UFC welterweight Johny Hendricks på en Chris Weidman super kamp

UFC welterweight Johny Hendricks på en Chris Weidman super kamp - øVELSER 2023
UFC welterweight Johny Hendricks på en Chris Weidman super kamp - øVELSER 2023
Anonim

MF: Hva gjorde du av UFC mellomvektsmester Chris Weidman og sa at han ikke var interessert i en superkamp med deg lenger nedover linjen fordi han er fysisk for stor for deg?

JH: Alle jeg kjemper er større enn meg - jeg er en av de kortere gutta i divisjonen min. Jeg uttrykker interesse for å bekjempe ham, og det er sannsynlig at jeg vil finne det vanskeligere å kutte til 77kg veltervektskampvekten etter hvert som jeg blir eldre. Jeg går rundt på ca 84 kg, midtvektskampvekten - så det virker sannsynlig jeg Jeg vil ende opp med min handel i divisjonen hans. Derfor kastet jeg det der ute. Jeg må komme igjennom mange gode gutter i veltervekt divisjonen først, men det er ikke et stort fokus for meg akkurat nå.

MF: Du har en punch knockout effekt. Er det nede på teknikk eller noe du har utviklet i treningsstudioet?

JH: Det er en kombinasjon av begge. Gud velsignet meg med mye rå makt, men det er også på grunn av år med bryting (Hendrix var en dobbel NCAA wrestling champion), som handler om å være eksplosiv. Den andre fordelen med min brytningsbakgrunn er at hvis jeg savner med et slag, kan jeg raskt overgå til en takedown.

MF: Du går rent barbert mellom leirene, men vokser et fullt skjegg når du begynner å trene for en kamp. Hva skjer med det?

JH: Den første dagen jeg starter en treningsleir jeg barberer, så la mitt skjegg vokse ut for resten av tiden, og jeg blir klar for en kamp. Det tjener som en visuell påminnelse om at jeg jobber mot et mål, og at jeg trenger å trene hardt og holde på poeng med kostholdet mitt. Etter kampen jeg barberer, vinner eller mister, for å betegne det harde arbeidet er gjort.

MF: Må du slå GSP - Hendricks tapt under tittelkampen deres på UFC 167 i november 2013 - å føle deg fornøyd med det du har gjort på veltervekt?

JH: Nei. Glem meg ikke, hvis han kommer tilbake, vil jeg gjerne kjempe ham igjen, men jeg må skape en arv som ikke er avhengig av ham.

MF: Hvem ville du si er den vanskeligste hitteren du noen gang har kjempet

JH: Å være på mottakersiden av TJ Grant knær var ganske smertefullt. Og Josh Koscheck og Robbie Lawler slår med ekte kraft - veltervekt divisjonen har noen store hitters akkurat nå.

MF: Har du en favorittoppsett for din berømte venstre krok?

JH: Nei. Jeg kaster bare den, og kombinasjoner som fører inn i den, spontant i løpet av en kamp. I oktagonen får du mer suksess ved å være fleksibel og la kroppen din reagere på en situasjon i stedet for å kle seg til et mønster.

MF: Hvem er det største prospektet i laget ditt - Team Takedown?

JH: Chris Feist - vår lette - er en av dem. Han har stor jiu-jitsu og slår og jobber veldig hardt. Uansett stor kampanje han går inn, vil han gjøre det veldig bra.

MF: Når du er på strenge diett, hva er den ene tingen du spiser som gir deg ekte komfort?

JH: Hjortbiff, som er fullpakket med protein og veldig ømt, og egg fra kyllingene holder jeg hjemme. Det er utrolig hvor annerledes et vanlig egg fra matbutikken og eggene jeg får hjemme smaker. Mine er mye mer smakfulle - organisk er veien fremover.

For mer informasjon om UFC vennligst besøk UFC.com hvor du også kan registrere deg for den digitale plattformen UFC Fight Pass og se all action fra UFC-hendelser fortid og nåtid

Populært emne