20 Ubestridelig sanne grunner til at jeg elsker deg

Er du i et forhold til noen du elsker intenst, men du har ingen anelse om hvordan du sier det? Finn de rette ordene med denne listen! Av Philip Hegarty

Du er en av de heldige menneskene som har møtt den perfekte samarbeidspartneren, den personen alle andre ønsker at de kunne finne og har ønsket siden den dagen de var gamle nok til dato. Du vet at du elsker dem, du har en god ide hvorfor, men du har aldri vært i stand til å uttrykke det riktig. Ikke bekymre deg. Det er et vanlig forbrytelse for folk som blir gjengitt målløs av den de elsker.

Hvordan kan du uttrykke din kjærlighet til din elsker?

Det er utallige måter å fortelle noen du elsker dem. Hvis du ikke finner de riktige ordene som skal brukes, er det noen ideer. Du kan til og med bruke dem når du komponerer dine løfter!

# 1 Du er min beste venn. Uansett hva situasjonen, hvor vi er, det vi gjør, kan vi dele alle våre dyrebare øyeblikk sammen, like mange venner som elskere, gi all den støtte og omsorg som gode venner alltid gjør.

# 2 Du aksepterer meg for hvem jeg er. Vi er alle forskjellige på så mange måter, og jeg er ikke noe unntak. Men mens andre har forsøkt å forandre meg, for å prøve å få meg til å passe sine personlige forventninger, godtar du meg alltid for hvem jeg er og elsker meg for å være den personen.

# 3 Du gir de beste knuter og klemmer. Når ting går galt, og bare litt stillhet og en kjærlig klem vil gjøre, er du alltid der med en varm og støttende klem for å få alt til å virke så mye bedre.

# 4 Du liker å se på samme TV-serie. Vi begge gråt sammen da Adriana ble drept i Pine Barrens. Vi så i ærefrykt da Walt tok ut meten med sine kjemievner. Vi lo da Piper lagde et par tøfler fra sanitære håndklær. Du elsker å dissekere tomten og karakterutviklingen så mye som jeg gjør, og du kan sitte med meg når vi diskuterer minutiae av det til de små timene om morgenen.

# 5 Du liker samme musikk som jeg gjør. Vi kan stå opp sent på en søndag morgen, slå på melodier og boogie oss gjennom å lage frokosten, uten at noen av oss blir opptatt av hva som spiller og prøver å erstatte det med noe annet.

[Les: 25 virkelig romantiske ideer for å gjøre din kjæreste smelter]

# 6 Jeg elsker øynene dine. Når jeg holder deg, ligger ved siden av deg, ser på deg over rommet, eller uansett situasjonen, ser jeg den virkelige deg der ingen andre vet - den virkelige du som forteller meg med dine øyne at du elsker meg så mye som jeg elsker deg.

# 7 Du gir meg plass når jeg trenger det. Noen ganger trenger vi alle litt tid til oss selv, å tenke, å drikke, til potter, å feste, å se gamle venner og lage nye. Noen partnere vil være sjalu av tid brukt i andres selskap, men du oppfordrer meg alltid til å ta så mye tid som jeg trenger utenfor forholdet til å utforske min individualitet.

# 8 Du gir meg støtte når jeg trenger det. Livet skaper mange prøvelser for oss, og noen ganger kan det være vanskelig å takle den merkelige uventede kurvekulen eller hånden, men du er alltid der for å plukke meg opp og gi meg all den støtten jeg trenger for å gjøre det til den andre side.

# 9 Jeg elsker din holdning til mine venner og familie. Du er aldri possessiv av min tid, og du forventer ikke at jeg skal slippe alle de vennene jeg hadde gjort før jeg møtte deg, heller ikke begrenser du min tid med dem. Enda enda viktigere, skaper du aldri spenninger i familien min. Du behandler dem alltid med respekt og gjør ditt beste for å vise dem at jeg har gjort det beste valget av partner som jeg muligens kunne.

# 10 Du får meg til å føle meg attraktiv. Det er aldri et øyeblikk når et kompliment ikke går forbi dine lepper, heller ikke et sekund når du ikke er ivrig etter å dele med meg din gode mening om mitt utseende og utseende.

[Les: 12 ting glade par snakker om å bli nærmere]

# 11 Du støtter mine ambisjoner. Aldri ville du underholde tanken, for selv de aller fleste sekunder, for å fortelle meg at jeg er urealistisk eller dum. Alt du kan gjøre, enten gjennom hyggelige ord eller oppmuntrende handlinger, vil du gjøre for å hjelpe meg å gjøre drømmene mine til virkelighet.

# 12 Du hører på meg. Noen ganger er alt jeg vil gjøre, rave og rant, noen ganger for å helle hjertet mitt, noen ganger for å dele en god idé eller en tanke. Hver gang du legger ned det du gjør, må du sette deg og åpne dine ører og hjerte til meg - aldri trivialisere eller belittling hva jeg kanskje må si.

# 13 Du får meg til å le. Ikke for ingenting sier de at latter er den beste medisinen. Når jeg føler meg nede, er du alltid klar til å hoppe inn i affrayet og avvæpne mine negative følelser og svarte tanker med et stakkars vitt og lekfullt ord. I løpet av kort tid har du meg til å le sammen og sette mine bekymringer og woes bak meg.

# 14 Måten du forsvarer meg på. Aldri har det vært en alliert alliert i møte med motgang, og når angrepet begynner, uansett hvilken form det tar, hopper du alltid til min side for å forsvare meg og hjelpe meg med å beseire lovbryteren.

# 15 Måten vi sier ingenting i det hele tatt. Sangen sier det så bra, og vi kan egentlig bare sitte der i absolutt stilhet, tapt i våre tanker, se nærmere på avstanden eller kramme og kysse, komfortabelt og rolig, og uten et enkelt tidspåfyllende ord som noensinne trenger å bli sagt.

[Les: 12 enkle måter å holde intimitet i live i et forhold]

# 16 Din hengivenhet. Når vi er sammen, blir vi tapt i hverandre.Jeg spenner hver gang til hendene på meg - om jeg holder hånden min, styrer armen min eller legger vekt på et punkt med fingertuppene - og jeg setter pris på historien din kroppsspråk forteller om din tillit til vårt forhold.

# 17 Din styrke med overbevisning. Du venter aldri eller feiler, og når de store beslutningene kommer, er du klar til å gjøre dem. På samme måte lever du hvert eneste trinn i livet ditt i henhold til et strengt etisk sett med prinsipper, etterfulgt av dem uten kompromiss eller gjennomførbarhet.

# 18 Du tar alltid tid for meg. Uansett hva annet som kan skje i livet ditt, uansett hvor opptatt eller manisk ting blir, får du alltid tid til meg. Du vil sette alt på vent og vise meg at i listen over prioriteringer er det ingenting høyere.

# 19 Du kommuniserer med meg. Kommunikasjonslinjer er alltid åpne. Enten du har en diskusjon om en aktuell nyhetshistorie, utarbeider husholdningenes økonomi eller snakker over et familieproblem, er du alltid villig til å bidra og delta. Selv når det oppstår argumenter, viser du din vilje til å møte halvveis og komme til et kompromiss slik at vi kan komme tilbake til vår tidligere tilstand av lykke på så kort tid som mulig.

# 20 Måten ditt smil løfter mitt hjerte. Trenger jeg å si mer? Uansett hva dagens stress, uansett hva som bekymrer meg, plager mine tanker, et av smilene dine jakter bort skyene og løfter kjærligheten som jeg føler for deg, akkurat tilbake til overflaten der den tilhører.

[Les: 10 søte måter å si «Jeg elsker deg» til noen spesielle]

Det er greit å låne andres ord når du forteller din partner hvor mye du elsker dem. Når ordene kommer fra deg med oppriktighet og overbevisning, er det alt som virkelig betyr noe. Så aldri nøl med å uttrykke kjærligheten mot din partner med disse romantiske linjene!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar