Ubetinget kjærlighet: 12 måter å vite om du har følt det før

Innholdsfortegnelse:

Ubetinget kjærlighet: 12 måter å vite om du har følt det før
Ubetinget kjærlighet: 12 måter å vite om du har følt det før
Anonim

Når det gjelder hjertesaker, er ubetinget kjærlighet det mest etterspurte. Vi vil alle ha det. Men hvordan vet du om du har følt det før?

Denne typen kjærlighet er ulik alle andre. Du kan ha det med venner, familie og en romantisk partner. Men ubetinget kjærlighet kan være vanskelig å se om du ikke vet hva du skal se etter. Og til slutt, det er det du burde ha en overflod av hvis du vil leve lykkelig.

Men det er ikke så lett å vite når du har det. Denne typen kjærlighet er ikke den typen som fyller magen med sommerfugler. Vanligvis er det usynlig, og du vet ikke at det er der før noe stort skjer i livet ditt.

Alle de forskjellige typer kjærlighet

Ja, det er mange forskjellige typer kjærlighet der ute. Du kan ha romantisk kjærlighet, søsken kjærlighet, vennlig kjærlighet og kjærligheten du har for de du var en gang i romantisk kjærlighet med. Dette kan alle være litt forvirrende, men sjansen er, du har følt hver av disse typene før.

Og ubetinget kjærlighet gjør definitivt også listen. Poenget er at det ikke bare er en eneste form for kjærlighet, og du har heller det, eller du gjør det ikke. Hver eneste person har minst en type kjærlighet i livet. [Les: De 10 typer kjærligheten du vil oppleve i livet ditt]

Hvordan å vite om du har følt ubetinget kjærlighet og sporene det etterlater seg

Hvis du virkelig vil vite hva ubetinget kjærlighet er, ikke se lenger. Her er alle de forskjellige måtene du kan fortelle om du har følt ubetinget kjærlighet og hvilke egenskaper du skal se etter for å være sikker på at det er denne typen kjærlighet.

# 1 Du føler deg elsket. Dette kan virke åpenbart, men høre meg ut. Når noen elsker deg ubetinget, vil du bare føle det. Du trenger ikke dem til å fortelle deg hvor mye de bryr seg om deg. Du vet allerede.

Å elske ubetinget har mye å gjøre med handlinger mer enn hva noen forteller deg. Derfor, hvis du føler deg elsket og brydde seg om bare ved handlinger fra noen andre, er det sannsynligvis ubetinget kjærlighet.

# 2 Du føler deg respektert. Respekt er en stor del av ubetinget kjærlighet. Når noen ikke bare elsker deg dypt, men også respekterer deg til ingen ende, er det den virkelige kjærligheten. Det er det du vil ha ute av kjærlighet, og det er akkurat hva ubetinget kjærlighet er. Det er en dyp respekt for noen i tillegg til den komplekse følelsen av kjærlighet. Hvis personen i livet ditt som elsker deg også respekterer helvete ut av deg, så er det ubetinget. [Les: 14 måter å respektere deg selv og kjenne deg selvverdighet]

# 3 Du føler deg aldri dømt. Manglende dømmekraft er lett en av de største tingene som indikerer ubetinget kjærlighet. Hvis du tror du er forelsket, og at partneren din elsker deg ubetinget, men du fortsatt føler deg som om du blir dømt når du snakker om noe litt annerledes, er det ikke ubetinget kjærlighet.

Du bør aldri føle seg dømt, ikke hvis du er elsket betingelsesløst. Det betyr det. Noen elsker deg uansett forholdene. De dømmer ikke hva du gjør eller de tingene du liker.

# 4 Du kan være sårbar enkelt. Dette har mye å gjøre med ikke å bli dømt. Fordi du ikke dømmes, kan du enkelt la vakt og være sårbar. Du har aldri lyst til å gjemme hvordan du føler. Hvis du trenger å bryte ned, kan du bryte ned.

Du vet at det er ubetinget kjærlighet når noen er der for å støtte deg, og de forstår at alle trenger øyeblikk til å være sårbare. De respekterer ditt sårbarhet i stedet for å bli slått av av den. [Les: 13 tegn som viser at noen er følelsesmessig modne]

# 5 Du spør aldri en persons kjærlighet til deg. Hvis du vil vite hva ubetinget kjærlighet er, er det ikke spørsmålstegn ved hvorvidt noen elsker deg eller ikke. Det er ingen tvil om at de gjør det. Du vil aldri føle seg tvunget til å spørre dem om de elsker deg betingelsesløst. De vil ganske enkelt kunne vise deg at de gjør det.

# 6 Du kan fullt ut være deg selv. Siden det ikke er en dom som kommer fra den personen som elsker deg, kan du være helt selv. Du føler aldri behovet for å skjule bestemte kvaliteter eller quirks fra personen.

Siden de elsker deg ubetinget, vet du at, uansett hva, de vil fortsatt elske deg på slutten av dagen, uansett hvor rart du er. Den følelsen er hva ubetinget kjærlighet er. [Les: Hvordan være komfortabel med å være deg selv]

# 7 Du føler et enormt nivå av komfort. Hvis du noen gang har følt deg så komfortabel med noen at det er som om de er en utvidet del av deg, er det ubetinget kjærlighet. Du får denne virkelig dyppudde følelsen av avslapning og komfort når de er rundt.

Det er som om de alene er ansvarlige for å gi deg dette nivået av komfort. Dette er et stort tegn på ubetinget kjærlighet fordi du kommer til å slappe av i deres kjærlighet. Du er ikke bekymret, du er ikke dømt, du er bare elsket.

# 8 Din tillit er super solid. I utgangspunktet har du bare ikke tillitsspørsmål. Ubetinget kjærlighet er langt den sterkeste. Når du har det, er det aldri noen tillitsspørsmål mellom to personer. Kjærligheten din partner gir deg og viser at du er over nok til å føle deg trygg i forholdet ditt. [Les: 10 signerer personen du er med fortjener din tillit]

# 9 Du vet om du setter opp, du vil bli tilgitt. Tydeligvis kommer dette med litt wiggle room. Hvis du jukser på noen, må du vite at du aldri får tilgitt selv om de elsker deg ubetinget. De kan fortsatt elske deg og forlate deg.

Men du vet at tilgivelse er en stor del av forholdet ditt. Hvis du gjør en feil, kan du komme igjennom det og bli tilgitt fordi de vil elske deg uansett hva.

# 10 Du har og gjenkjenner feil, men de ser ikke ut til å ha betydning. Vi er alle feil. Ingen er perfekte. Når det blir sagt, vet du at det er ubetinget kjærlighet når disse tingene bare ikke betyr noe. Manglene er kjent og anerkjent, men de gjør ingen forskjell i hvordan noen føler om deg.

# 11 Du kan vise frykten fritt. Siden du vet at du ikke vil bli dømt, og du kan faktisk tillate deg å være sårbar, kan du også vise dem din frykt. Du kan gå til dem med frykten din uten å føle deg som om de kommer til å tro at du er dum for dem. Faktisk vet du at de bare ser deg som sterkere for å ha møtt dem. [Les: 9 måter å overvinne frykten for å miste noen du elsker]

# 12 Noen ganger skjuler det seg hvor mye noen bryr seg om deg. Dette er virkelig den største følelsen av ubetinget kjærlighet. Noen ganger kan vi bare ikke tro at noen bryr seg om oss så mye. Vi føler oss så elskede og respekterte at det virker som et mirakel.

Det er så ubetinget kjærlighet, det er så sterk det er. Noen ganger kan det føles galt hvor mye noen virkelig kan elske deg fordi kjærligheten er ubetinget stor.

[Les: 15 måter ekte kjærlighet setter seg bortsett fra resten]

Hvis du har følt alle de ovennevnte ting, så vet du hvilken betingelsesløs kjærlighet føles. Noen som elsker deg på alle måter, uansett hva som er noen som elsker deg ubetinget.

Populært emne