Utilgjengelige menn: Hvordan gjenkjenne dem og unngå hjertesmerter

For å unngå at hjertefallet faller for utilgjengelige menn, er det her å gjenkjenne når en mann er utilgjengelig, og hva skal jeg gjøre om det faller for en.

Menn kan være utilgjengelige på flere måter enn en. Det er de som er bokstavelig talt utilgjengelige fordi de har en partner, og de som bare er følelsesmessig utilgjengelige, som på mange måter kan bli enda verre.

Å lete etter tegn tidlig er en god måte å beskytte deg mot å bli skadet. Å være i et forhold hvor du gjør alt å gi og ikke få noe tilbake i retur kan være utmattende, for ikke å nevne ødeleggende.

Hvordan finne tegn på utilgjengelige menn

Se opp for skiltene som du kanskje danner inn i utilgjengelig territorium. Hvis du legger merke til ett eller til og med noen få av disse telltale tegnene, så er det sannsynligvis en god ide å spørre om det egentlig er verdt det i det lange løp.

# 1 Han har en kjæreste eller er gift. Menn som allerede er i relasjoner er vanligvis helt utenfor grenser. Men det kan være grunner til hvorfor du har startet et forhold med en.

Hvis du vet at en mann allerede har en partner når han kommer med deg, vet du at han er villig til å jukse på noen som han har gjort en viktig forpliktelse til. Uansett hvilken unnskyldning han har for det, spør deg selv om du virkelig vil være med noen som det, og selv om han bryter med seg, hvordan kan du virkelig tro på ham selv? [Les: Hvordan komme over tillitsspørsmål i forholdet ditt]

# 2 Han er nylig separert. Alle trenger plass etter et forhold, og dette gjelder både menn og kvinner. Hvis du dykker rett inn i det neste forholdet, prøver du rett og slett å plåse sårene fra din oppbrudd uten å tenke klart.

Hvis du møter en mann, liker du som nylig har kommet ut av et seriøst forhold, uansett omstendighetene kan være, la ham helbrede en stund. Hvis forholdet er verdt å forfølge, vil han fortsatt være rundt etter at han er helt over sin eks. [Les: 15 rebound forhold tegn å passe på]

# 3 Du er i et uendelig langdistanseforhold. Langdistanseforhold er veldig harde. Hvis du er i en, vet du sannsynligvis dette allerede. De fleste i langdistanseforhold fortsetter å jobbe på dem fordi de vet at det vil være en utbetaling på slutten. Du kan ikke være sammen nå, men i fremtiden vil du gjenforene og det vil bli lykkelig og fantastisk.

Hvis mannen din ikke har noen intensjon om å komme nærmere deg, og det er gledelig å holde ting som de er på ubestemt tid, må alarmbellsene dine begynne å ringe. [Les: Kan langdistanse kjærlighet overleve avstanden?]

# 4 Han har en nær kvinnelig venn til hvem han forteller alt. Menn og kvinner har lov til å være venner, sikkert. Men det er ikke noe mer foruroligende enn en bestemt kvinne som synes å være konstant rundt, ler på private vitser med mannen din, kaller ham med sitt spesielle kallenavn, og så videre.

Hvis, når du foreslår at de kanskje skal tilbringe litt mindre tid sammen, blir han defensiv, han er klart ikke villig til å sette dine * rimelige * behov først. Hvis dette er tilfelle, må du lure på om han noen gang vil. [Les: Er fyren beste venner, ikke noe annet enn problemer for jenter?]

# 5 Han snakker for mye om sin eks. Det er ingenting galt med å dele historier om tidligere relasjoner med din nye partner. Vi har alle fortid, og fra tid til annen kommer exes til å kaste opp. Du kan også støte på dem nå og igjen.

Men hvis mannen din ikke kan slutte å snakke om sin eks, enten positiv eller negativ, er han tydeligvis ikke over henne og trenger å jobbe gjennom det før han virkelig kan åpne seg for deg. [Les: 13 hemmelige tegn kjæresten din er ikke over hans eks]

# 6 Han stoler for mye på sin mor. Å ha et nært forhold til din mor er en ting og kan til og med være et attraktivt trekk i en mann. Men å være en stor mamma gutt, derimot, er det ikke.

Hvis partneren din fortsatt lever med henne / får vasken gjort av henne / ringer henne til råd om alle små saker, må alarmklokkene begynne å snakke i hodet med en gang.

Du ønsker ikke å leve livet ditt etter hva hans mor mener er best for ham, og sjansen er, hun vil heller ikke godkjenne deg heller! Hvis han ikke er villig til å stå på egne føtter, så er det på tide å si farvel.

# 7 Du kan ikke nå ham. Hvis du aldri kan få tak i ham på telefonen, hvis han er uklar om hvor han er, eller er umulig å lage planer med, er han nesten absolutt en utilgjengelig mann.

Du vil ikke kaste bort din dyrebare tid jage etter en fyr som tar to uker å svare på en enkel tekstmelding, gjør du? Sannheten er at hvis han var det i deg, ville han gjøre en innsats for å komme i kontakt. Så grøft ham og finn noen som vet hvor mye du er verdt. [Les: Hvorfor hater menn å snakke i telefonen?]

# 8 Han holder deg ut av viktige deler av livet. Uansett unnskyldninger gjør han ikke for å introdusere deg til sine venner, familie eller arbeidskollegaer, de er bare ikke gode nok. * Ok, hvis det bare har vært en uke, vil du kanskje gi ham litt mer tid på denne *.

Men hvis du har vært dating en stund, men alle datoene dine har vært bare for dere to, kan det være at han ikke er villig til å involvere deg fullt ut i livet hans.

# 9 Han ønsker ikke å være involvert i viktige deler av livet ditt. Hvis du har invitert ham til å møte din familie og venner utallige ganger, har han likevel alltid synes å finne en grunn til ikke å gå, det kan være at han rett og slett ikke vil bli så følelsesmessig involvert i de områdene i livet ditt.

# 10 Han tror sex er kjærlighet. Hver gang du prøver å bli mer intim med ham følelsesmessig, ender du med å ha sex. Det er rart, ikke sant?

Hvis hver gang du har en samtale som blir følelsesmessig, finner du plutselig deg selv lidenskapelig på stueetasjen, så det kan være at han bruker sex som en unnvikelsesteknikk, slik at han ikke trenger å tenke på sine følelser .

Mens du får masse action, kan det være bra først, det blir en tid da dette begynner å føle seg deprimerende og isolerende. [Les: Har det noe om du elsker eller har sex?]

# 11 Han forteller deg. Ofte kan menn være veldig ærlige om deres følelsesmessige utilgjengelighet, men da opptrer på en måte som tyder på det motsatte.

En mann som forteller deg, "Jeg vil ikke ha et forhold," men er fortsatt mer enn glad for å ha sex med deg, ha morgenkokker og holde hånden din på gata, er bare å leke med deg.

Han vil ha det beste fra begge verdener, men er ikke klar til å begå. Så hvis engasjement er det du vil, så er han ikke den rette mannen for deg akkurat nå.

# 12 Han er følelsesmessig kald. Hvis han sliter med sine følelser, blir det åpenbart. Han vil slå seg ned, bli defensiv og vise liten empati når du blir lei deg selv. Hvis han ikke kan vise deg at han bryr seg, er det bedre å komme seg ut av det og finne noen som kan. [Les: 6 sikkert tegn han vil aldri være i et forhold med deg]

Utilgjengelige menn bringer sjelden deres "spesielle" damer alt annet enn hjertesorg. Så hvis du tror at du er med en utilgjengelig mann, må du bestemme om han virkelig er verdt din tid og krefter. Hvis han ikke forstår hans følelser, hvorfor la han leke med deg?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar