når du føler deg som den, hvilke gutter elsker absolutt. [Les: 12 ting gutta elsker absolutt i en jente utover opptredener]

# 17 Dressing up. Det er ikke bare synet på deg avklædning som kan bringe alle guttene til gården. Måten du får alle dolled opp og kledd på dem er også viktig. Gutter liker ideen om at du brukte tid og krefter for å se bra ut for dem, og de vil sette pris på hver tomme av det de ser så snart du går ut av din forfengelighet.

# 18 Ringer navnet hans. Enten du ringer ut navnet sitt i soverommet, eller hvisk det bare ubehagelig når du er ute i offentligheten, vil du finne gutter som elsker det. Selv noe som er så enkelt som å kalle dem ut for å hjelpe eller hilse på dem, er nok til å gjøre dem hemmelig giddy inni. [Les: 15 flotte måter å få en fyr til å bli gal over deg]

# 19 Ditt ville hår. Flipping ut håret eller til og med kaste det rundt kan være en stor slå på for gutter, også. Det er noe om det utrullede håret som er utrullert, som gjør at de vil tommere nærmere og kamme gjennom låsene dine.

# 20 Biter noe mellom leppene dine. Det er også noe sensuelt om hvordan du biter et halm eller en penn mellom leppene dine. For deg kan dette være en mannerism du er helt uvitende om, men ser på tvers av rommet, og du finner gutta drømmer stirrer på deg.

# 21 Bruk briller. Kanskje det er virkelig noe bra med å se geeky; gutta liker det når du bruker briller. Det kan også være fordi synet fremkaller lærer fantasier for dem.

# 22 Smilende. Det er ingenting som kan smelte selv de tøffeste guttahjerne, som et ekte smil. Viser glede, spesielt hvis de er de som forårsaket det, gjør menns hjerter bløt med stolthet fordi de også vil imponere deg og bli lagt merke til.

[Les: Den hemmelige kunsten å tiltrekke menn på en måte som de ikke bare kan motstå]

Du kan ikke være klar over det, men det er tonnevis av girly ting du utilsiktet gjør som slår gutta på. Bare å være din søte, flisete selv er nok til å få dem til å legge merke til - og når du slipper ut den lille vixen i deg ... vel, har du dem i håndflaten din.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar