10 typer kvinner du burde aldri noensinne dato

Dateringsverdenen er stor, og det er store muligheter for å løpe inn i en nøkkel eller to. Beveg deg med lavt ned på kvinner du bør unngå!

Når du er der ute i dating, møter du masse forskjellige kvinner, som i ettertid ikke sannsynligvis burde være datert i utgangspunktet. Til å begynne med kan de virke ganske normale, til tross for deres unike, små quirks. Men bak de små quirks er underliggende ledetråder som kan avsløre mer om deres personlighet, en personlighet som kan vise seg å være skadelig for deg og din spirende forhold.

Er du en av de gutta som alltid ser ut til å dømme feil kvinne? Er du lokalt lokket inn i det du tror kan være starten på et fantastisk forhold, bare for å finne ut at hun ikke er det hun synes? Er du syk og lei av å få hjertet ditt, din lommebok eller ditt ego knust i stykker av en kvinne du prøvde så hardt å behandle godt?

Slik ser du kvinnene du burde ikke nå

Denne listen tar sikte på å kaste lys over hvilke kvinner du bør holde seg borte fra, samt de små ledene som du bør se etter.

# 1 Gullgraven. Ja, det er noen kvinner der ute som foretrekker å danse en fyr som har penger. Men det gjør henne ikke til en gullgraver. Det betyr bare at hun vil være med noen som er økonomisk stabil nok til å støtte seg selv og henne, hvis behovet oppstår. En ekte gullgraver er en kvinne som ved det første glimt av rikdom pounces på sjansen til å ha noe av den moolahen. Hun trenger ikke nødvendigvis å bli tiltrukket av deg, men hun gjør noe for å få en smak av rikdommen din.

Clues som sier at hun er en gullgraver inkluderer dyre smaker og ikke bryr seg om noe annet enn hva du kan kjøpe for henne. Samtaler har en tendens til å nøle på emnet penger og hvor mye du gjør. Noen ganger kan hun hint at hun er i et slags økonomisk behov så hun kommer på din følelse av ridderlighet og får deg til å hjelpe henne ut. [Les: 11 tegn på at du bare blir brukt til pengene dine]

# 2 Dramatronen. Du kjenner de kvinnene som sier at de hater drama, og likevel følger det alltid dem rundt som en sky av stink? Hun gjør en stor avtale ut av de minste ting. Hun vil slå på vannverket bare for å få det hun ønsker. Og hun kan til og med indusere dramaet ved å komme seg inn i situasjoner som krever hjelp fra en ridder i skinnende rustning - det er du.

Hvis du personlig elsker drama, så er du sikker på å komme sammen, men forholdet ditt vil mest sannsynlig komme inn i en rekke kompliserte scenarier.

# 3 Prinsessen. Hun deler den dyre smaken av gullgraveren, men hun er ikke nødvendigvis etter pengene dine. Hun er kvinnen som ønsker å bli behandlet som kongelige, og noe mindre enn kongelig vil bli møtt med hennes hån. Kort sagt, hun er den høye vedlikeholdskvinnen som insisterer på å få det hun vil hele tiden. Spoiled, og ikke minst skamfull av det, forventer prinsessen bare det beste. [Les: 15 vanskelig å savne tegn på en høy vedlikeholds prinsesse]

# 4 Ms. Avhengige. Hvorfor gjør det seg selv når hun kan be deg om å gjøre det? Frøken er den evige damen i nød. Hun setter alltid på â € œpoor meâ € act, og hun forventer at du skal gjøre alt for henne. Den verste delen er at når du begynner å spenne henne av hjelpen din med litt tøff kjærlighet, begynner hun å fortsette hvordan du egentlig ikke bryr seg om henne nok til å hjelpe henne. [Les: 12 subtile tegn du blir manipulert av partneren din]

# 5 Den naggy nitpicker. Hun tror hun gir deg konstruktiv kritikk, men faktisk fortsetter hun bare om alle hennes klager. Og disse klager trenger ikke nødvendigvis å være om deg eller ditt forhold, noen ganger er de om tilfeldige ting hun møter, men hun vil bare dele negativiteten med deg. Når hun gjør henne kritisk blikk på deg, kan hun gå på en rampage om alt det hun ønsker du vil gjøre bedre. [Les: 16 grunner en jente kan ta deg for gitt]

# 6 Feminazi. Hvordan våger du å åpne dører og trekke ut stoler til henne! Tror du at hun er litt svak, hvem kan ikke selv gjøre disse tingene? Feminazi er den militante feministen som vil forsøke å bevise at kvinner skal behandles med absolutt respekt, ingen spørsmål stilles.

Eventuelle uoffisielle kommentarer eller merknader om en kvinne kan tolkes som respektløshet, en måte å objektivere henne eller rettferdig seksisme på. De fleste av dine argumenter vil dreie seg om din "closed minded" visning av det kvinnelige kjønn. "Med henne må du se alt du sier, slik at de ikke blir fortolket. [Les: 20 tegn på at du er en kontrollfreak]

# 7 Kameleonen. Legg henne til egne enheter, og hun vil ikke ha mye av en personlighet. I hennes forsøk på å få deg til å like henne, begynner hun å etterligne alt du gjør. Uansett hva du er inn i, er hennes siste interesse. Du tror kanskje dette er ideelt siden hun er nede for å gjøre alt du vil gjøre. Imidlertid kan hun ofte være svært utsatt for forslag. Hun spegler alt du gjør, og gjør alt du sier. Men hvis du spør henne om sine egne synspunkter på ting, kan hun kanskje ikke gi deg et svar.

# 8 Dagdrømmeren. Daydreaming er bra, men hun kan bo i sin egen fantasiverden.Hun ser hva hun vil se og hører hva hun vil høre. Hun pleier å ha selektivt hørselstap når du forteller henne noe hun ikke vil takle. I hennes sinn er alt greit og dandy, og hun unngår konflikter i stedet for å håndtere dem.

Du, i sin tur, tar opp en stor del av arbeidet som kreves for å få forholdet ditt til sist. Hun er i den for de gode tider, men du kan ikke regne med henne når de dårlige tider kommer.

# 9 Støveren. Hun puster utørdeløst nede og ønsker å vite alt du er i stand til. Hun er klossete, possessive og intolerante for ikke å kunne kjenne det siste som skjer i livet ditt. Du kan legge merke til at hun alltid vil at du skal svare på hennes meldinger ASAP.

Hun tar ikke nei til et svar når hun vil se deg. Hun blir sint når du ikke er i hennes severdigheter. Først kan det virke som om hun bare er litt festet fordi hun liker deg så mye. Men etter en stund vil du innse at hun er sånn fordi hun er dødsvis redd for et tegn på at du kan forsvinne på henne.

# 10 Fru Terious. Den mystiske kvinnen er fascinerende fordi hun ikke vil avsløre mye om seg selv. Det kan være en morsom del av jakten, siden du føler at du avdekker henne, lag for lag. Du kan imidlertid begynne å lure på hvorfor hun ikke avslører så mye du vil vite. Et par uker i dating, kan du til og med bli overrasket over det faktum at du nesten ikke vet noe om henne.

Ja, det kan være sant at hun bare ikke er i å dele visse aspekter av livet hennes. Men når du er i forhold til noen, vil du selvfølgelig selv ha den minste åpenheten. Med Fru Terious, er du alltid på mottakersiden av wishy washy svar. Og så, når paranoia får tak i deg, kan du lure på hva hun gjemmer seg. Er hun en spion? Er hun på farten fra myndighetene? Er hun mastermind bak det indre arbeidet til et narkotikakartell? Du kan aldri vite!

[Les: 15 tegn på en dårlig kjæreste som vil gjøre livet ditt levende helvete]

Vokt dere for kvinnen som virker for godt til å være sant, for at hun ikke har noen bakre motiver. Nå som du vet mer om de ulike kvinnene som bytter på enslige menn, kan du krysse dem fra listen ved å sikte på damer som er mer stabile, mindre manipulerende og mye mer dateable!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar