15 typer dårlige kjærester som vil gjøre livet ditt helvete

Innholdsfortegnelse:

15 typer dårlige kjærester som vil gjøre livet ditt helvete
15 typer dårlige kjærester som vil gjøre livet ditt helvete

Video: 15 typer dårlige kjærester som vil gjøre livet ditt helvete

Video: 15 typer dårlige kjærester som vil gjøre livet ditt helvete
Video: P3-Silje kliner til med Katrine Moholt: – Heftig jentekyss! 2023, September
Anonim

Dårlige kjærester suger ikke bare, de gir relasjoner et dårlig navn. Sjekk ut denne listen med 15 typer dårlige kjærester, og sørg for at du unngår dem!

En flott kjæreste kan få livet ditt til å føle deg som en tur i skyene.

På den annen side vil en dårlig kjæreste sikkert gjøre livet ditt føles som helvete!

Dårlige partnere skaper ikke bare problemer i et forhold, de gir kjærlighet et dårlig navn.

Hver gang noen har et dårlig forhold, skylder de kjærlighet til det, eller de overbeviser mentalt at de aldri vil bli forelsket igjen.

Men sannheten er, kjærlighet føles aldri forferdelig. Det gir oss aldri ulykkelig.

Det er dårlige erfaringer, og viktigst av alt, involverte mennesker som forlater oss opprørt eller ødelagt.

[Les: De 20 typer elskere i verden og kompatibiliteten med dem]

Dårlige kjærester og dårlige erfaringer

Jeg har vært i ganske få forhold, og hvis du noen gang finner deg selv fast i et forhold hvor det bare ikke virker, er det lettere å avslutte det og bare gå videre * hvis det fortsatt er de tidlige stadiene av forholdet *.

Tross alt er vi alle forskjellige, og selv om vi er perfekte av oss selv, kan vi ikke føle oss så perfekte i armene til noen som ikke har rett for oss.

Kompatibilitet betyr mye for vellykket kjærlighet. [Les: 50 spørsmål for nye par for å teste kompatibiliteten din]

Nesten alltid tar det altfor mye arbeid for å prøve å forandre deg selv for å passe kriteriene til din elskers perfekte kompis, og endre din nye elsker i ideen om en perfekt date.

Hvordan å vite om hun blir en dårlig kjæreste

Du har kanskje lest alle artikler og forholdstips i LovePanky om hvordan du skal være en flott kjæreste, og du kan til og med tro at du har det som trengs for å være den ideelle kompis. [Les: 23 idiotsikkerhetstips for menn å være den beste kjæresten du kan være]

Men uansett hvor hyggelig, forståelse og perfekt du er, kan det til tider være den personen du daterer, som ødelegger hele opplevelsen av kjærlighet for deg.

Det er ikke deres feil egentlig. Noen ganger kan noen jenter du date ikke klar over at de gjør noe galt, eller verre, de kan anta at de har rett, og du er helt feil!

Den enkleste måten å vite om en jente du er på dato med er en dårlig kjæreste potensial er ved å stole på dine instinkter. Det tar ikke mer enn et par datoer å vite om dere begge er kompatible med hverandre.

Den første datoen er en flott litmus test, men vurderer oddsene at jenta du daterer, kan bli plaget av dårlig tilstand på aller første dato. * Sannsynligvis fordi hun hadde en veldig dårlig dag *, kan du alltid bruke andre dato for å se om dere begge kan slå den av. [Les: 15 enkle, men effektive tips for første gang å sjarme jenta på kort tid]

Men hvis du fortsatt føler deg ubehagelig med henne på den andre datoen, er det kanskje bedre å lete etter noen andre.

15 typer dårlige kjærester som vil gjøre livet ditt helvete

Hvis du er på en date med en jente eller har begynt å danse en jente nylig, hold koll på disse 15 typer kjærester som vil gjøre livet ditt til et levende helvete. Hvis du ser disse egenskapene i jenta, pek det ut på et passende tidspunkt og snakk om det med henne.

Men hvis hun ikke kan endre disse dårlige kjærlighetsegenskapene, kan du sette deg opp for et frustrerende forhold som vil ta deg ingen steder, men nedoverbakke i de kommende månedene!

# 1 Den ekstremt klamrende jenta. Når en jente er avhengig av deg eller elsker deg mye, er det åpenbart at hun ønsker å tilbringe mye tid med deg. Men har kjæresten din krysset den tynne linjen som skiller "vil være med deg" og "kan ikke gjøre noe uten deg"?

Når en kjæreste blir for clingy, eller vil du bli involvert i hver eneste liten ting hun gjør, kan hun ikke skjønne det selv, men hun begynner å kvele deg. Og viktigst av alt, vil hun slutte å vokse som et individ, og vil ende opp som en kjedelig forlengelse av deg. Og det vil gi deg irritert, og la henne være mer forvirret enn noen gang om hvorfor du fjerner deg selv fra henne. [Les: 13 virkelig klamrende kjæreste tegn og måter å unngå det]

# 2 Den obsessive possessive kjæresten. Kjærestenes besittelse kan virke smigrende først, men hvis hun hater det når du gjør noe uten henne, eller går ut hvor som helst med dine egne venner, kan du begynne å hate den siden av henne for det uten å innse det. Og en kjæreste som er possessive ville alltid føle seg usikker hver gang du møter en annen jente, selv om det bare er en venn. Og før du vet det, vil dere begge kjempe hver gang du går ut eller møter noen.

# 3 Brukeren. Det er noen jenter som ser deg som en fin fyr som kunne introdusere henne til en bedre verden. Du kan være fyren som har mange tilkoblinger, eller fyren som er kjøligere enn alle andre. Og hun kan tro at det blir sett rundt deg og kan åpne mange dører for henne.

Forholdet kan starte perfekt, men innen noen få dager kan du oppleve at hun er mer ivrig etter å gå ut med vennene dine og ha en fin tid sammen enn koselig med deg på en romantisk dato. Og når tiden går, når hun har brukt deg som en stepping stone og ikke trenger deg lenger, kan hun til og med begynne å ignorere deg eller velge feil hele tiden. [Les: 10 tegn kjæresten din bruker deg til å få noe ut av deg]

# 4 Den unapologetic kjæresten. Er du dating en jente som bare ikke kan be om unnskyldning eller innrømme sin feil? Hun kan be om unnskyldning for trivielle ting, men for de tingene som virkelig betyr noe, foretrekker hun å gi deg den stille behandlingen enn å akseptere hennes feil.

Dette er en skummelt slags jente til dags, fordi hun kan virke som en søt jente som er mye moro. Men i virkeligheten kan hun være ekstremt egoistisk, og hun ville bryte deg i stedet for å akseptere nederlag foran deg. Hun tror hun kan aldri gjøre feil, og hun er for stolt til å innrømme en feil. Og med tanke på at det å gi inn til hverandre nå og da er en stor og viktig del av et godt forhold, vil du bare gå inn i en felle hvor du er den eneste som skadet og fôret hennes ego hele tiden. [Les: Hvorfor bør du aldri gjøre denne jenta din prioritet når du bare er et alternativ til henne]

# 5 The whiner. Denne typen av en dårlig kjæreste whines alltid. Hun klager og har aldri noe positivt å legge til i samtalen. Hun snakker om hvor ille hennes arbeid er, hvor trist hun er, og hvor deprimert hun alltid er. Hvis kjæresten din aldri kan se den lyse eller glade siden av noe, er hun sannsynligvis for negativ. Og hennes negativitet vil gni bort på deg, og du vil føle deg drenert og sliten hver gang du møter henne.

# 6 Den forvirrede kjæresten. Dette er typen kjæreste som bare ikke vet hva hun vil. Hun er alltid forvirret mellom valg og er nesten alltid usikker på hvilken beslutning hun tar.

Hun flirter til og med med andre gutter, og ser deg sannsynligvis som standby kjæresten som hun ringer når hun ikke får oppmerksomhet fra noen andre. Og det verste er at hun kanskje til og med gir deg en annen fyr hvis hun finner noen bedre enn deg. Dating denne typen jente vil forlate deg svak og knust, og det vil være et stort slag for selvtillit, for uansett hvor bra du er, ville hun alltid ha noe mer. [Les: 15 tegn på at hun leder deg og tar deg ingen steder!]

# 7 Den dominerende og krevende kjæresten. Hun er den typen jente som er full av forventninger og krever hele tiden. Hun er en kontrollfreak og vil alltid ha ting gjort sin vei. Hun er bossy og forventer at du skal gjøre som hun sier hele tiden. Du kan være en fin fyr som bryr seg om sin jente, men for denne typen kjæreste er det ikke nok. Hun elsker å være bossy og ønsker å kontrollere livet ditt og alt i det. [Les: 20 tydelige tegn på et kontrollfreak]

# 8 Den forutsatte kjæresten. Meninger er gode, og motsatte meninger kan til og med være sunne til tider. Men denne typen kjæreste tar det for langt. Hun har sine egne meninger og hun er for stiv til å endre det uansett hva du sier, eller om hun har feil. Hun endrer seg bare når hun vil, eller hvis hennes venner overbeviser henne. Men uansett hvor hardt du prøver, stoler hun ikke på dine meninger eller forslag.

# 9 Den sneaky snoop. Hun snoops på deg hele tiden, den andre får hun muligheten til å gjøre det. Du kan være lojal og sannferdig, men hun ser fortsatt en grunn til å tvile på dine intensjoner hele tiden. Hun spionerer på deg, ser gjennom mobiltelefonen din, og ringer og forhører vennene dine, selv om du sier at du var sen fordi du måtte møte en venn. Hun vil ikke stole på deg fordi hun sannsynligvis har tillit til problemer, og med mindre du er i orden med hennes konstante tvil og forhør, unngå å dele en jente som aldri stoler på deg. Det er ikke sunt for et godt forhold. [Les: 10 grunner partneren din har tillitsspørsmål og 10 måter å fikse det på for dem]

# 10 Ingen meninger hyggelig jente. Hun virker som en flott jente. Hun klager ikke eller motsetter deg på noen måte. Men hun er bare altfor imøtekommende, uansett hva du sier eller gjør. Hun har bare ingen meninger for seg selv, og uansett hvor mange ganger du spør henne, har hun bare ingenting å foreslå.

Du kan kanskje tro at hun er kjekk og for skummel, men denne typen kjæreste er akkurat som en tikkende bombe. Du kan anta at hun er ok med alt du gjør eller hvor som helst du tar henne, men hun kan bare holde hennes meninger og tanker tilbake av en eller annen grunn. Og når hun smutter ut av det, kan hun til og med begynne å kalle deg eller gi deg den stille behandlingen når du forstyrrer henne i stedet for å kommunisere tankene sine med deg. [Les: 12 virkelige grunner til at par ende opp med å drive i et forhold]

# 11 Fighteren. Denne jenta er skremmende når hun blir sint. Hennes ansikt reddens med raseri og hun quivers som hun kommer til å eksplodere. Hun kan til og med slå deg i ansiktet ditt eller lage en scene når hun blir sint fordi hun sannsynligvis er for varm, og alt hun ser er rød når hun blir sint.

Hvis du kan tråkke rundt sitt varme temperament, er det bra for deg. Men hvis du bare vil være deg selv og ikke kveles i frykt hver gang hun blir sint, hold deg borte fra denne jenta.

# 12 Den I-make-u-usikre kjæresten. Denne typen kjæreste kan være en fin jente, men hun er for flørtig og for vennlig til sin egen godhet. Hun blir veldig vennlig med en fyr, selv om han spør henne ut. Hun går på datoer med andre gutter, selv om hun daterer deg eksklusivt. Og du ser henne flørt med noen fyr eller den andre hele tiden. Og selv når du påpeker at en fyr hun snakket med, prøvde å slå på henne og spør henne ut, hun later til ikke å ha lagt merke til! [Les: 25 sanne grunner til at jentene jukser så lett på sin fyr]

Å dele en jente som dette vil etterlate deg sliten og usikker, fordi hun ikke vil forandre seg for deg.Og på en eller annen måte vil enhver fyr hun snakker også tro på at hun fortsatt er tilgjengelig!

# 13 Martyrens kjæreste. Denne typen kjæreste tilbringer emosjonell utpressing og manipulering for å få ting gjort på sin måte. Hun kan være veldig hjelpsomme og søte, og kan til og med gå ut av hennes måte å være snill mot deg. Men når hun vil ha noe, bruker hun følelsesmessig utpressing for å vri armen og komme tilbake til deg. Hun kan stadig bruke linjer som "Jeg gjør så mye for deg". "Etter alt jeg har gjort for deg, kan du ikke gjøre denne lille tingen for meg?" [Les: 16 grunner til at folk synes det er så lett å ta deg for gitt!]

# 14 Foreldrene er kjæledyr. Denne jenta er veldig nær foreldrene sine, det være seg moren hennes eller hennes far. Og uansett hva du sier eller hvor mye du prøver å overbevise henne om noe, kan hun aldri gjøre noe om noe uten å snakke med foreldrene om det.

Hun snakker om alt du sier med moren eller pappa, og etter å ha hengt telefonen, snur du om og forteller deg hennes mening * som nesten alltid er foreldrenes meninger *. Hvis en jente gjør dette, kan det bety at hun er veldig nær foreldrene sine og stoler på sin dom mer enn din, eller verre, hun kan tro at du ikke er nok til å ta anstendig beslutninger selv! [Les: 10 tegn for å gjenkjenne en egoistisk person og 5 måter å hindre dem i å skade deg]

# 15 Kronisk misfornøyd kjæreste. Hun sammenligner hele tiden livet ditt med andre, spesielt når de gjør noe morsomt. Hun logger på facebook, ser alle vennene sine som er på ferie og whines om hvor ulykkelig hun er, eller bare hvordan underpaid du er. Uansett hva du gjør eller hvor du tar henne, er hennes lykke alltid bare kortvarig.

Hun kan være glad i noen timer, men så snart hun ser en venn og kjæresten sin, begynner hun å sammenligne sitt eget forhold igjen. Du kan prøve ditt beste, men denne typen kjæreste vil alltid tro at andre par er alltid lykkeligere enn dere begge!

[Les: 15 grunner til at hyggelige gutta blir tatt for gitt og ferdig sist hele tiden]

Hvis du daterer en jente og ser noen av disse 15 typene kjærester i henne, snakk med henne om det. Og hvis den samtalen ikke løser det, er det kanskje best for deg å gå bort før hun får deg til å føle deg elendig og ødelagt fra innsiden!

Anbefalt: