11 Typer Hugs gir en kvinne og hva de egentlig betyr

Kan du tyde på hva en kvinne føler om deg på den måten hun klemmer deg på? Vel, her er 11 typer klemmer kvinner vanligvis bruker, og hva det klemmet egentlig betyr.

Kramming er en felles hilsen og uttrykk for varme, og et meningsfylt tegn som viser at du bryr seg om en person. Det er en tynn linje mellom platonske klemmer med hilsen og noe mer.

Som om livet og forholdene ikke kan bli mer kompliserte, bør du vurdere klemmen. Hva er det med det? Bare litt mer * eller mindre * press og det betyr noe annet. Når du klemmer og berører den andre personen på et bestemt sted, kan det bety noe annet enn når du klemmer deg og bare unngå å berøre den andre personen hvor som helst. Det kan være forvirrende, spesielt på mottakerens side.

De 11 typer klemmer kvinner bruker vanligvis

Når det gjelder kvinners klemmer, tar gjerningen et helt nytt nivå av komplikasjon, slik at mennene blir forvirret, flabbergasted og fornøyd, mer eller mindre alt på samme tid.

Dette skyldes at kvinner kan spille slemme spill, og de kan bruke deres sjarm og armer for å få det de ønsker eller fortelle deg at de ikke vil ha deg. Vi skiller ut de forskjellige krammene som kvinner gir for å hjelpe deg med å finne ut akkurat hva i helvete de er opptatt av. [Les: 10 klare tegn du burde slå av når du forfølger en jente]

# 1 Den riktige og høflige klemmen. Dette er bare en klem for klemens skyld. Med andre ord, for sosial etikettens skyld. Det er den slags klem hvor hun kan opptre som om hun klemmer deg, men uten å berøre deg, som om du har en slags sykdom. Dette kan være støtende hvis ikke for det medfølgende "høflige smilet." Hvis du er ute på en date med henne, og hun gir deg denne klemmen, betyr det at hun ikke er i deg og kanskje ikke vil gå ut med deg igjen.

# 2 The quickie, må gå klem. Denne klemmen skjer når du fanger hverandre i gaten eller et eller annet sted, og hun har det travelt. Å anerkjenne deg med en klem, uansett hvor rask kan bety en ting-de er glade for å se deg, men har virkelig travelt med å lede et annet sted.

Det kan også bety noe annet, spesielt i en situasjon der hun ikke har det travelt, men bare ønsker å få klemmen over. Hun kan komme nær deg, berøre skuldre, unngå øyekontakt, og bare hodet på vei, og late som å ha det travelt. Hun kan ha unngått deg, men du kom opp til henne. Så i stedet for å være uhøflig, gir hun deg en quickie klem.

# 3 Kammerkrammen. Dette er en varm klem du ikke har noe imot å komme fra henne, akkurat som alle andre krummer av oppmerksomhet hun kaster deg. Det er når de vikler armene rundt deg og klapper deg på ryggen. Det er varmt, vennlig og hyggelig, bortsett fra at du helst vil klemme henne på en annen, mer romantisk måte. Vel, flaks, chap. Hvis hun gir deg dette, så er du bare i vennssonen. [Les: 18 tegn på at du er tydelig i en venns vennsone]

# 4 Bjørnkrammen. Du vet når du er så nær og komfortabel med hverandre, kan du gjøre omtrent alt uten å være selvbevisst? Dette er det, i klemform. Hun bryr seg ikke om klemmen knuser henne antrekk eller håret hennes, hun vil løpe til deg med åpne armer og klemme deg tett. Gode ​​nyheter: Hun savnet deg og er glad for å se deg. Dårlige nyheter: hun ser sannsynligvis bare deg som en kjær venn. * Men jeg er sikker på at det er bedre enn ingenting, ikke sant? * [Les: 13 stygg måter å komme seg ut av en venns vennesone på kort tid]

# 5 Den søvnige skulderkrammen. Dette er ikke en klem som mange jenter vil gi deg hvis hun ikke føler seg trygg rundt deg. Denne søte klemmen er når hun vikler armene rundt deg og hviler hodet på skulderen en stund. Hvis du nettopp møtt henne, har du lykke fordi hun føler seg komfortabel rundt deg allerede. Hvis du har sett henne en stund, har du også lykke til.

Det er egentlig ikke noe galt med denne slags klem - med mindre dette er alt klemmen hun gir, så betyr det bare at hun ser deg bare som en skulder for å lene seg på, bokstavelig talt og ikke mer.

Pass også på om hun trykker tilbake når du prøver å trekke henne nærmere. Det setter deg virkelig tilbake til den altfor kjente vennsonen.

# 6 Den ensidige klemmen. Kanskje den mest plagefulle av alle klemmer, den ensidige, uutviklede klemmen er når du klemmer henne, og hun lar deg, men armene hennes er halte på sidene med kroppen blir stiv.

Hvis hun gir deg dette på slutten av den første datoen, ikke forvent en annen. Hvis du allerede kjenner henne og hun gir deg dette, så tenk du bedre på hva du kanskje har gjort for å opprøre henne eller slå henne av. [Les: 12 telltale tegn hun bare ikke er i deg]

# 7 Den klemme klemmen. Dette er en enkel å avkode slags klem. Hvis hun klemmer deg med en eller begge armer med det ekstra klemme og nydelige smil, vet du at hun hadde det gøy og hva det var hun hadde med deg, kan du forvente at hun vil gjøre det igjen. Det er ikke mye av en lidenskapelig eller romantisk slags klem, men i det minste er det et godt tegn.

# 8 Den snuggly klemmen. Denne typen klem er mer som en kose. Du kan forvente dette fra en jente som liker deg og føles komfortabel og trygg rundt deg. Dette skjer ofte når de to av dere sitter side om side, enten i filmer, på sofaen, eller omtrent hvor som helst.

Dette betyr at hun liker å være rundt deg.På dette tidspunktet, spesielt hvis de to er alene, må du passe på for andre tegn som forteller deg at du kommer til å få litt nookie i kveld. [Les: 7 subtile tegn en jente gir bort hvis hun ønsker å sove med deg]

# 9 Den dvelende klemmen. Nå er dette en veldig subtil klem som bare den mest bevisste kan oppdage. Denne klemmen er når hun vikler en eller to armer rundt deg, og hun har hånden sin på ryggen og drar deg inn.

Hun vil holde den klemmen i bare noen få ekstra millisekunder - bare litt tøff lengre enn den standard tre-sekunders klemme-regelen. Vanligvis er dette hennes måte å fortelle deg at hun har en ting for deg. Bare se etter ansiktsuttrykket etterpå for å vite sikkert.

# 10 Den side om side klemmen. Dette er kanskje en av de søteste klemmene hun kan gi. Det er som snuggly klemmen, bortsett fra at du vanligvis går side om side. Hun vil vikle armene rundt midjen din eller en arm rundt armen din. Dette betyr at hun liker deg eller hun er komfortabel rundt deg. Faktisk så mye at hun vil være nær deg hvor du går. Det er også en måte for henne å fortelle verden, "Denne fyren er min."

# 11 Brystkrammen. Mens den dvelende klemmen er subtil, er denne ikke. Det er den litt mer dristige fetteren til dvelende klemmen, og det betyr bare en ting: Jeg vil ha deg! [Les: 13 lusty tegn på seksuell tiltrekning du trenger å holde øye med]

Her vil hun klemme deg med en eller begge armer, men hva du bør passe på for hvordan hun forsiktig presser hennes bryster mot deg for å sikre at du føler dem. Hun kan til og med følge den opp med et lat, sexy smil og et blunk. Hvis det er tilfellet, er du en heldig gutt!

En klem kan fortelle deg mye om hva en kvinne tenker på deg, og om hun vil ta forholdet ditt til et annet nivå. Hugs kan være de mest fantastiske måtene å få fysisk nær henne, enten du bare er venner eller daterer. En klem kan gi deg ledetråder om forholdet ditt med henne.

[Les: 28 snu oss for jenter som får dem til å smelte i armene dine]

Å lese disse typer klemmer som kvinner gir, kan hjelpe deg med å dekode disse signalene og ta ut alle gjetningene om kroppsspråket. Ved å vite hva de egentlig mener med sine klemmer, kan du vite når du virkelig har spillet ditt, eller hvis det virkelig er spillet over for deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar