De 10 typer Exes mest moderne datere må håndtere

Innholdsfortegnelse:

De 10 typer Exes mest moderne datere må håndtere
De 10 typer Exes mest moderne datere må håndtere

Video: De 10 typer Exes mest moderne datere må håndtere

Video: De 10 typer Exes mest moderne datere må håndtere
Video: På sporene af en gammel civilisation? 🗿 Hvad hvis vi har taget fejl på vores fortid? 2023, September
Anonim

Med så mange måter å møte og dato kommer nye mennesker til å bli morsomme, fargerike exes som du vil se tilbake med kjære * eller ikke så kjente * minner.

Det er så mange potensielle partnere over hele verden at den moderne dating scenen aldri slutter å være spennende - til du blir jaded, det vil si. Å se gjennom listen over exes kan være litt deprimerende, spesielt når du vurderer alle de forskjellige typene exes du kan ha, som den stereotype seriøse fyren, eller den altfor seksualiserte kvinnen, eller til og med eksperimentelle forhold. Du kan begynne å lure på om du har skutt deg selv i foten ved ikke å gå inn i datingstedet med en slags tunnelvisjon.

Men i virkeligheten er dette helt normalt - dating en rekke mennesker. For å finne typen person du virkelig vil bruke livet ditt med, må du utforske dem alle! Tross alt er tunnelvisjon bare nyttig når du vet hva du vil - ikke på forhånd.

10 mest vanlige eksempler vi har alle hatt

Mens ikke alle av dem husker en forferdelig oppbrudd eller et ønske om å fullstendig slette deres minne, kan mange av disse eksesene fortsatt få deg til å tenke: "Hva i helvete tenkte jeg?"

# 1 Den trendy hipsteren. Dette er noen som liker ultra-obskure Indie-band og viser at det ikke er så kjent som, si, De vandrende døde. Mens de kan nyte noen vanlige ting, er de mer sannsynlig å identifisere med en vintage-esque stil, en slags kreativ plattform * som kunst, musikk eller teater *, og en signaturbrygging fra en underjordisk kaffebar som synes å bebodd utelukkende av hipsters.

Mens det ikke er noe galt med å være en hipster per se, kan det være å være i et forhold med en som du er i en Indie-film hvor plottet er så uklart og innviklet at du heller ikke vil velge ut enn bli sugd inn i tomrommet. [Les: Hvordan bli kultivert i en alder som er besatt av sosiale medier]

# 2 Herr eller Fru ikke akkurat nå. Dette er personen som virker som de er den perfekte skoen for metaforisk foten din. De får deg til å le og smile, og få deg til å gråte, men aldri med vilje. De bryr seg om deg og forstår deg som ingen andre kan. Men det virker bare ikke. Kanskje du vokser fra hverandre, eller du skjønner at du ikke vil ha det de kan tilby … i det minste ikke ennå. Det kan ta noen måneder eller noen få år, men på slutten av dagen vil dette alltid være den som kom bort. [Les: 10 katartiske kjærlighetssanger for den som kom bort]

# 3 Perfeksjonisten. Dette er personen som håndterer alle prosjekter perfekt, kjoler bedre enn du noen gang kunne drømme, har et pent hjem, er alltid på tid og mer. Ved første øyekast er de den perfekte fangsten, og du kan lære en eller to ting fra dem, men det vil ende.

På et tidspunkt slutter perfeksjonismen å være beundringsverdig og blir overbærende. Alltid være så perfekt gjør at du vil rote noe opp med vilje. Din â € œmessinessâ € vil være en grunn til bekymring, og den minste ting du gjør, vil tjene deg en ømfintlig. På et tidspunkt vil du bli lei av å føle at du ikke er god nok. [Les: 7 ting å vite før de daterer noen med type A personlighet]

# 4 Karusellen. Såkalt på grunn av deres forkjærlighet for bagasje. Dette er ex som aldri helt verdsatt deg for hvem du er, fordi de ble sittende fast med alle sine tidligere problemer. Du skjønner ikke, fordi det alltid var en stor skygge rundt. Det kan like godt ha vært en mørk silhuett av deg i alle bildene dine sammen.

Til slutt, uansett hvor mye glede og solskinn du prøvde å bringe inn i livet, syntes det mørke tomrummet som inneholdt all deres bagasje bare å avbryte det. Aren er du glad du kom deg ut da du kunne?

# 5 Den sensuelle kunstneren. Det er bare noe om appell fra den torturerte kunstneren som er misforstått av verden som gjør at du vil samarbeide med dem og ha lidenskapelig banshee-sex godt inn i natten. Med denne personen lærer du om kunst * eller musikk eller poesi eller hva kunstnerisk medium du har vært i *, og du lærer alt om de vanvittige kreative sinnene i disse dager. Gitt, dette er viktige ting, men i all ærlighet gjør det ikke et vellykket forhold til det varme kjønn.

Og det er nettopp det: En del av utholdenheten i dette forholdet er, oftere enn ikke, dere vet begge at det ikke er sist. Det er sjeldent at det gjør, fordi dere begge var i det for selvutforskning og glede.

# 6 Den gjentatte online-datoen. Skeptisk som verden kan være om online dating, klarte du å date noen du fant på nettet. Det gikk bra i et par måneder, men til slutt skjønte du begge at din semi-committed dalliance bare var mulig fordi du trodde de var den mest anstendige personen på listen over online-prospekter.

I den elektroniske verden slår du gull! Men i den virkelige verden falt de flatt. Dessverre kan du ikke holde forholdet ditt i den virtuelle verden, så du bestemte deg for å kalle det slutter og be til alle guddommer, aldri å måtte løpe inn på dem på andre datingsider igjen.

# 7 Den stille, sjenerte typen. Det er veldig sjelden for to sjenert, stille mennesker å komme sammen, men det skjer. Imidlertid er det mer vanlig å se en introvert og en utadvendt sammen, fordi de balanserer hverandre ut.Uansett er det et stille eksempel et sted på listen, fordi du kanskje har blitt lei av å prøve å få dem ut av skallet. Videre har du kanskje blitt sliten av familie og venner, og misforstått din venners skam for avsky.

Hvis du var både stille, så sjansene er at du begge ble lei av å være for sjenert til å starte en interessant samtale og høre crickets chirp. For ikke å nevne? Sex må ha vært ganske darn deprimerende.

# 8 The womanizer / mann eater. Du vet det øyeblikket da du trodde "dette er en dårlig idé", en veldig dårlig idé, men du gjorde det, uansett? Vel, det var øyeblikket du bestemte deg for å date noen som aldri var fornøyd med en person. Kanskje de lurte, kanskje de fortsatte å flirte med andre mennesker, eller kanskje de holdt kontakten med sine exes.

Uansett hva som skjedde, fikk du deg inn i rotet og visste hva denne personen var, så det var snakk om din feil. Kanskje du gikk inn med ønsket om å være den som endret dem, men nå har du lært hvor vanskelig det kan være å bryte gamle vaner.

# 9 Den du prøver å fikse. Dette er den eneste andre personen på listen som vil skade så mye som # 2. Denne personen kommer inn i livet ditt, og du får det til å føles bra. De vil slippe et hint eller to at de ikke har sitt liv sammen, men du kommer til å være over hælene og vil ikke legge merke til det.

Deretter har du et steinete forhold fordi de har mange problemer. Dette forholdet kan vare i mange år, og bli kvitt mange. "Jeg vet at jeg kan gjøre det, jeg vet at jeg kan forandre samtaler, men det er bare en liten sjanse for at det virkelig fungerer. Hvis det virker, vil forholdet ditt bli sterkere enn noensinne. Hvis du ikke gjør det, vil du bli ødelagt og slitt ned fra å sette inn så mye innsats og fortsatt sviktende. [Les: 10 typer gutter i den moderne datingverdenen]

# 10 Eksperimentet. Den mest irrasjonelle avgjørelsen til datinglivet ditt, dette er exene dine venner var skeptiske til fordi de var det polære motsatt av din type. Du hadde ingenting til felles med denne personen, og du har kanskje aldri sett det selv med dem i lengre tid, men det var ikke veldig bra.

Sexet var bra, de var i det minste halvveis attraktivt, og det var ingen reell grunn til ikke å danse dem. Dette forholdet slutter vanligvis fordi du bare ikke er i det for lang tid. Det er ingen ekte vrede her, ingen knuste hjerter - bare plukker opp etter dere selv og går om din virksomhet igjen.

[Les: 14 ting å huske på når du støter på din eks]

Mens mange av disse eksesene har gjort at du vil sverge på dating for alltid, åpnet noen av dem virkelig øynene til underverkerne i den moderne datingverdenen. Så, her er alle de eksesene du måtte gå gjennom for å finne den som er akkurat for deg!

Anbefalt: