UFC 144 - Rampage Jackson intervju

UFC 144 - Rampage Jackson intervju - øVELSER 2023
UFC 144 - Rampage Jackson intervju - øVELSER 2023
Anonim

Du kjemper Ryan Bader denne helgen. Hvordan ser du at kampen går ned? Jeg ser meg selv slå ham opp. Jeg er klar for det. Det er tre fem-minutters runder, og jeg har trent i tre seks minutters runder, så jeg er klar til å gå.

Du er mye mer erfaren enn Bader - du har kjempet nesten alle i den lette, tyngre delen. Tror du det skal hjelpe?Jeg vet ikke. Fortell meg. Tror du det kommer til å hjelpe? Det hjalp meg ikke mot Forrest [ Griffin, til hvem Jackson mistet den svette tyngde tittelen på UFC 86 i 2008].

Du har kjempet (og mistet for) den nåværende lette tungvektsmester Jon Jones. Hva ville din gameplan være hvis du fikk et nytt skudd mot ham?Jeg tror du må ta ham på en eller annen måte, få ham på ryggen, bakken og pund ham. Jeg tror ikke han har en flott hake. Jeg tror noen fort kan motvirke ham, slå ham med et stort skudd eller en haymaker.

Du kjemper i den første UFC Japan-hendelsen siden UFC 29, og du har sagt før at du virkelig liker landet. Hva er det som drar deg til det?Det er et flott land - folkene er flotte, fansen er flotte. En fyr, min største fan, ba meg om å presse på ham, så jeg presset ham og slengte ham. Neste gang jeg så ham, fant jeg ut at jeg hadde brutt ankelen hans. Jeg var som, 'Jeg er så lei meg,' og han skulle, 'Nei, det er det beste som noen gang har skjedd med meg'. Han hadde denne vakre kjæresten, og han lot meg kysse henne. Han er min første fan. Han har en annen kjæreste nå, skjønt.

Du har også kapitalisert på din berømmelse ved å være med i den siste A-Team-filmen som BA Baracus. Er det noen andre ikoniske tegn du vil spille på den store skjermen? Luke Cage, tegneserien karakteren. Han er som en svart Superman og han har stilen min, han har en kjede. Og han er som meg - han liker å bli betalt. Visste du at? At Luke Cage liker å bli betalt?

Det ringer en klokke … Ikke lyv, det visste du ikke. Også, hvis de noen gang remade Blad, Jeg skulle gjerne vært Blad.

Har du møtt Wesley Snipes? Han er en stor fan av kampsport. Ja, jeg har møtt ham et par ganger, han er en kul fyr. Jeg bryr meg ikke om han ikke betalte sine skatter, han er kult.

Tilbake til lørdag kveld og Henderson / Edgar, en stor tittelkamp i de lette divisjonene. Noen spådommer? Jeg liker ikke å gjøre spådommer. Jeg synes det er respektløst for krigere. Jeg er en fighter - jeg ser på det litt annerledes. Hvis jeg gjør en prediksjon, er det som om jeg er nede på en fyr. Jeg kjenner begge gutta, og de er begge gode gutter, flotte jagerfly. Jeg vil ikke at noen av dem ikke skal bli betalt. Jeg forutsier en spennende kamp, det er alt jeg forutsier.

Kan du lage en prediksjon for din egen kamp?Alt jeg sier er: bruk toalettet, få snacks, få det du trenger for å bli ferdig før kampen starter. Det kommer til å bli en spennende kamp, og jeg vil ikke at noen vil savne noe av det. Jeg er klar til å gå hardt for hele kampen, og enten skal jeg sparke sin rumpa eller han kommer til å sparke meg.

Jackson kjemper for BaderUFC 144 26. januar. Du kan se den på ESPN HD i Storbritannia. Også, ikke å glemme å hente en kopi av det nye UFC-spill Ubestridte 3. Med sin innovative gameplay, tankegangsgrafikk, Stolthet modus og mer enn 150 spillbare tegn, er det det beste MMA-spillet på blokken. Og fordi du kan spille som begge deler Bader og Jackson, du og en kompis kan møte deg for å få en følelse av hva som faktisk kan skje i den virkelige kampen. Sjekk ut trailer:

Populært emne