Storbritannia feirer National Baby Swimming Week

Den andre noensinne National Baby Swimming Week finner sted fra 16.-22. Oktober, og som tusenvis av små tar sjansen over hele Storbritannia, sprer Water Babies ordet på fordelene med baby svømming.

Fordelene med baby svømming

Babysvømming har vist seg å ha en rekke fysiske, mentale og følelsesmessige fordeler, for eksempel:

  • Oralt uttrykk: En studie fra Griffith University fant at da de begynte på skolen, ble barn som hadde vært på strukturerte svømmeklasser i de tidlige årene funnet å være foran sine ikke-svømmende jevnaldrende.
  • Selvtillit: En studie av en tysk idrettshøyskole i Köln fant at svømming av babyen økte tilliten og stimulerte positive følelser hos barn.
  • Styrke og koordinering: En studie i Köln fant at svømming i ung alder forbedret barns styrke og koordinering betydelig.

Hvordan Vann babyer svømme leksjoner kan hjelpe

Svømmeskolen undersøkte sine klienter og fant at 92% av deres tidligere svømmere, nå i alderen 7-11, kan svømme 25m uten hjelp, sammenlignet med 55% av den nasjonale befolkningen.

Det ble også funnet at 91% av de tidligere vannbårne svømmere i alderen 7-8 er fysisk aktive i minst 60 minutter om dagen, i forhold til nasjonalt gjennomsnitt som sier at bare 51% av barna er fysisk aktive i minst 60 minutter en dag

Så hva venter du på? Ta sjansen til denne nasjonale baby svømmepiken og få den lille du registrert deg på svømmeklubber i nærheten av deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar