To-minutters Smoky Eye Sticks

Innhold

Hvem har tid til å blande ulike nyanser av øyeskygge, etterfulgt av kunstig påført kohlforing for å skape et perfekt røykfylt øye? Absolutt ikke oss. Men det er tonn med store blyant- eller stikkformler der ute, som kan bli flekker i visker, eller opp på lokkene med fingeren i stedet for tidkrevende børster, og du får samme effekt i løpet av sekunder. Her er de beste for jobben.

Charlotte Tilbury Farge Chameleon Eye Shadow Pencil (£ 19, www.charlottetilbury.com)

Disse klumpete, glitrende blyanter glir og smelter ikke på veldig enkelt, men fargen setter og holder seg satt. Tegn over visker, deretter på lokk, bland litt med fingeren mens du går. Charlotte har også skapt en skygge for hver øyenfarge for å få øynene dine til å pope.

Bourjois Effet Smoky Pencil (£ 5,49, boots.com)

Tilgjengelig i fem intense nyanser i en mer tradisjonell, skinny kohl blyant form, men kremaktig konsistens og super-myk børste gir enkel peasy blanding. Det drar aldri og du kan bygge opp fargen for en dramatisk finish.

Clinique Chubby Stick Shadow Tint For Eyes (£ 17, clinique.co.uk)

For de øyeblikkene hvor du oppdager at barna har lekt med sminkeposen din, og du ikke finner en blyantspisser, kommer Chubby Sticks til redning. Bare vri staven opp for å avsløre mer produkt og smuss den fuktende, balsamlignende fargen på lokkene. Farger er vakre og slitesterke, flotte for en daglig smoky look.

Ny CID Kosmetikk i - Smolder Smoky Eye Pencil & Shadow (£ 18.50, newcidcosmetics.com)

Hvis du foretrekker å bruke en skygge på lokkene, har den dobbelte ende blyant alt du trenger uten å faffe med potter og børster. Den ene enden huser en kremskygge i lokket (bare dypp svampespissen inn og vri) og den andre enden er en vinklet, vridd liner for å legge til definisjon ved lash linjen. Lett å mestre og tilgjengelig i tonn flotte nyanser.

Max Factor Wild Shadow Pencil (£ 5,99, superdrug.com)

En gelskygge og liner i ett, disse høypigmentkremspinnene kan skarpes for en mer presis linje, eller flekker på lokkene. Tilgjengelig i nyanser som 'Fierce Lime' og 'Bold Sapphire', for å legge til farge for kveld, eller vi elsker 'Savage Silver' og 'Caramel Rage' for super-smigrende, dagtid øyne.

Revlon Colorstay Smoky Shadow Stick (£ 7,99, superdrug.com)

Disse tosidige skyggepinner har en avrundet, kremaktig skygge (for å blande på lokkene) og en spiss ende for å definere lash linjen og opping intensiteten. Aldri etterlater en hard linje og gir en mykere røykfylt øyefølge.

Rimmel London Scandaleyes Shadow Stick (£ 4.49, boots.com)

Vår favoritt skygge av Scandaleyes Shadow er 'Bad Bronze' for et skinnende, smigrende alternativ til svart (eller hvis du er ny i det røykfrie øyet spillet). 'Bulletproof Biege' dobler også som et flott høylys på de indre øyene og under benet.

Bobbi Brown Long-wear Cream Shadow Stick (£ 20, bobbibrown.co.uk)

Disse feilsikre pinnene vil ærlig talt ikke skje når de er påført, uten at det er nødvendig med slibing. Lag en vask med pen farge på lokk, eller velg de dypere nyanser for mer definisjon.

Kiko Makeup Milano Langvarig Stick Eyeshadow (£ 6,90, kikocosmetics.co.uk)

Tilgjengelig i nesten alle farger som er tenkelige, men det beste med denne formelen er at den forblir satt hele dagen. Hvis du finner de fleste skygger krøll eller løp, prøv dette.

Maybelline Eye Studio Master Smokey (£ 5,99, boots.com)

Disse klumpete, pigmenterte pennene glir lett på med nullsuging, noe som betyr at du røyker øynene i sekunder. Hvis du finner konsistensen er litt for myk og flekker under øynene, prøv å sette blyanten med en lignende farget øyenskygge for å fikse på plass.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar